haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

ay cnm hadi inşallah güzel haberlerini alalım bakalım yarın benim kaç çıkacak inşallah artışım olmuştur benımde senin gibi umut dolu yorumlar yazabileyim hayırlısı olsun cnm

bu güzel haber işte cnm gözün aydın rabbim sonuna kadar götürmeyi nasip etsin

sen hep iyi düşün, konuş onunla...iyice yerini sağlamlaştırsın

sizlerinde test gününde yüzlerimiz gülecek inşallah bebeklerimiz artacak

inşallah canım... hayırlısıyla transferi görsem

destina ben bugün 2. 41 yasin içn 1 tane daha okudum .. yani toplamda 2.41 yasin için 2 oldu canım ekle

Son düzenleme:
kızlar bende bugün sonucumu aldım çok şükür HAMİLEYİMama perşembe günü tekrar yaptırmam lazım bakalım değerim artacakmı o yüzden krmaşık duygular içindeyimneyse umarım artışınıda görürüz tevekkül edelim negatifi alan ve yeni tedaviye başlıcak arkadaşlar..rabbim her şeyin doğrusunu bizim için iyi olanı bilir..pozitifi gören arkadaşlar rabbime emanet olun inşallah her aşamanız rahat huurlu ve güzel geçer,korku yaşamayız

Kızlar cumartesinden beridir giremedim foruma. Yeni annelerimiz varsa hepsini tebrik ederim. Akşam tekrar girip ayrıntılı şekilde okuyacağım. Bugün 16:00 da doktor kontrolüm var bakalımkeseyi görüp kalp atışlarını duyabilecekmiyim bebeğimin. Çok stres oldum bugün :)

inşallah kat kat artar değerin canım, sen hep ümitvar ol, Rabbim nasip edecekse hiçbirşey hiçkimse engel olamaz. inşallah hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz..dualarım burdaki tüümm arkadaşlarım için..Allahım herkesin gönlüne göre versin

olmaması mı zor
olupta yok olması mı zor

herkes kendi zorunu seçiyor
kimsenin derdi kimseye benzemiyor

en iyisini en güzelini yüce YARADAN biliyor
benden sabır ve şükürle bekleyin bir gün vereceğim diyor

ağladım sızladım ne oldu yüreğim karardı durdu
açtım elimi yaradana içim umut doldu

hayırlısı olsun cnm rabbim sonuna kadra götürmeyi nasip etsin bu arada değerin kaç çıkmış

hadi gözün aydın canm, hayırlı uğurlu olsun..Allah tamamına erdirsin
kaç çıktı değerin, sanki tam sevinemedin gibime geldi:44::44::44:

çok sevindimm cnm her şey çok güzel olsun

gesmaaa nerelerdesin seennn, bak değeri düşük çıkan arkadaşlarımız var, senin onlara biraz kendinden bahsetmen lazım canım umutsuzluğa düşüveriyorlar
bu arada kaç haftalık oldun sen? hamilelik takvimi yapmamışsın takip edemiyorum canm inşallah görürsün keseyi de kalp atışını da, güzel haberlerle gel canm

hayırlısı olsun cnm rabbim sonuna kadra götürmeyi nasip etsin bu arada değerin kaç çıkmış

canım sana özel meryem suresini okuyacağım şimdi oturuyorum dua edelim rabbime emanet ol...inşallah artacak

ebruli, cnm değerim 70...daha öncede 2 kez bu güzel haberi aldım ama sevincim kursağımda kaldı ..ilkini 9 haftalıkken kaybettim..ikincisinin ise değeri katlanmasına rağmen kesesi oluşmamıştı kimyasal gebelikti yani...o yüzden çok ama çok sevinmeme rağmen korkuyorum..korkumunda tevekkülümün önüne geçmesini istemiyorum o yüzden dua zamanı şimdi...şükür zamanı...

inşallah değerin güzelce katlanır, önce keseyi görüp sonra da kalp atışını duyarsın sonuna kadar sağlıkla gitsin inşallah

ayyy ne heyecanlı inşallah görünür minik kesecik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…