- 12 Mart 2013
- 326
- 24
- 48
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #6.021
doktorum arayıp söylemişti bana ...bn eve gelmiştim sana iğne yazdım onu merkezden al dedi pozitif dedikten sonra bn sen gelene kadar çıkarım sabret ve cumayı beklemeliyiz dedi ... ordaki diğer doktorla görüş bn senin ne yapman gerktiğini o doktora söyledim dedi bnde o dıktorla görüştüm sordum tabiki ağlayarak girdim içeri doktor üzülmek için erken bazen embriyolar durmaya geçebiliyormuş cumayı bekleyeceğiz dedi...iğne olarakda kalçadan proğynex verdi onu vurunuyorum hemşirede iğnemi vuruken üzülme bizim 20 ile başlayan bebeğimiz doğdu dedi)) öyle işte canlar ümidim var... bide adet günlerini geçirdikten sonra hızlı artış yaşanıyormuş biz tüp bebek tedavisi gördüğümüz için test tarihlerine göre baktırıyoruz demek istediğim şu normal yoldan hamile kalan biri güznü 3 4 gün geçince test yaptırıyor sayı yüksek çıkıyor bnde şu adet tarihimi atlatıyım artacak diyorummm hayırlısını istiyorum Allahtan ....
canım... 5 tanesini işleme almışlar ve döllenmiş... inşallah akşama bölünmeye başlarlar demiş embriyolog...yarın tekrar arayıp nasıl gittiğini soracağız ve duruma göre transfer zamanı belirlenecek. İnşallah herşey yolunda gider
inşallah cnm burası o kadar güzel bi yer ki aynı durumda olan insanların başarılı hikayeleri okundukça umutlara umut katıyor...
bebşim bana geri gelecek inşallah rabbimin izniyle transferin 6. günde kasığımda onu hissetmiştim 9. gün uyudu ama sanki bu gün burdayım diyorrrrrrrrrrhayırlısı ise olsunnnnn
sizlerinde test gününde yüzlerimiz gülecek inşallah bebeklerimiz artacak
bu güzel haber işte cnm gözün aydın rabbim sonuna kadar götürmeyi nasip etsin
hayırdır diyelim hayır olsun maveracımmm değerim hiç artmamış 18 oldu cumaya kadar iğne vurunacağim bakalım ne olacak hakkımzda en iyyisini yaradan bilir lütfen dualarınıza benide katın değerim artsın uyumaya geçen bebeğim uyansın tekrar
kızlar bende bugün sonucumu aldım çok şükür HAMİLEYİMama perşembe günü tekrar yaptırmam lazım bakalım değerim artacakmı o yüzden krmaşık duygular içindeyim neyse umarım artışınıda görürüz tevekkül edelim negatifi alan ve yeni tedaviye başlıcak arkadaşlar..rabbim her şeyin doğrusunu bizim için iyi olanı bilir..pozitifi gören arkadaşlar rabbime emanet olun inşallah her aşamanız rahat huurlu ve güzel geçer,korku yaşamayız
kızlar bende bugün sonucumu aldım çok şükür HAMİLEYİMama perşembe günü tekrar yaptırmam lazım bakalım değerim artacakmı o yüzden krmaşık duygular içindeyim neyse umarım artışınıda görürüz tevekkül edelim negatifi alan ve yeni tedaviye başlıcak arkadaşlar..rabbim her şeyin doğrusunu bizim için iyi olanı bilir..pozitifi gören arkadaşlar rabbime emanet olun inşallah her aşamanız rahat huurlu ve güzel geçer,korku yaşamayız
Kızlar cumartesinden beridir giremedim foruma. Yeni annelerimiz varsa hepsini tebrik ederim. Akşam tekrar girip ayrıntılı şekilde okuyacağım. Bugün 16:00 da doktor kontrolüm var bakalımkeseyi görüp kalp atışlarını duyabilecekmiyim bebeğimin. Çok stres oldum bugün :)
olmaması mı zor
olupta yok olması mı zor
herkes kendi zorunu seçiyor
kimsenin derdi kimseye benzemiyor
en iyisini en güzelini yüce YARADAN biliyor
benden sabır ve şükürle bekleyin bir gün vereceğim diyor
ağladım sızladım ne oldu yüreğim karardı durdu
açtım elimi yaradana içim umut doldu
hayırlısı olsun cnm rabbim sonuna kadra götürmeyi nasip etsin bu arada değerin kaç çıkmış
Kızlar cumartesinden beridir giremedim foruma. Yeni annelerimiz varsa hepsini tebrik ederim. Akşam tekrar girip ayrıntılı şekilde okuyacağım. Bugün 16:00 da doktor kontrolüm var bakalımkeseyi görüp kalp atışlarını duyabilecekmiyim bebeğimin. Çok stres oldum bugün :)