- 2 Ocak 2013
- 8.484
- 27.548
- Konu Sahibi superisi_21
- #6.001
merhaba melek Allah yar ve yardımcın olsun bende 5 gün önce aldım o kocaman negatifi dünya başıma yıkıldı sanki bi anda bizim sınavımız bu napalım elden bişey gelmiyo ki taktiri ilahi ben evlendiğim günden beri hep bi bebeğim olsun istedim 2.yılımızı doldurmak üzereydik ve bigün hamile olduğumu öğrendim dünyalar benim olmuştu 2 yıl çektiklerimi bi anda unutmuştum sanki hiç yaşanmamıştı ilk 3 ayım çok güzeldi sonrasında doktorların yüzü asılmaya başladı bebeğim kızım yavaş büyüyordu her ay kontrollerde ufak olduğunu söylüyorlardı 5 aylık oldu fazla bağlanma demeye başladılar nasıl bağlanmam içimde kıpır kıpır ederken 6 aylık oldu suyu iyice azalmıştı plesantası hastalıklıymış bebeğim sağlıklıydı ama plasenta onu beslemiyordu ve bir çaresi yoktu hastaneye yatışımı verdiler 15 gün yattık okadar zordu ki 28 haftalıktı kızım daha kalp atışları düşmeye başlayınca acilen sezeryanla aldılar küveze koydular ertesi gün yanına gittim onu görmeye Allah'ım böyle bir güzellik olamaz o saçlar o kirpikler o tırnaklar o eller o ayaklar sanki cennetten gelmiş bir melek küçücük dünyalar güzeli bi kız bu senin dediler inanamadım 6 gün dayanabildi yavrucum minik vücuduyla son günüydü ona dokunmama izin verdiler yumuşacık pamuk gibi mis gibi... bilekliğini cüzdanımda taşıyorum bazen çıkartıyorum öpüyorum bigün kavuşucaz Allah'ın izniyle inanıyorum... kızım gideli 2 yıl olucak hemen hemen o duyguyu yaşadıktan sonra eli boş kalmak dahada zormuş.1.5 yıldır yine doktorlardayım son olarak tüpbebek denedik ama malesef olmadı,ağustosta donmuşlardan deniycez inşallah bigün bizde güleriz inşallah Allah ol derse yerle gök yer değiştirir ondan umut kesilmez.Bazen çok canım yanıyo peygamber efendimizi düşünüyorum okadar çok acı yaşamış ki hayatı boyunca rabbim efendimiz gibi sabretmeyi nasip etsin inşallah.Dua ile...
çok üzüldüm kalinkam.kelimeler ne kadar yetersiz bazen duyguları anlatmaya...Allah sabır versin.inşallah cennette seni karşılayacak meleğin ve sana sonsuz bir annelik sevgisi tattıracak.o zaman iyi ki o kısacık dünya hayatımda gelmemiş diyeceksin belki de...