- 13 Ekim 2010
- 1.595
- 125
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #6.061
şimdiden hayırlı olsun cnm rabbım sonuna kadar götürmeyi nasip etsin hayırlarla sonuçlandırsın topiğimiz inşallah sana da uğurlu gelir
Gozun aydinn canm.ebriyonun durumu nasildi kacinci gun kac hucreli??merak etme artar ins.dua et bize de.degerin kac cikti paylasirsan tabiii
inşallah cnm darısı hepimizin başına inşallah..tüm isteyenlerin..moonsherose84 ve maville de vardı dimi topikteselam canım ben seni 2012 ekim topiğindede takip etmiştim ve az çok hikayeni biliyorum mesajını okuduğumda çok sevindim rabbim bu sefer sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıkla evladını kucağına almanı nasip eylesin rabbim bu sefer üzmesin seni
inşallah ablam yaaaayaşasınnnn gözün aydın canım çok sevindim değerinde güzel benimki 68 idi :) rabbim kucağına aldırsın cnm perşembeye kat kat katlar inşallahhhh
hayırlı olsun canım tedavin içini rahat tutBugün tedavime kesin olarak başlamış bulunuyorum.. Burası haziran annelerinin yeri ama ben burda sizleri takipten vazgeçmicem..İnşallah bende temmuz annesi olurum yada ağustosmu bilemedim şimdi :) Bugün ilk iğnem vuruldu bundan sonrası için Allahım yardım etsin bana benim gibi bekleyenlere.. ben çok dua ettim burda okudukça arkadaşlarıma nolur sizde bana edin..
Merhaba cnm seni geçen seneki temmuzda tedavi olanlar topiğinden tanıyorum..
..sonucun pozitif olur 49:
Rabbim hayırlısıyla yüzünü güldürür inş.:26::26:
merhaba arkadaslar dün kan testi sonucum 2.00 çıktı malesef bu seferde olmadı .. artık tüp bebek olayı benım için bitti
Arkadaslar bugun opu oldum
toplsmda 12 yumurtam ciktim
dua edinde dollensinler
Canım gözünaydınnnn çok sevindim
seni takip ediyodumm..sonucunu bekledim heyecanla ..:18::18:
çok şükür pozitif inşallah değerinde güzelce artar sonuna kadar giden güzel bi hamilleliğin olur..
bebişini sağ sağlim kucağına alırsın inş.
arkdaşım çok sevindim hayırlı olsun Allah'ım tamamına erdirsin inşallah değerin kat kat artsın.Rabbim bu defa yüzünüzü sonuna kadar güldürsün.
çok geçmiş olsun arkadaşım ama neden tüp bebek olayı bitti diyerek kendini umutsuzluğa itiyorsun????üzüntünü katlıyosunmerhaba arkadaslar dün kan testi sonucum 2.00 çıktı malesef bu seferde olmadı .. artık tüp bebek olayı benım için bitti
malesef yok zaten bu 4. denemeydi benim artık bir tedavi daha kaldıracak gücüm kalmadıcnm üzülme neden tekrar deneme şansın yokmu ?
merhaba arkadaslar dün kan testi sonucum 2.00 çıktı malesef bu seferde olmadı .. artık tüp bebek olayı benım için bitti
cnm hayırlısı olsun yuce rabbım kucaklarımızı boş çevirmesin sonuna kadar götürmeyi nasip etsin ınsallah
ebruli, cnm değerim 70...daha öncede 2 kez bu güzel haberi aldım ama sevincim kursağımda kaldı ..ilkini 9 haftalıkken kaybettim..ikincisinin ise değeri katlanmasına rağmen kesesi oluşmamıştı kimyasal gebelikti yani...o yüzden çok ama çok sevinmeme rağmen korkuyorum..korkumunda tevekkülümün önüne geçmesini istemiyorum o yüzden dua zamanı şimdi...şükür zamanı...
malesef yok zaten bu 4. denemeydi benim artık bir tedavi daha kaldıracak gücüm kalmadı
çok üzüldüm senin adına.allah sabır versin ama umutsuz olma daha 25 yaşındasın. en kısa zamanda sende anneliği tadarsın inşallah.
ebruli nasılsın canım? senin değerin ne durumda?inşallah katlanmıştırr
ben bır daha yaptırmadım cnm kan testını 10 gunde yaptık test gercek test gunu aslında dusundum pazartesı yaptırayım dıye sureklı kan verırsem de zarar verebılırım dıye dusundum cunku benım kanıma ıhtıyacı var oluşabılmesı ıcın nasıp bakalım yuce rabbım yuzumu yarın guldurecekmı
cnm bak Allahtan ümit kesilmez ben 15 yıldır her bitti artık dediğimde rabbım kapıları tekrar tekrar açtı ne zaman yazdıysa o zaman olacak yolları açıverır umudunu yıtırme ve sadece dua et inanıyorum kı sonunda senınde yuzun gulecek
cnm dular hepimiz için hakkımzda en hayırlısını mevlam verecektirBugün tedavime kesin olarak başlamış bulunuyorum.. Burası haziran annelerinin yeri ama ben burda sizleri takipten vazgeçmicem..İnşallah bende temmuz annesi olurum yada ağustosmu bilemedim şimdi :) Bugün ilk iğnem vuruldu bundan sonrası için Allahım yardım etsin bana benim gibi bekleyenlere.. ben çok dua ettim burda okudukça arkadaşlarıma nolur sizde bana edin..
Arkadaslar bugun opu oldum
toplsmda 12 yumurtam ciktim
dua edinde dollensinler
ebruli, cnm değerim 70...daha öncede 2 kez bu güzel haberi aldım ama sevincim kursağımda kaldı ..ilkini 9 haftalıkken kaybettim..ikincisinin ise değeri katlanmasına rağmen kesesi oluşmamıştı kimyasal gebelikti yani...o yüzden çok ama çok sevinmeme rağmen korkuyorum..korkumunda tevekkülümün önüne geçmesini istemiyorum o yüzden dua zamanı şimdi...şükür zamanı...