- 23 Haziran 2012
- 1.788
- 808
- Konu Sahibi superisi_21
- #6.041
Cts test tarihim.bugun 6.gunm. belirti neyim yok hayir dinlemiyorum da kendimi :)) 5.gun transferi benmki.acaba erken yapsam mi ??idrar mi yapsam kan mi??neettsemm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizlerinde test gününde yüzlerimiz gülecek inşallah bebeklerimiz artacak
kızlar bende bugün sonucumu aldım çok şükür HAMİLEYİMama perşembe günü tekrar yaptırmam lazım bakalım değerim artacakmı o yüzden krmaşık duygular içindeyimneyse umarım artışınıda görürüz tevekkül edelim negatifi alan ve yeni tedaviye başlıcak arkadaşlar..rabbim her şeyin doğrusunu bizim için iyi olanı bilir..pozitifi gören arkadaşlar rabbime emanet olun inşallah her aşamanız rahat huurlu ve güzel geçer,korku yaşamayız
kızlar bende bugün sonucumu aldım çok şükür HAMİLEYİMama perşembe günü tekrar yaptırmam lazım bakalım değerim artacakmı o yüzden krmaşık duygular içindeyimneyse umarım artışınıda görürüz tevekkül edelim negatifi alan ve yeni tedaviye başlıcak arkadaşlar..rabbim her şeyin doğrusunu bizim için iyi olanı bilir..pozitifi gören arkadaşlar rabbime emanet olun inşallah her aşamanız rahat huurlu ve güzel geçer,korku yaşamayız
Sanırım seninle aynı gün opu yaptırdık:)) İnşallah yarın bölünme ile ilgili güzel haberler alırız.
inşallah cnm burası o kadar güzel bi yer ki aynı durumda olan insanların başarılı hikayeleri okundukça umutlara umut katıyor...
bebşim bana geri gelecek inşallah rabbimin izniyle transferin 6. günde kasığımda onu hissetmiştim 9. gün uyudu ama sanki bu gün burdayım diyorrrrrrrrrr hayırlısı ise olsunnnnn
ebruli, cnm değerim 70...daha öncede 2 kez bu güzel haberi aldım ama sevincim kursağımda kaldı ..ilkini 9 haftalıkken kaybettim..ikincisinin ise değeri katlanmasına rağmen kesesi oluşmamıştı kimyasal gebelikti yani...o yüzden çok ama çok sevinmeme rağmen korkuyorum..korkumunda tevekkülümün önüne geçmesini istemiyorum o yüzden dua zamanı şimdi...şükür zamanı...
Cts test tarihim.bugun 6.gunm. belirti neyim yok hayir dinlemiyorum da kendimi :)) 5.gun transferi benmki.acaba erken yapsam mi ??idrar mi yapsam kan mi??neettsemm
ebruli, cnm değerim 70...daha öncede 2 kez bu güzel haberi aldım ama sevincim kursağımda kaldı ..ilkini 9 haftalıkken kaybettim..ikincisinin ise değeri katlanmasına rağmen kesesi oluşmamıştı kimyasal gebelikti yani...o yüzden çok ama çok sevinmeme rağmen korkuyorum..korkumunda tevekkülümün önüne geçmesini istemiyorum o yüzden dua zamanı şimdi...şükür zamanı...
kızlar yine olmadı yine negatif aldım
sevgili arkadaşım belirti herkeste olmuyo illa belirtin olacak diye bişey yok benden sana bu yollardan iki defa geçmiş biri olarak tavsiye sakın idrar testi yapma çünkü çıkmıyo ben test sonucumu aldığım halde idrar testi yaptığımda çıkmamıştı sorf denemek için bazen kanda değer yüksek olsada idrarda çıkmıyo ondan sakın idrar testi yapıpta kendini üzme kan testi içinde erken bence sabredip gününü bekle
Bugün tedavime kesin olarak başlamış bulunuyorum.. Burası haziran annelerinin yeri ama ben burda sizleri takipten vazgeçmicem..İnşallah bende temmuz annesi olurum yada ağustosmu bilemedim şimdi :) Bugün ilk iğnem vuruldu bundan sonrası için Allahım yardım etsin bana benim gibi bekleyenlere.. ben çok dua ettim burda okudukça arkadaşlarıma nolur sizde bana edin..
bugün benim de 8. gün iğnem yani bende yeniyim ve sanırım ağustos annesi olucaz biz gerçi bende hala bilemiom:))) hayırlı olsun arkadaşım Rabbim hayrla sonuçlandırsın inşallah...
Bugün tedavime kesin olarak başlamış bulunuyorum.. Burası haziran annelerinin yeri ama ben burda sizleri takipten vazgeçmicem..İnşallah bende temmuz annesi olurum yada ağustosmu bilemedim şimdi :) Bugün ilk iğnem vuruldu bundan sonrası için Allahım yardım etsin bana benim gibi bekleyenlere.. ben çok dua ettim burda okudukça arkadaşlarıma nolur sizde bana edin..