haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

Cts test tarihim.bugun 6.gunm. belirti neyim yok hayir dinlemiyorum da kendimi :)) 5.gun transferi benmki.acaba erken yapsam mi ??idrar mi yapsam kan mi??neettsemm

sizlerinde test gününde yüzlerimiz gülecek inşallah bebeklerimiz artacak

amin canımmmmm aminn hepimizin inş seninkide güzel güzel büyüycek inş

kızlar bende bugün sonucumu aldım çok şükür HAMİLEYİM:KK52::KK52::KK52:ama perşembe günü tekrar yaptırmam lazım bakalım değerim artacakmı o yüzden krmaşık duygular içindeyim:KK14:neyse umarım artışınıda görürüz tevekkül edelim negatifi alan ve yeni tedaviye başlıcak arkadaşlar..rabbim her şeyin doğrusunu bizim için iyi olanı bilir..pozitifi gören arkadaşlar rabbime emanet olun inşallah her aşamanız rahat huurlu ve güzel geçer,korku yaşamayız

:KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: ohhh çok şükür inş kucagınada aldıgın günleri duyacagız canım

kızlar bende bugün sonucumu aldım çok şükür HAMİLEYİM:KK52::KK52::KK52:ama perşembe günü tekrar yaptırmam lazım bakalım değerim artacakmı o yüzden krmaşık duygular içindeyim:KK14:neyse umarım artışınıda görürüz tevekkül edelim negatifi alan ve yeni tedaviye başlıcak arkadaşlar..rabbim her şeyin doğrusunu bizim için iyi olanı bilir..pozitifi gören arkadaşlar rabbime emanet olun inşallah her aşamanız rahat huurlu ve güzel geçer,korku yaşamayız

Gozun aydinn canm.ebriyonun durumu nasildi kacinci gun kac hucreli??merak etme artar ins.dua et bize de.degerin kac cikti paylasirsan tabiii

Sanırım seninle aynı gün opu yaptırdık:)) İnşallah yarın bölünme ile ilgili güzel haberler alırız.

canım benim dün transferim oldu ...kaç hücreli nasıl bilmiyorum sadece biri digerine göre dahda küçükmüş..inş seninkiler güzel güzel bölünmeye devam eder ve sende alır göbüşünde sonrada kucagında büyütürsün inş

inşallah cnm burası o kadar güzel bi yer ki aynı durumda olan insanların başarılı hikayeleri okundukça umutlara umut katıyor...

bebşim bana geri gelecek inşallah rabbimin izniyle transferin 6. günde kasığımda onu hissetmiştim 9. gün uyudu ama sanki bu gün burdayım diyorrrrrrrrrr:KK9: hayırlısı ise olsunnnnn

canım hep hissedeceksin inş önce göbüşte sonrADA kucagında büyütceksin dualar ediyorum sana canımm

ebruli, cnm değerim 70...daha öncede 2 kez bu güzel haberi aldım ama sevincim kursağımda kaldı ..ilkini 9 haftalıkken kaybettim..ikincisinin ise değeri katlanmasına rağmen kesesi oluşmamıştı kimyasal gebelikti yani...o yüzden çok ama çok sevinmeme rağmen korkuyorum..korkumunda tevekkülümün önüne geçmesini istemiyorum o yüzden dua zamanı şimdi...şükür zamanı...

cnm hayırlısı olsun yuce rabbım kucaklarımızı boş çevirmesin sonuna kadar götürmeyi nasip etsin ınsallah

Cts test tarihim.bugun 6.gunm. belirti neyim yok hayir dinlemiyorum da kendimi :)) 5.gun transferi benmki.acaba erken yapsam mi ??idrar mi yapsam kan mi??neettsemm

sevgili arkadaşım belirti herkeste olmuyo illa belirtin olacak diye bişey yok benden sana bu yollardan iki defa geçmiş biri olarak tavsiye sakın idrar testi yapma çünkü çıkmıyo ben test sonucumu aldığım halde idrar testi yaptığımda çıkmamıştı sorf denemek için bazen kanda değer yüksek olsada idrarda çıkmıyo ondan sakın idrar testi yapıpta kendini üzme kan testi içinde erken bence sabredip gününü bekle

ebruli, cnm değerim 70...daha öncede 2 kez bu güzel haberi aldım ama sevincim kursağımda kaldı ..ilkini 9 haftalıkken kaybettim..ikincisinin ise değeri katlanmasına rağmen kesesi oluşmamıştı kimyasal gebelikti yani...o yüzden çok ama çok sevinmeme rağmen korkuyorum..korkumunda tevekkülümün önüne geçmesini istemiyorum o yüzden dua zamanı şimdi...şükür zamanı...

selam canım ben seni 2012 ekim topiğindede takip etmiştim ve az çok hikayeni biliyorum mesajını okuduğumda çok sevindim rabbim bu sefer sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıkla evladını kucağına almanı nasip eylesin rabbim bu sefer üzmesin seni

yaşasınnnn gözün aydın canım çok sevindim değerinde güzel benimki 68 idi :) rabbim kucağına aldırsın cnm perşembeye kat kat katlar inşallahhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

sevgili arkadaşım belirti herkeste olmuyo illa belirtin olacak diye bişey yok benden sana bu yollardan iki defa geçmiş biri olarak tavsiye sakın idrar testi yapma çünkü çıkmıyo ben test sonucumu aldığım halde idrar testi yaptığımda çıkmamıştı sorf denemek için bazen kanda değer yüksek olsada idrarda çıkmıyo ondan sakın idrar testi yapıpta kendini üzme kan testi içinde erken bence sabredip gününü bekle

Tamm sabredicem sozunu dinlicem :))amaaaaa iste beklemk zor

Canım gözünaydınnnn çok sevindim :KK52::KK52::KK52:
seni takip ediyodumm..sonucunu bekledim heyecanla ..:18::18:
çok şükür pozitif inşallah değerinde güzelce artar sonuna kadar giden güzel bi hamilleliğin olur..:KK49::KK49::KK49::KK49:
bebişini sağ sağlim kucağına alırsın inş.:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Bugün tedavime kesin olarak başlamış bulunuyorum.. Burası haziran annelerinin yeri ama ben burda sizleri takipten vazgeçmicem..İnşallah bende temmuz annesi olurum yada ağustosmu bilemedim şimdi :) Bugün ilk iğnem vuruldu bundan sonrası için Allahım yardım etsin bana benim gibi bekleyenlere.. ben çok dua ettim burda okudukça arkadaşlarıma nolur sizde bana edin..

Bugün tedavime kesin olarak başlamış bulunuyorum.. Burası haziran annelerinin yeri ama ben burda sizleri takipten vazgeçmicem..İnşallah bende temmuz annesi olurum yada ağustosmu bilemedim şimdi :) Bugün ilk iğnem vuruldu bundan sonrası için Allahım yardım etsin bana benim gibi bekleyenlere.. ben çok dua ettim burda okudukça arkadaşlarıma nolur sizde bana edin..

bugün benim de 8. gün iğnem yani bende yeniyim ve sanırım ağustos annesi olucaz biz gerçi bende hala bilemiom:))) hayırlı olsun arkadaşım Rabbim hayrla sonuçlandırsın inşallah...

arkdaşım çok sevindim hayırlı olsun Allah'ım tamamına erdirsin inşallah değerin kat kat artsın.Rabbim bu defa yüzünüzü sonuna kadar güldürsün.

Merhaba cnm seni geçen seneki temmuzda tedavi olanlar topiğinden tanıyorum..
..sonucun pozitif olur 49::KK49:
Rabbim hayırlısıyla yüzünü güldürür inş.:26::26:

Son düzenleme:
bugün benim de 8. gün iğnem yani bende yeniyim ve sanırım ağustos annesi olucaz biz gerçi bende hala bilemiom:))) hayırlı olsun arkadaşım Rabbim hayrla sonuçlandırsın inşallah...

İnşallah ianşallah Bende bilemiyorum valla evliliğimizde 6 yılı devirdik zaman o kadar acı o kadar sancılı geçti ki şu an yaşadığım herşey bi arnda olmuş gibi yani geriye yönelik bi sıkıntı aklımda yok umarım herşey geride kalır böyle.. Sen nerdesin kaç yıllık evlisin daha önce denedinizmi hiç bu bizim ilk.. çok soru sordum galiba. :)

şimdiden hayırlı olsun cnm rabbım sonuna kadar götürmeyi nasip etsin hayırlarla sonuçlandırsın topiğimiz inşallah sana da uğurlu gelir

X