- 6 Temmuz 2010
- 4.605
- 55
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #5.981
sağol canım...şu an çok kötüyüm ama inş daha öncekilerde ki gibi bu da geçer.aslında baştan beri pek umudum yoktu ama insanoğluyuz umutsuz yaşayamıyoruz işte yinede umut etmiştim azda olsa....benimde sınavım buymuş......Allah herkese bi sınav veriyo banada bu sınavı yazmış...hz AİŞE anamızında olmamış çocuğu onun imtahanıyla sınanıyorum bendemeleğim senin için gelmiştim topiğe , sanırım kısmet değilmiş okudum az önce
Rabbim sabrına sabır katsın...dayanma güücü versin sana.. şuan sana ne desemde teselli versem diye düşünüyorum fakat yazdığım cümlelerin senin üzüntüne geçirebilecek cinsten bişeyler olmadığınıda biliyorum
toparlanma gücü bul lütfen kendinde.. yeniden planlar yap bir sonrakine bu seni şu anki durumunda daha çabuk ayağa kalkmanı sağlayacaktır..
benim nacizane tavsiyem; bence bir daha aynı merkeze gitmeyin ,,farklı bir merkez deneyin.. hastaya karşı sorumsuzlar..transfer olacagını bile bile sizleri hazırlamadılar ve sizin ne kadar uzakta olduğunuzu bılıyorlarken.. sonra doktorun moral bouzucu konusması herseye yeter zaten..
hakkında hayırlısı olsun canım,çok öpüyorum
Sperm hücrelerinin herhangi bir nedenle kadın yumurtasına erişemediği veya yumurta zarını aşamadığı erkek kısırlığı durumlarında ise yeni bir tüp bebek yöntemi olan mikroenjeksiyon tekniği kullanılmaktadır.
cnm açıklaması bu hastanede yatan bı arkadasım vardı o söylemişi bana acaba yalnışmı hatırlıyorum dedım ama arat karsına cıkıyor
melek canm Rabbim dayanma gücü versin ve en kısa zamanda en güzeliyle mükafatlandırsın inşlh seni
demetcm moralini yüksek tutmaya çalış,şuan belliki tutunmaya çalışıyolar inşlh cuma güzel haberlerini duyarız
kuzey28 ve mavera arkadaşlar keseleri görmüşsünüz ne mutlu sizlere darısı bizlere olsun
şimdi bişi sorucam ben sata göre 4+3 transfer tarihine göre(blast) 5+0 hamile görünüyorum internette baktığım yerde
merkezim yaşadığım yerde değil ilk dr randevuma da cumartesi gitmeyi düşünüyorum kese ne zaman görünür bu durumda
gerçi bugün ilaç yazdırmaya gittiğim dr bi şöyle baktı küçük bişi şurda dedi ama ben hiç bişi anlmadım
mavera senin bugün kaçıncı günündü satımız yakın benim 14 haziran bugün net görünmedi de ondan merak ettim
kuzeycim o iki nokta dediğin kesemi bebişler mi anlamadım
ahnur canm test gününde umarım bi ilerleme olur olmazsa da inşlh şu günler hürmetine bebşine enkısa zamanda kavuşursun
filologum hayırlı olsun bebişlerin sıkı sıkı tutunsun inşlh
10 gün sonra da halay çekelim onlara
mrvnur canm RAbbim gönlüne ferahlık versin en kısa zamnda bebişşe sevindirsin inşlh
sağol canım...şu an çok kötüyüm ama inş daha öncekilerde ki gibi bu da geçer.aslında baştan beri pek umudum yoktu ama insanoğluyuz umutsuz yaşayamıyoruz işte yinede umut etmiştim azda olsa....benimde sınavım buymuş......Allah herkese bi sınav veriyo banada bu sınavı yazmış...hz AİŞE anamızında olmamış çocuğu onun imtahanıyla sınanıyorum bende
merhaba arkadaşlar uzun zamandır girememiştim bende
hamile sayımız 41 olmuş
41 kere maşallah :) orersin inşallah
bende bugün tam 6 haftalık oldum
bu cuma kalp atışlarını duymaya gideceğiz inşallah
fakat hala arada pembe kanamam oluyor azda olsa
protestan fitili kullanıyorum ama ağızdan devam ediyoruz bu sefer
hamile olup kanama yaşayan varmı aramızda ?[/QUOmerhaba öncelikle hayırlı olsun bebeğin bnde 6 haftalık hamileyim geçen hafta cuma günü keseyi gördük.Bu cuma tekrar kontrolüm var 2 gündür benimde azda olsa kahverengi kanamam var ama dr normal olduğunu sölüyor..
amin inş ol demiştir ..aynen çok korkuyorum canım onlar için keşke takip edebilsek onları içimizdeöyle oluyor gerçekten transfer olur olmaz böyle bi koruma içgüdüsü geliyor:)
ben de korka korka hareket ediyordum, hatta söylemesi ayıp kabız oldum ama tuvalette kendimi zorlayamadım ya bişey olursa diye..
Rabbim "ol" demiştir inşallah senin yavrucaklarına da "oluverirler" hayırlısıyla canm. kendine dikkat et, güzel haberlerini bekliyoruzz
canım merkezle konuştum ve onlar herkese bu yöntemi uyguladıklarını söylediler. bana özel değilmiş yani. hep mikroenjeksiyonla döllenme sağlıyorlarmış. bakalım benim yumoşlara ne olacakcuma günü önemli bir toplantım var, 3. gün değil 5. gün transferi olsa çok güzel olur döllenmemiş yumurtaya don biçmek benimki de ama olsun eşim de zor izin alıyor, 5. gün ctesiye denk geliyor, bizim için en iyisi o
Rabbim neyler neylerse güzel eyler....
merhaba ben üç dört aşılama geçirdim ve olmadı. birinci tüp bebek denemem de 50 yumurtam oldu 27si döllendi 16sı donduruldu ama sonuç negatif oldu. Histereskopi oldum genetik araştırma yapıldı bir sorun çıkmadı ama pcos hastası olduğum için dondurulmuş yumurta ile tekrar denedik haziranda başladı ve bugün sonucu aldım. sonuç pozitif çıkınca buraya yazacağımı düşünmüştüm. hep çok negatif sonuç aldım ve bugün pozitif sonuç aldım. Rabbime şükürler olsun. Yazmamın bir nedeni benim aklıma bir şey takıldığında bu forumdaki yorumları okuyordum benim pozitif sonucum benim gibi olan arkadaşlara umut olur inşallah.Vazgeçmeyin asla sonunda Rabbim ihsan eder umarım.
kızlar yine olmadı yine negatif aldım
merhaba melek Allah yar ve yardımcın olsun bende 5 gün önce aldım o kocaman negatifi dünya başıma yıkıldı sanki bi anda bizim sınavımız bu napalım elden bişey gelmiyo ki taktiri ilahi ben evlendiğim günden beri hep bi bebeğim olsun istedim 2.yılımızı doldurmak üzereydik ve bigün hamile olduğumu öğrendim dünyalar benim olmuştu 2 yıl çektiklerimi bi anda unutmuştum sanki hiç yaşanmamıştı ilk 3 ayım çok güzeldi sonrasında doktorların yüzü asılmaya başladı bebeğim kızım yavaş büyüyordu her ay kontrollerde ufak olduğunu söylüyorlardı 5 aylık oldu fazla bağlanma demeye başladılar nasıl bağlanmam içimde kıpır kıpır ederken6 aylık oldu suyu iyice azalmıştı plesantası hastalıklıymış bebeğim sağlıklıydı ama plasenta onu beslemiyordu ve bir çaresi yoktu hastaneye yatışımı verdiler 15 gün yattık okadar zordu ki 28 haftalıktı kızım daha kalp atışları düşmeye başlayınca acilen sezeryanla aldılar küveze koydular ertesi gün yanına gittim onu görmeye Allah'ım böyle bir güzellik olamaz o saçlar o kirpikler o tırnaklar o eller o ayaklar sanki cennetten gelmiş bir melek küçücük dünyalar güzeli bi kız bu senin dediler inanamadım 6 gün dayanabildi yavrucum minik vücuduyla son günüydü ona dokunmama izin verdiler yumuşacık pamuk gibi mis gibi... bilekliğini cüzdanımda taşıyorum bazen çıkartıyorum öpüyorum bigün kavuşucaz Allah'ın izniyle inanıyorum... kızım gideli 2 yıl olucak hemen hemen o duyguyu yaşadıktan sonra eli boş kalmak dahada zormuş.1.5 yıldır yine doktorlardayım son olarak tüpbebek denedik ama malesef olmadı,ağustosta donmuşlardan deniycez inşallah bigün bizde güleriz inşallah Allah ol derse yerle gök yer değiştirir ondan umut kesilmez.Bazen çok canım yanıyo peygamber efendimizi düşünüyorum okadar çok acı yaşamış ki hayatı boyunca rabbim efendimiz gibi sabretmeyi nasip etsin inşallah.Dua ile...
amin inş ol demiştir ..aynen çok korkuyorum canım onlar için keşke takip edebilsek onları içimizde
cnm hakkında hayırlısı inş gönlüne göre olur..5. gün alıp gelirsin meleklerini:)
herkese günaydınnn...dün ultrasona girdim kızlar mercimeklerimin horultusunu duydum ikisi de canlı çok şükür :) :) rabbim isteyen herkese nasip etsin her namazımda hepinize dua ediorum rabbim hepimizin muradını wersin inş.
merhaba melek Allah yar ve yardımcın olsun bende 5 gün önce aldım o kocaman negatifi dünya başıma yıkıldı sanki bi anda bizim sınavımız bu napalım elden bişey gelmiyo ki taktiri ilahi ben evlendiğim günden beri hep bi bebeğim olsun istedim 2.yılımızı doldurmak üzereydik ve bigün hamile olduğumu öğrendim dünyalar benim olmuştu 2 yıl çektiklerimi bi anda unutmuştum sanki hiç yaşanmamıştı ilk 3 ayım çok güzeldi sonrasında doktorların yüzü asılmaya başladı bebeğim kızım yavaş büyüyordu her ay kontrollerde ufak olduğunu söylüyorlardı 5 aylık oldu fazla bağlanma demeye başladılar nasıl bağlanmam içimde kıpır kıpır ederken6 aylık oldu suyu iyice azalmıştı plesantası hastalıklıymış bebeğim sağlıklıydı ama plasenta onu beslemiyordu ve bir çaresi yoktu hastaneye yatışımı verdiler 15 gün yattık okadar zordu ki 28 haftalıktı kızım daha kalp atışları düşmeye başlayınca acilen sezeryanla aldılar küveze koydular ertesi gün yanına gittim onu görmeye Allah'ım böyle bir güzellik olamaz o saçlar o kirpikler o tırnaklar o eller o ayaklar sanki cennetten gelmiş bir melek küçücük dünyalar güzeli bi kız bu senin dediler inanamadım 6 gün dayanabildi yavrucum minik vücuduyla son günüydü ona dokunmama izin verdiler yumuşacık pamuk gibi mis gibi... bilekliğini cüzdanımda taşıyorum bazen çıkartıyorum öpüyorum bigün kavuşucaz Allah'ın izniyle inanıyorum... kızım gideli 2 yıl olucak hemen hemen o duyguyu yaşadıktan sonra eli boş kalmak dahada zormuş.1.5 yıldır yine doktorlardayım son olarak tüpbebek denedik ama malesef olmadı,ağustosta donmuşlardan deniycez inşallah bigün bizde güleriz inşallah Allah ol derse yerle gök yer değiştirir ondan umut kesilmez.Bazen çok canım yanıyo peygamber efendimizi düşünüyorum okadar çok acı yaşamış ki hayatı boyunca rabbim efendimiz gibi sabretmeyi nasip etsin inşallah.Dua ile...
inşallah canım yaaa, bugün öğlen arayıp döllenme olup olmadığını sormam lazım ama inan aramaya korkuyorum...çok tedirginim
sağlıkla büyüsünler inşallah, sağlıkla doğsunlar