haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

meleğim senin için gelmiştim topiğe , sanırım kısmet değilmiş okudum az önce

Rabbim sabrına sabır katsın...dayanma güücü versin sana.. şuan sana ne desemde teselli versem diye düşünüyorum fakat yazdığım cümlelerin senin üzüntüne geçirebilecek cinsten bişeyler olmadığınıda biliyorum

toparlanma gücü bul lütfen kendinde.. yeniden planlar yap bir sonrakine bu seni şu anki durumunda daha çabuk ayağa kalkmanı sağlayacaktır..

benim nacizane tavsiyem; bence bir daha aynı merkeze gitmeyin ,,farklı bir merkez deneyin.. hastaya karşı sorumsuzlar..transfer olacagını bile bile sizleri hazırlamadılar ve sizin ne kadar uzakta olduğunuzu bılıyorlarken.. sonra doktorun moral bouzucu konusması herseye yeter zaten..

hakkında hayırlısı olsun canım,çok öpüyorum

sağol canım...şu an çok kötüyüm ama inş daha öncekilerde ki gibi bu da geçer.aslında baştan beri pek umudum yoktu ama insanoğluyuz umutsuz yaşayamıyoruz işte yinede umut etmiştim azda olsa....benimde sınavım buymuş......Allah herkese bi sınav veriyo banada bu sınavı yazmış...hz AİŞE anamızında olmamış çocuğu onun imtahanıyla sınanıyorum bende

kızlarrrr beni de ekleyin..yas 27 bahceci 1.deneme test tarıhı:24 temmuz:))

canım merkezle konuştum ve onlar herkese bu yöntemi uyguladıklarını söylediler. bana özel değilmiş yani. hep mikroenjeksiyonla döllenme sağlıyorlarmış. bakalım benim yumoşlara ne olacak cuma günü önemli bir toplantım var, 3. gün değil 5. gün transferi olsa çok güzel olur döllenmemiş yumurtaya don biçmek benimki de ama olsun eşim de zor izin alıyor, 5. gün ctesiye denk geliyor, bizim için en iyisi o

Canim sat a gore hesaplaniyor gebelik haftan. Ama mesela benim sat 6 hazirandi ama merkezden 10 haziran olarak belirtmemi soylediler sat i. Cunku o ayarlama yapilmayinca sat ile ultrasondaa görulen hafta uyumlu olmuyor.bugun ben keseyi gordum 5+0 haftamdayim ultrason goruntusu de bununla ayni uyumlu yani. Senin daha 4. Haftandir canm ondan net gozukmemistir, 5. Haftada daha net gorunuyor hem de vajinal baktirmadim ben karindan baktirdim. Darisi basina ins canm. Yardimci olabilmisimdir umarim

Canim yaa kiyamam bu imtihan agir, zor, Rabbimm yardimcin olsun kolaylik versin gonlune ferahlik versin...

merhaba arkadaşlar uzun zamandır girememiştim bende
hamile sayımız 41 olmuş
41 kere maşallah :)
Allah bütün hamilelerimize kucağımızda görmeyi nasip etsin diğer arkadaşlarda sabırlar versin inşallah
bende bugün tam 6 haftalık oldum
bu cuma kalp atışlarını duymaya gideceğiz inşallah
fakat hala arada pembe kanamam oluyor azda olsa
protestan fitili kullanıyorum ama ağızdan devam ediyoruz bu sefer
hamile olup kanama yaşayan varmı aramızda ?

amin inş ol demiştir ..aynen çok korkuyorum canım onlar için keşke takip edebilsek onları içimizde

cnm hakkında hayırlısı inş gönlüne göre olur..5. gün alıp gelirsin meleklerini:)

QUOmerhaba öncelikle hayırlı olsun bebeğin bnde 6 haftalık hamileyim geçen hafta cuma günü keseyi gördük.Bu cuma tekrar kontrolüm var 2 gündür benimde azda olsa kahverengi kanamam var ama dr normal olduğunu sölüyor..[/QUOTE]

benim transferin 10.gününden beri var kanamam ara ara oluyor bazen pembe bazen kahverengi önce 10 gün iğne yedim şimdi hapa devam ediyorum doktor bol sıvı ve dinlenme dedi kesemiz yukarıda etrafında herhangi bi kanama kitleside yok dedi kesenin ebatıda gayet iyi ama kanama neden oluyo anlamıyoruz

sende 6 haftalıktan demek ne zaman kalp atışlarını duyacaksınız ? bide kanama için doktor sana ilaç vermedi mi canım ?

merhaba arkadaşım bende pco hastasıyım aşılama değil ama ona benzer biçok tedaviden sonuç alamayınca tüp denedik 5.gün embriyosu ve kaliteliydi rahim duvarının kalınlığı falanda güzeldi ama tutmadı bende histereskopi yaptırmayı düşünüyorum ağustosta dondurulmuşlardan transfer edilecek histereskopi hakkında biraz bilgi verebilir misin nerede yaptırdın fiyatı nekadar nasıl yapılıyor çok sordum kusura bakma,buarada hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınada alırsın Allah'a emanet olun.

Melek takip ediyordum kaç gündür seni ama ne söyleyebiliriz bu seferlik nasip değildi Rabbim önümüzdeki denemende herşeyi gönlüne göre versin. Sabır versin ve en yakın zamanda atlatmani nasip etsin

1demetumut inşallah hayırlı bir şekilde katlanir değerlerin böyle olanları çok gördük duyduk mutlu sona ulaşan çok kişi oldu inşallah Rabbim yüzünü güldürsün

Filogum hayırli olsun transferin bebeklerin simsiki.tutunurlar inşallah.

Okuyamadigim arkadaşlar varsa onlar içinde.dua ediyorum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

kızlar yine olmadı yine negatif aldım

merhaba melek Allah yar ve yardımcın olsun bende 5 gün önce aldım o kocaman negatifi dünya başıma yıkıldı sanki bi anda bizim sınavımız bu napalım elden bişey gelmiyo ki taktiri ilahi ben evlendiğim günden beri hep bi bebeğim olsun istedim 2.yılımızı doldurmak üzereydik ve bigün hamile olduğumu öğrendim dünyalar benim olmuştu 2 yıl çektiklerimi bi anda unutmuştum sanki hiç yaşanmamıştı ilk 3 ayım çok güzeldi sonrasında doktorların yüzü asılmaya başladı bebeğim kızım yavaş büyüyordu her ay kontrollerde ufak olduğunu söylüyorlardı 5 aylık oldu fazla bağlanma demeye başladılar nasıl bağlanmam içimde kıpır kıpır ederken 6 aylık oldu suyu iyice azalmıştı plesantası hastalıklıymış bebeğim sağlıklıydı ama plasenta onu beslemiyordu ve bir çaresi yoktu hastaneye yatışımı verdiler 15 gün yattık okadar zordu ki 28 haftalıktı kızım daha kalp atışları düşmeye başlayınca acilen sezeryanla aldılar küveze koydular ertesi gün yanına gittim onu görmeye Allah'ım böyle bir güzellik olamaz o saçlar o kirpikler o tırnaklar o eller o ayaklar sanki cennetten gelmiş bir melek küçücük dünyalar güzeli bi kız bu senin dediler inanamadım 6 gün dayanabildi yavrucum minik vücuduyla son günüydü ona dokunmama izin verdiler yumuşacık pamuk gibi mis gibi... bilekliğini cüzdanımda taşıyorum bazen çıkartıyorum öpüyorum bigün kavuşucaz Allah'ın izniyle inanıyorum... kızım gideli 2 yıl olucak hemen hemen o duyguyu yaşadıktan sonra eli boş kalmak dahada zormuş.1.5 yıldır yine doktorlardayım son olarak tüpbebek denedik ama malesef olmadı,ağustosta donmuşlardan deniycez inşallah bigün bizde güleriz inşallah Allah ol derse yerle gök yer değiştirir ondan umut kesilmez.Bazen çok canım yanıyo peygamber efendimizi düşünüyorum okadar çok acı yaşamış ki hayatı boyunca rabbim efendimiz gibi sabretmeyi nasip etsin inşallah.Dua ile...

herkese günaydınnn...dün ultrasona girdim kızlar mercimeklerimin horultusunu duydum ikisi de canlı çok şükür :) :) rabbim isteyen herkese nasip etsin her namazımda hepinize dua ediorum rabbim hepimizin muradını wersin inş.

gözyaslarima hakim olamadim. Allah sanir versin. birde negatif haber alan bizler aci cekiyoruz saniyordum. halbuki senin acin tarif edilemez bence. Allah beterinden saklasin insallah bizim de meleklerimizi kucagimiza alacagimiz günler gelecek.

amin inş ol demiştir ..aynen çok korkuyorum canım onlar için keşke takip edebilsek onları içimizde

cnm hakkında hayırlısı inş gönlüne göre olur..5. gün alıp gelirsin meleklerini:)

inşallah canım yaaa, bugün öğlen arayıp döllenme olup olmadığını sormam lazım ama inan aramaya korkuyorum...çok tedirginim

sağlıkla büyüsünler inşallah, sağlıkla doğsunlar

canım amin hepimize eyüp peygamber sabrı versin inş.mevlam aratmasın göndersin meleklerimizi inş...

inşallah canım yaaa, bugün öğlen arayıp döllenme olup olmadığını sormam lazım ama inan aramaya korkuyorum...çok tedirginim

sağlıkla büyüsünler inşallah, sağlıkla doğsunlar

bilmezmiyim oo tedirginliği canım yaa..tüm gece uyuyamamıştım..bekledimm saat 10 da onlar aradı 4 tane dediler ya sevinsem mi üzülsemmi bilemedim..şimdide karnımda duruyolar mı korkusu sardı beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…