haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

şiiiş deme öle baba mühim tabi kız benim eşim hala korkularını atamadı göbeğime dokunamıyo adam bende bıdı bıdı yapıyom tabi doğunca tanımıcak bu kız seni diye :)
adam korkmazmı,normal onun için kucağına bi alsın inşallah kokusunu duysun geçer o zmn korkuları,herşey normale dönecek inşallah,herşey tüm sıkıntılar unutulacak yerine güzellikler kalacak,geçti artık cnm

sağolun arkadaşlar çok teşekkürler bi anda korktum şaşırdım doktorumlada aynen konuşayım dahada rahatlarım

tüp bebek yaptiracaksan tüplerinin tikali olup olmamasinin bir önemi yok. zaten yumurtalar ameliyatla alinacak (OPU). sonra da dogrudan rahime transfer edilecek. merak etme. problemli oldugunu görseydi doktorun mutlaka senden ilave testler isterdi.

ha haa benim kocam daha transferim bile olmadı benim yerime aş ermeye bile başladı alem bu kocalar aleeem :))))
senin hamileliğinde eşin seninle birlikte kilo alacak heralde sana eşlik edecek yalnız bırakmayacak ne güzeladamın sevinçten heyecandan iştahı açılmıştır

senin hamileliğinde eşin seninle birlikte kilo alacak heralde sana eşlik edecek yalnız bırakmayacak ne güzeladamın sevinçten heyecandan iştahı açılmıştır

aynenv dediğin gibi olacak belli hem şimdiden duygusallık da başladı ağlıyo benim yerime kıyamam :)) EBRULİ msj attım sana özelden bi baksana arkadaşım..

sperm hareketliliği az ise yapıyorlar cnm microenjeksiyonu normalde kendı kendıne dollenme beklıyorlar olmadıgı takdırde microyu denıyorlar

sperm hareketliliği az ise yapıyorlar cnm microenjeksiyonu normalde kendı kendıne dollenme beklıyorlar olmadıgı takdırde microyu denıyorlar

Benim eşimin hareketliliği çok çok iyiydi ,ama microenjeksiyon yapıldı ,çünkü mikroenjeksiyonda başarı şansı daha yüksek .

iyi yerlerde hep bunu uyguluyorlar ,kendi kendine döllenme birçok yerde yok artık .

biliyorum canım da benim eşimin sperm hızı ileri hızlı ve ileri yavaş toplamı %50den fazla, hatta aşılamada yıkamadan sonra %90dan fazla hareketli sperm oluyordu... benim de aklım almadı bu durumu. hemşireyi aradım ama açmadı. soracağım bakalım neden öyle yapmışlar...

böyle birşeyi sormanız komik olur bence,çünkü bu iyi birşey, size yanlış yada eski birşey yapmıyorlar ,başarı sanşı daha yüksek olan yolu tercih ediyorlar ,ki artık birçok yerde böyle zaten ,kendi kendine döllenme çok yapılmıyor artık .Bu sizin için iyi birşey yani

yaaa bakın bunu duyduğuma çok sevidim siz de gebesiniz maşallah
inşallah benim yumoşlar da güzel döllenir. zaten sadece 6 taneler

bir ton ilaç verdiler yaa, insan bunlarla hamile kalınca bırakmaya da korkar

yaaa bakın bunu duyduğuma çok sevidim siz de gebesiniz maşallah
inşallah benim yumoşlar da güzel döllenir. zaten sadece 6 taneler

bir ton ilaç verdiler yaa, insan bunlarla hamile kalınca bırakmaya da korkar

evet bende hamileyim çok şükür ,microenjeksiyon daha iyi hiç kafanıza takmayın , 6 yumurta kötü değil zaten ,benim 8 taneydi ,7 tanesi döllendi ,3.gün transferi oldum ,iki embriyor yerleştirildi ,bir tanesi tuttu .Oğlum olucak allahın izniyle.

İnşallah sizinde emekleriniz boşa gitmez ,güzel haberler getirirsiniz .

Ayrıca transferden sonra belirti olmuyor diye üzülmeyin ,benim ufacık bir belirtim olmamıştı ,çok üzülüyordum olmadı diye ,ama olmuş işte .

gerçekten mi mesaj attım bile... ama benim kafamı karıştıran doktorumun reçeteye tanı olarak erkek infertilitesi yazmış, halbu ki bizim sebepsiz. acaba dedim eşim sperm verince morfolojide falan sıkıntı mı gördüler.

bir de ben başkent üniversitesine gidiyorum tedaviye, sgk anlaşmalı uygun bir merkez. mikroenjeksiyon gini nispeten daha uğraştırıcı bir işlemi o kadar çok hastaya denerler mi bilmem...

yazdıların için çok teşekkür ederim canım

Kızlar iyi değilim. Kusmaktan içim dışıma çıktı. İlaç içen var mı ya da hangi ilaç içiyorsunuz. Ya da başka bir yöntem ne olur ((

kızlar melesef dondurulmuş embriyo transferim yine tutmadı. dayanamayıp bu sabah test yaptırdım. Transfer sonrası 9. günüm. Sonuç 0,1!
Yani yine tutmadı. Rabbim yoruldum, sana şükürler olsun, bana dayanma gücü ver.

ne kadar güzel... sağlıkla doğsun oğlunuz inşallah

hamilelik oluştuktan sonra tüp bebek doktoruna gitmeye devam ettiniz mi yoksa başka bir kadın doğum uzmanına gidilir mi, bunu merak ediyorum açıkçası...tabi benim için daha erken inşallah o günleri görürüm...

inşallah transfer olursa aramayacağım belirti, daha doğrusu aramamaya çalışacağım

kızlaaaar!!!!!!1
bugün kese görmeye kalp atışı duymaya gittim..
cok şükürler olsun kese oluşmuş,beslenme kesesi de oluşmuş.fasulyem tam olarak 5 hafta 4 günlükmüş:) elhamdülillah.Rabbim herkese bu haberi duyursun,tüm isteyen kullarına:)
ama kalp atışları oluşmamış daha .doktor cuma gününe bir daha çağırdı.inşallah o gün de pıt pıtlar duyulur.

kızlar 6. haftanın içinde hemen başlar mı bu mide bulantıları??ara ara başladı sanki.psikolojik mi acaba????
bir de böyle heycanlanı gibi oluyorum hemen de geçmiyor,kalbim bi tuhaf çarpıyor .çarpıntı gibi yaşlılar der ya .yüreğim hoplar gibi oluyor.tam alatamadım.ama siz anladınız.sizde de oluyor mu böyle şeyler???:44:

cevap vermeden bişey sorabilirmiyim ,rapor mu çıkardılar size

sağlık olsun ,yaşınız kaç ,yine denersiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…