- 13 Ocak 2010
- 2.014
- 30
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #5.861
canım kk ya girince ilk seni tanıdım hikayeni okuyunca çok ağladım....
hatta hikayeni okuyunca halime şükür bile ettiğim oldu.....
ama bak inş hikayenin mutlu sonla bitmesine prensesine kavuşmana az kaldı inş darıs başımıza ....
inşallah düşünmekten kafayı yicem ya Allah bana bu sevgiyi tattırmazsa ya anne olamazsam benim eşim baba olmayı bende anne olmayı hak ediyoruz. dört gözle bekliyoruz miniğimizi. seninde yaşadıkların çok zormuş zor günler geçirmişin ama Allaha şükür sana nasip etcek inş. vee güzeel meleğinizi KUCAĞINIZA SAĞLIKLA ALIN İNŞALLAH.... hamilesin senin duaların kabul olur neolur dua et bizlerede sonuç bekleyen arkadaşlarımada
sana bişey sorcam...seval hanım bna test öncesi yani bugün göbekten ovitrelle yaptırdı..yani çatlatma iğnesinden..ilk defa böyle birşeyle karşılaştım..sen yapmışmıydın yada bir bilgin varmı niçin yaptırdığıa dair???
canım zaten tüp tedavisine adetin 2. yada 3. günü başlanır bi anormallik yok....bide önceden çekilmiş rahim filmin varsa ondan gerek görmemiş olabilirKızlar merhaba bugün adetimin ikinci günü ve doktorumuz kan değerlerine göre iğne dozajını ayarlayacaz dedi. Ya bugün yada yarın başlayacam iğnelere ben adetim bitince başlayacam sanıyodum.. Bide Tüplerim kontrol edilmedi daha iğnelere başlamak bana mantıksız geldi. herkes aynımı benmi evham yapıyorum.. Bugün olursa şayet saat 3 gibi arayıp çağıracaklar bi fikir verinnn
Aynn bende :)yakin tarihli bi arkadas ariyodum :))seni gordum.bana 2 tane blast embr.transfer edildi.senin nasil?? Bu arada cokk rahatim :)))canim gezmek istiyo:))belirtim yok
tek embriyo transfer edildi.3. gün embriyosu canım..bende de belirti yok:)
dualarım seninle kuzum :26::26::26::26:aminnnnnnnnnkızlar ben şimdi çıkıyorum inş size güzel haberlerimi yazmak nasip olur.......
kızlar ben şimdi çıkıyorum inş size güzel haberlerimi yazmak nasip olur.......
canım zaten tüp tedavisine adetin 2. yada 3. günü başlanır bi anormallik yok....bide önceden çekilmiş rahim filmin varsa ondan gerek görmemiş olabilir
tüplerle ilgili önceden bi operasyon falan geçirdinmi??????rahim filmi yok muayne oldum bukadar.. kafama takıldı
rahim filmi yok muayne oldum bukadar.. kafama takıldı
tüplerle ilgili önceden bi operasyon falan geçirdinmi??????
çok yakınız eskişehireyim bende komşuyuz şekerimbelirtilere takılmayın ben 4 hamileliğimdede 10.günde pembe lekelenme ve göğüs hassasiyeti yaşatım bu 5. hamileliğimde belirtiler olmadı ağlaya ağla helak oldum bir gün erken testi yaptırdım ve sonuç alıncada şok oldum her gebeliğiniz bile birbirini tutmayabiliyor
kızlar ben şimdi çıkıyorum inş size güzel haberlerimi yazmak nasip olur.......
cnm rahatla biraz tüplerin tıkalı ise teşhisin konmuş olur..tüplerin tıkalı olsada olmasada rahminde problem çıksada çıkmasada aynı protokol uygulanmayacakmı???bir ay beklemenin ertelemenin gereği yok bencehayır geçirmedim ilk defa kadın doktorunun karşısına bu sebeple geçiyorum.. Zümrütline arkadaşım eğer bugün çağıracak olursa soracam hepsini.. bana adet bitiminde rahim filmi dedi ama ilaca başlıyorum hadi tüplerim tıkalıysa.. ben naparım ozaman..?
çok yakınız eskişehireyim bende komşuyuz şekerim3 gündür baş ağrısı yaşıyorum kalıcı değl çok şükür geçiyor..2 gün önce ciddi halsizlik yaşadım..tünm gün yattım nerdeyse ama bir gün önce ise canavar gibiydim..belirtiyi şu dönemde yaşayacağımı zannetmiyorum sanırım 6.haftad 7. haftalarda oluyor belirtiler..tabi önce hamileliğin oluşması lazım:18::18::18:
hayır geçirmedim ilk defa kadın doktorunun karşısına bu sebeple geçiyorum.. Zümrütline arkadaşım eğer bugün çağıracak olursa soracam hepsini.. bana adet bitiminde rahim filmi dedi ama ilaca başlıyorum hadi tüplerim tıkalıysa.. ben naparım ozaman..?
şikayetlerine kurban olurum onlarııın bi gelsinlerde bebişler,babası kimin umrundainşallah o günler yakın canım her ayı bırak her haftanın kendine has şikayetleri oluyor bir gün yataktan kalkamazken diğer gün koca göbeğinizle sanki hamile değil gibi zinde oluyorsunuz ruh hali ise darmaduman :) eşler ise aboooooo her geçen gün dokuzu bırak doksan doğuruyorlar :)
inşallah o günler yakın canım her ayı bırak her haftanın kendine has şikayetleri oluyor bir gün yataktan kalkamazken diğer gün koca göbeğinizle sanki hamile değil gibi zinde oluyorsunuz ruh hali ise darmaduman :) eşler ise aboooooo her geçen gün dokuzu bırak doksan doğuruyorlar :)
şikayetlerine kurban olurum onlarııın bi gelsinlerde bebişler,babası kimin umrunda
kız çocuk erkek çocuk farketmez ama erkek olursa onun da tadına bakmış olursun ne güzel
Rabbim inşallah gönlüne göre verir canım.
pazartesi benim 5+1 olacak hayırlısıyla, keseciklerim görünürler mi sence?
meraktan ölecem