- 24 Aralık 2008
- 610
- 116
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #5.841
Papatyacım çok sağol canım sağlıkla tamamına ereriz inşallah. Bemim de dün kırmızıydı bugün kahverengi kesilir inşallah bugün. Senin 2 gün mü sürdü bu durumda miktarı neydi
canımsın çok şükür bebeğini sağsağlim kucağına da alıcaksınben 3 düşük 1 erken doğumla kızımı kaybettim toplamda toprağa verdiğim 6 meleğim var ve okadar çok sordumki bu soruyu kendime
"hamile kalamamakmı zor, hamile kalıp kaybetmekmi" inan kaybetmek daha zor her yavrum gözümün önünde tarihler beynimde kazılı rabbim bana böle ağır bir sınav vermiş ama ben isyan etmedim bazen eşimle bile karşı karşıya geldim ama hep umut ettim yıkıldım yıkıldım tekrar toparladım ben vazgeçmedim tüp bebek deneme sayım 8 sadece 5 tanesinde hamile kaldım negatifler kimyasallarda yaşadım ama çok şükür 8.denemede bu haftalara geldim sana bunları anlatıyorum çünkü pes etme inancını yitirme elinden gelen çabayı harca bu yolda mutlaka rabbim mükafatını vericektir.
canım faceye mesaj atmışsın yaa cevap yazdım bi bakmelek kızz heyecan doruktatest sonucunu almaya gitcenmi arıycaklarmı fıstığım
şimdi ona bakıyorum canım online tahlil sonuçları var ama giriş yapıyorum onaylanmıyo sanırım daha erken olduğundan mıdırssknın tahlil sonuçlarını internetten takip edebiliyomuşsun baksana bi sonuç çıkar çıkmaz görünüyomuş
gayet başarılı...5.güne gitmiş embriyolar..ancak niçin 1 adet transfer edildi???sizin tercihinizmiydi??allerjin filan varmı cnm bildiğin sistemik??cilt kuruluğun kaşıntın filan olurmu???
inşallah canım tek dileğim bu :26::26:heyecan doruktaama inş sonucu alınca yüzüm güler çok korkuyorum:18::18:biz almaya gidecez......
ewet doğru söylüyosun çok şükür sonuca ulaşmışın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. ama insanın elinde değil bunuda atlatıcam Allah banada nasip etcek buna inanıyorum inanmak istiyorum.
canımsın çok şükür bebeğini sağsağlim kucağına da alıcaksınumut ışığımızsın seeenn
canım kk ya girince ilk seni tanıdım hikayeni okuyunca çok ağladım....biz melekle aynı şehirdeyiz ordan biliyom :) saol cnm benim eh 13 senede neler yaşadık neler öğrendik ama inan benim bile bilmediğim okadar çok şey varki :)
Canm geçmiş sayfalarda sormuştun galiba
benim de pozitif çıkıp kanamam vardı
3 gün akşamları oldu kanamam şimdi şükür kesildi
ama ben hala tedirginim
progestan ampül iğne kullanmıştım
sen de kullanıyosundur heralde
inşallah canım tek dileğim bu :26::26:
sen hiç idrar testi yapmadın demi???
ewet doğru söylüyosun çok şükür sonuca ulaşmışın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. ama insanın elinde değil bunuda atlatıcam Allah banada nasip etcek buna inanıyorum inanmak istiyorum.
inan canım benim er yada geç gelicek bizim meleklerimiz.
sana bişey sorcam...seval hanım bna test öncesi yani bugün göbekten ovitrelle yaptırdı..yani çatlatma iğnesinden..ilk defa böyle birşeyle karşılaştım..sen yapmışmıydın yada bir bilgin varmı niçin yaptırdığıa dair???biz melekle aynı şehirdeyiz ordan biliyom :) saol cnm benim eh 13 senede neler yaşadık neler öğrendik ama inan benim bile bilmediğim okadar çok şey varki :)
sağol canım arkadaşım.....canım benim yaaaa inan ağrım vardı sabah beri geçti meleğin heyecanından :)
evde idrar testi vardı ama bende cesaret olmadığı için yapmadım
hatlar karıştı canımm özür dilerim :)) Allah söyletti herhaldee hamilesinn:) sende dua et bana