- 13 Ocak 2010
- 2.014
- 30
- Konu Sahibi superisi_21
- #5.861
canım kk ya girince ilk seni tanıdım hikayeni okuyunca çok ağladım....
hatta hikayeni okuyunca halime şükür bile ettiğim oldu.....
ama bak inş hikayenin mutlu sonla bitmesine prensesine kavuşmana az kaldı inş darıs başımıza ....
aminnnnnnnnnnn canım tüm kalbimle diliyorum
inşallah düşünmekten kafayı yicem ya Allah bana bu sevgiyi tattırmazsa ya anne olamazsam benim eşim baba olmayı bende anne olmayı hak ediyoruz. dört gözle bekliyoruz miniğimizi. seninde yaşadıkların çok zormuş zor günler geçirmişin ama Allaha şükür sana nasip etcek inş. vee güzeel meleğinizi KUCAĞINIZA SAĞLIKLA ALIN İNŞALLAH.... hamilesin senin duaların kabul olur neolur dua et bizlerede sonuç bekleyen arkadaşlarımada
ahh ahh hem ne dualar ediyorum rabbim hepinize sağlıklı huzurlu geçecek hamilelikler nasip etsin sağlıklı bebekler nasip etsin çatır çatır çatlasın sizinde göbüşünüz :)
sana bişey sorcam...seval hanım bna test öncesi yani bugün göbekten ovitrelle yaptırdı..yani çatlatma iğnesinden..ilk defa böyle birşeyle karşılaştım..sen yapmışmıydın yada bir bilgin varmı niçin yaptırdığıa dair???
doktorum bana hiç yaptırmadı ama konuşmuştuk bunu daha önceki yıllarda yapıldını fakat şimdi gerek görmedini sölemişti ayrıca seval hanım çok başarılı bir dr şüphen olmasın mutlaka vardır bir sebebi ayrıca benim dr kendi hastanesini kurup bursaya yerleşmeden önce seval hanımla birlikte çalışıyormuş