-
- Konu Sahibi superisi_21
- #5.901
kızlar melesef dondurulmuş embriyo transferim yine tutmadı.dayanamayıp bu sabah test yaptırdım. Transfer sonrası 9. günüm. Sonuç 0,1!
Yani yine tutmadı. Rabbim yoruldum, sana şükürler olsun, bana dayanma gücü ver.
ne kadar güzel... sağlıkla doğsun oğlunuz inşallah
hamilelik oluştuktan sonra tüp bebek doktoruna gitmeye devam ettiniz mi yoksa başka bir kadın doğum uzmanına gidilir mi, bunu merak ediyorum açıkçası...tabi benim için daha erkeninşallah o günleri görürüm...
inşallah transfer olursa aramayacağım belirti, daha doğrusu aramamaya çalışacağım
cevap vermeden bişey sorabilirmiyim ,rapor mu çıkardılar size
kendine işkence yapma sakın..tabiki mide bulantısının ilacı var..doktorunu ara danış o seni yönlendirir..merak etme sen çokta rahatlatır cnm bebişine zarar vermedenKızlar iyi değilim. Kusmaktan içim dışıma çıktı. İlaç içen var mı ya da hangi ilaç içiyorsunuz. Ya da başka bir yöntem ne olur((
cnm 12. gün yinede sen bir test yaptır...hepsi mucize değilmi ztn..ha bir kaç gün önce ha birkaçgün sonra...ilginç şyler okudum bence testi tekrar etkızlar melesef dondurulmuş embriyo transferim yine tutmadı.dayanamayıp bu sabah test yaptırdım. Transfer sonrası 9. günüm. Sonuç 0,1!
evet... bu birşeyi değiştirir mi?
Rabbim sabır versin.tez zamanda kendiliğinden olsun inşallahC.tesi yaptırdığım sonuç 0,85 yani negatif(((((((((((((((((((((( bugün normalde test günümdü. Verdim merkezde kanı ama oda negatif artık belli birşey ((((((((((
kızlar melesef dondurulmuş embriyo transferim yine tutmadı.dayanamayıp bu sabah test yaptırdım. Transfer sonrası 9. günüm. Sonuç 0,1!
canım üzüldüm allah sabır versin donmuş embriyon varmıydı????kızlar melesef dondurulmuş embriyo transferim yine tutmadı.dayanamayıp bu sabah test yaptırdım. Transfer sonrası 9. günüm. Sonuç 0,1!
Kızlar iyi değilim. Kusmaktan içim dışıma çıktı. İlaç içen var mı ya da hangi ilaç içiyorsunuz. Ya da başka bir yöntem ne olur((
tahmin ettim ,rapor çıkardıkları zaman kadın yada erkek bir sorun var gibi göstermek zorundalar çünkü . Sebepsizi devlet karşılamıyor çünkü .
Eşinizin sonuçları iyi olsada onlar ,kılıfına uydurup kötü bir sperm sonucu çıkarırlar ,tedavinizin devam etmesi için .Buda iyi bişey endişe etmeyin .
Bizimde rapor vardı ,ama gerçekten eşimde sıkıntı vardı.Tedaviye toplam 3,500 ödedik rapor sayesinde .
çok yakınız eskişehireyim bende komşuyuz şekerim3 gündür baş ağrısı yaşıyorum kalıcı değl çok şükür geçiyor..2 gün önce ciddi halsizlik yaşadım..tünm gün yattım nerdeyse ama bir gün önce ise canavar gibiydim..belirtiyi şu dönemde yaşayacağımı zannetmiyorum sanırım 6.haftad 7. haftalarda oluyor belirtiler..tabi önce hamileliğin oluşması lazım:18::18::18:
Peki dondurabilsiniz mi canim??cok istiyodum ama yine donduramadk malesef(
Canım Allah sabır versin dinlenip yola devam sakın kendini yıpratma
nerdesin canım yaaaa :18::18::18::18::18:
kızlar bugün test günümdü cmrtesi kan sonucum 12 çıkmıştı bu gün merkezde 18 çıktı hiçç artmamış çok üzgünümmmm her şeyde vardır bi hayır cuma tekrar kan vermeye gideceğim bana iğne verdi bide ona başladım cumaya kadar değerim artar inşallahAllahım verdiğin her şeye dayanma gücü ver rabbim yaşlar durmadan dökülüyor yapacak bişey yok d,ğer arkadaşarım sonuçlar çok çok güzeldir inşallah...
kızlar bugün test günümdü cmrtesi kan sonucum 12 çıkmıştı bu gün merkezde 18 çıktı hiçç artmamış çok üzgünümmmm her şeyde vardır bi hayır cuma tekrar kan vermeye gideceğim bana iğne verdi bide ona başladım cumaya kadar değerim artar inşallahAllahım verdiğin her şeye dayanma gücü ver rabbim yaşlar durmadan dökülüyor yapacak bişey yok d,ğer arkadaşarım sonuçlar çok çok güzeldir inşallah...