haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

üzüntünüzü yürekten paylaşıyorum...
bu sıkıntılı süreci atlatmanızı diliyorum Rabbimden, sabırlar versin size. İnşallah tekrar tekrar denemk için maddi manevi gücü bulursun...duayı eksik etme, ferahlatacaktır seni. ümidini de asla yitirme, kaçıncı denemede tutanlar var kk'da...

benim gittiğim doktor ,tüp bebek merkezinin ortağıydı zaten .Yani tedaviden sonra yine doktoruma devam ettim.Ama başkent hastanesinede gidiyorum aynı zamanda ,doğum fiyatları uyğun çünkü,benim doktorum özelde yaptırıyor ve baya pahalı çünkü.

Allah sizede nasip eder inşalah .

Kızlar iyi değilim. Kusmaktan içim dışıma çıktı. İlaç içen var mı ya da hangi ilaç içiyorsunuz. Ya da başka bir yöntem ne olur ((
kendine işkence yapma sakın..tabiki mide bulantısının ilacı var..doktorunu ara danış o seni yönlendirir..merak etme sen çokta rahatlatır cnm bebişine zarar vermeden
cnm 12. gün yinede sen bir test yaptır...hepsi mucize değilmi ztn..ha bir kaç gün önce ha birkaçgün sonra...ilginç şyler okudum bence testi tekrar et

evet... bu birşeyi değiştirir mi?

tahmin ettim ,rapor çıkardıkları zaman kadın yada erkek bir sorun var gibi göstermek zorundalar çünkü . Sebepsizi devlet karşılamıyor çünkü .

Eşinizin sonuçları iyi olsada onlar ,kılıfına uydurup kötü bir sperm sonucu çıkarırlar ,tedavinizin devam etmesi için .Buda iyi bişey endişe etmeyin .

Bizimde rapor vardı ,ama gerçekten eşimde sıkıntı vardı.Tedaviye toplam 3,500 ödedik rapor sayesinde .

C.tesi yaptırdığım sonuç 0,85 yani negatif(((((((((((((((((((((( bugün normalde test günümdü. Verdim merkezde kanı ama oda negatif artık belli birşey ((((((((((
Rabbim sabır versin.tez zamanda kendiliğinden olsun inşallah cok üzüldüm canım.

Rabbim hayırlısını tez zamanda nasip eylsin.dayanma gücü versin

canım üzüldüm allah sabır versin donmuş embriyon varmıydı????

Kızlar iyi değilim. Kusmaktan içim dışıma çıktı. İlaç içen var mı ya da hangi ilaç içiyorsunuz. Ya da başka bir yöntem ne olur ((

Bulantı hapı var bildiğim ama doktoruna sor canım o daha iyi bilir şimdi ilaç da tehlikeli..benim de başladı bulantılarım şımarıyodum hiç bi şeyim yok diye ne yesem ağzımda şimdi..mecburen katlanıcaz canım sabret biraz..3. aydan sonra geçiyomuş hep öyle diyolar..şu Ramazanı atlattıkmı hayırlısıyla biticek ben kendimi böyle teselli ediyorum..

Bi de balık falan yiyemiyorum omega 3 vitamin aldın mı ya da kullanan var mı arkadaşlar??

yaaa bilmiyordum... yaw ben de birşey bilmiyormuşum demek sebepsizi karşılamıyor...

dediğin gibidir o zaman canım... ben de internette araştırırken 4 bin 5 bin en az tuttuğunu okuyordum. zorlanırmıyız acaba diye endişe ediyorduk. hele tutmazsa ikinzi için falan...çünkü ikimiz de çalışsak da ev kredisi ödüyoruz. şükür rapor sayesinde 2,500 gibi bir meblaya denk geldi...

canım ben de eskişehirdeyim :)))

abbim sabır versin. hayırlısı olsun canım... allah yardımcın olsun

Canım Allah sabır versin dinlenip yola devam sakın kendini yıpratma

kızlar bugün test günümdü cmrtesi kan sonucum 12 çıkmıştı bu gün merkezde 18 çıktı hiçç artmamış çok üzgünümmmm her şeyde vardır bi hayır cuma tekrar kan vermeye gideceğim bana iğne verdi bide ona başladım cumaya kadar değerim artar inşallah Allahım verdiğin her şeye dayanma gücü ver rabbim yaşlar durmadan dökülüyor yapacak bişey yok d,ğer arkadaşarım sonuçlar çok çok güzeldir inşallah...

Rabbim yardımcın olsun canım bu sonucu ben de 3 kez gördüm çok zor biliyorum..Ne olursa olsun ümidini kaybetme bak burdaki bi çok insan enz 2 kere denedi.. Biraz toparlan tekrar dene inşallah bu kez yüzün güler canım..

canımm inşallah artcak sakın üzülme bak benim değerim c.tesinini 0.85 bugünkü 2 çıktı. ağlama sakın yükselcek dua et..

hangi topikteydi hatırlamıyorum ama bhcgsi 7-9... gibi yükselen bir arkadaş vardı, sonradan daha düzenli arttı, yükseldi...inşallah seninki de öyle olur iyi şeyler düşünmeye çalış hep... umarım cuma günü çok güzel haberler verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…