haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

Yeni hamilelerimizi tebrik ediyorum.
Negatif sonuç alan arkadaşlarım aynı sonucu şubatta yaşayan biri olarak sizi çok iyi anlıyorum ve acınızı paylaşıyorum.
Hamile tüm arkadaşlarım umarım bebeklerinizi sağlıklı bir şekilde sorunsuz bir hamilelik geçirerek dünyaya getirirsiniz.

Kızlar ben çıkıyorum.Yattığım pozisyonda yazmak zor oluyor.Hepinize iyi geceler .Sağlıcakla kalın.Fırsat buldukça yazacağım.

destina canım ben şimdi az önce 1 tane okudum. Allah kabul etsin inşallah... Allah inşallah hepimize ve tüm isteyenlere hayırlı, sağlıklı, sıhhatli bir hamilelik ve sağlıklı bir doğumla hayırlı, sağlıklı, eli yüzü düzgün evlatlar nasip eder inşallah...

Ya birşey soracağım hamile arkadaşlarıma...
Denize girme konusunda doktorunuz birşey dedi mi?Ne bileyim ilişkiye girmenin sakıncalı olup olmadığı konusunda mesela...

Canım bana kesinlikle durgun suya girme dedi.Yani havuz, deniz, hamam gibi sulara girmem yasak.Bir de şimdilik ilişki yok, bakalım haftaya keseleri gördükten sonra başka birşey der mi bilemem.Bugün 1.5 saatlik şehir dışı yol için telefon açtım, zaten zor elde ettik hamileliği, keseyi görmeden hiçbir yere ayrılma, sadece işe gidip gel dedi.Benim doktor bir hayli titiz.

Göğüslerimde acıma vardı fün bugün yok oldu umutsuzluğa kapıldım yaşlar pıt pıt süzülüyo istemsiz. Allahım çaresiz bırakma beni

Son düzenleme:

Al bendende o kadar bu jel beni korkutuyor bazen. Böyle pembe gibi mi desem turuncu gibi mi renk değiştirip çıkıyor. Doktorum jelin kendisinden kaynaklanıyor dedi renk değiştirir içeride belkide artık biseyler kalmıştır onlardır dedi ama beni yinede huzursuz ediyor sevemedim hiç

cnm dualrım seninle mevlam sana bagışlasın meleğini sen yat aman canım..yanında biri vardır sanırsam ..üzülme bu günleride atlatıp alacaksın kuzunu kucagına

negatif sonuç alan arkadalarıma sabır ve en kısa zamanda güzel evlatlar diliyorum inşallah.
EBRULİ adına çok sevindim inşallah değerin katlanarak atar.

Gelelim bana;bir ay sonra kendi evimdeyim ve çok mutluyummm....dün 4 saatlik yolculuk yaptım ama nasıl korktuk anlatamam.eşim 2,5 saatte geldiği yolu 4 saatte geldi tam bir hız tutkunu ama adam bugün mercimeğini görünce çok duygulandı

kızlar biz geldik kan değerimiz tek gibiydi ama ikiside tutunmuş şoktayımmmm

vavvv..süper ya:) maşallah size.çok sevindim canım ya.inş. böyle devam eder gebeliğin

nasılsın canım? senin tek embriyo muydu? keseyi görmüştün, kalp atışı için ne zaman çağırdı?

canım benim doktor tek embriyo ttransfer etti zaten..15 gün sonraya randevu verdi. dün merkezde 3 tüp daha kan aldılar bebeğin ve senin sağlık durumuna bakalım dedi dr. ne testi dedim 43 tane tahlil varmış??? siz yaptırdınız mı bu tahlilleri?

çok çok geçmiş olsun.bende dua ediyorum siz ve bebeğiniz için.inşallah herşey yoluna girecektir.sanki bir tanıdıkmış gibi sizi düşünüyorum ara sıra.ne ilginç bir paylaşım alanıdır burası.

kızlar selam dün opum vardı.ve 11tane yumoş çıktı.bakalımkaçı dolu.dün opudan sonra agrım oldu ama bu sabah iyiyim çok şükür.bir tane antibiyotik birtane prednol bele yapışan östrejen hormonu ve progestan kapsül ikişer ikişer günde üç kere ilaç verdi..şimdi sıra sağlıklı embriyo oluşumunda inş güzel güzel oluşurlar bebişlerim ve ben saglıkla alır onları önce göbüşümde sonra kucagımda büyütürüm... hasret hasret koklarım ninniler söylerim gaz çıkarınca sevinirim saçlarını tararım babasını karşılarım onlar oynarken ikisinide göz yaşlarımla seyrederim inş..

inşallah cnm yüce rabbim güldürsüm o yumoşları guzel guzel çoğalsın da sana geri gelsin bı anda bebıslerın sana tutunuversın hayırlısı olsun

arkadaşlar günaydın bugün 10. günüm hiçbir belirtim falan yok ne göğüs uçlarım acıyo ne kasıklarımda ağrı hiçbirşey yok napcağımı bilemiyorum artık korkuyorum kalbim çıkcak gibi pıt pıt atıyor. dua ediyorum sürekli artık moral olarakta dibe doğru gidiyorum sonucu bekleyen arkadaşlarımda herhangi belirti varmı. test yapan varmı. ben dün yaptım tek çizgi hemde çok belirgindi.

canım nolursun kötü düşünme herşey güzel olucak de Rabbime dayamışsın sırtını bol bol dua daha ne olsun hayırlı haber alıcaksın inşallah bence hadi gülsün yüzün bakalım :)))))))))))

kızlar tekrar başladık yasinlere okumak isteyenler mesajı beğensinler eklerim

1- nurdanur_______2 okudu
2-mıraclevalerıe__________2 okudu
3-1demetumut_______1 okudu
4-mavera19_________1 okudu
5-sevilimmm_______2 okudu
6-zumrutline________3 okudu
7-gzde87__________1 okudu
8-kardelen_27_________1 okudu
9-flufem
10-destina38

arkadaşım teşekkür ederim. sizler beni anlayabilirsiniz çünkü aynı şeyi yaşıyoruz etrafımdaki insanlar bilmiyo sadece kendi annem biliyo ve herzaman bi çocuk muhabetti açıldığında çocuğu olan insanlar çocuklarına nerden doğurdum seni diyebiliyolar içimden diyorum Allahım bana nasip et ben çocuğuma bunu diyemem okadar çok şey konuşuyorum ve yaşıyorumki içimde amannnn iştte burası bana içini dökme gibi bişey oldu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…