- 20 Kasım 2012
- 2.794
- 79
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #5.421
canım benim 9.gün 50.77 12.gün 138Arkadaşlar dün ilk testimde 167 çıktı değerim biliyorsunuz, yarın bir daha kan vereceğim.Bu değere göre ikiz olma ihtimalleri var mıdır benim bebeklerin? Hamile olan arkadaşlar ilk kan değerlerinizi paylaşır mısınız? Yani bu yüksek bir değer mi, eşim ikiz diye oldukça hevesleniyor da.)Bu arada ikinci 41 yasin için 2 tane daha okudum, ekleyin beni de lütfen.Yarın da 2 tane okuyacağım.
1 hafat sonra 1883 küsürlü bişey çıkmıştı umarım fikir vermiştir
canım gözün aydın allahım tamamına erdirsinkızlar geç bi günaydın oldu ama eve yeni geldim bugun transferimin 10 gunu bılıyorsunuz ve ben sabırsızlar klubunun bır uyesı olarak gıttım bı kan testı yaptırdım halıyle degerler dusuk cıktı ve ben bıraz uzuldum deımkı doktora gostereyım kadın bana hamılesın dedı sımdı kendıne ıyı bak da katlansın dedı ama benım kafa oldu bı dunya 15 yıldır duymayı ıstedıgım bır kelımeydı bu ve ılk defa duydum doktor dahıl butun hastaneyı ve kayınvalıdemı de aglattım eve geldım annem okumaya gıtmıstı oraya gıttım tum mahalle ordaydı bı de onları aglattım sadece o kelımeyı duymak bana yettı evet degerler dusuk ama normal dedı kı test gunu 17 temmuz du sımdı bı de sıze yazıyorum bı bakın bakalım durum vahımdı degıl mı :2::2::2:
umarım bi dahaki tedavin pozitif olur canı gönülden diliyorum canım :26::26::26:üzülünmez mi serenay üzülüyoruz napalım bizm yapacak bşy yok sabırla beklemekten başka rabbim her şeyin hayırlısını versin rabbim inşallah tedavisiz hamile yapar hepimizi dondurulmuşla şansın biraz daha yüksek olduğunu biliyorum doktorda öyle demişti fakat bizm dondurulmuşumuz bile yok iyi çıkmadılar yani hayırlısıs her şey boş sdece ol emri var inşallah herkese rabbim ol der
çok erken davranmışsın bence test gününde bi daha yaptırKızlar benim bugün transferden sonra 8. Günmde kan tahlili yaptırdım ve sonuç ne yazıkki hüsran 0.36 olsaydı 8. Günde az da olsa yukselirdi
canım çok üzüldüm allahım tez amanda yüzünü güldürsünozelden yazamadım.pazartesiye gerek kalmadı.bugun bır rahatsızlığımdan dolayı konrole gıttım.dr.gelmısken kan testıne bakalım dedı ve sonuç 0.86.ınsallah senın olacak.ama ben cok ama cok uzgunum
idrar testinin nesine üzlüyon canım ya benimde ikinci idara testi nagatifti kanda pozitif çıktıidrar testi yaptım 9. günüm negatif çıktı
saolasın canım allah razı olsun aminnnnn kocamanındandestina arkadaşım tebrik ederiz Allah sağlıklıca bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inşalah.:)) ALLAH bizlerede nasip etsin o güzel duyguları. kocamann MAŞALLAHHHHHHH:))
ooooo maşallah cinsiyeti belli oldumu kızzzsaol canım ya allah razı olsun sanda inşallah canım senin baya büyümüş maşallah
büyüdü şükür canım ama bende daha dünden itibaren hamileliğimin tadını çıkarmaya başladım çünkü detay ultrasonumuz vardı çok şükür hiç bir sorun yok dedi dr. teyzesi hamileliğin tadını çıkar dedi :))) bende öyle yapmaya çalışıyorum
yok canım çok uğraştık ama maddi sebeplerden dolayı başlayamamıştık kısmet şimdiyeymişbenim de kan değerim yüksek ama görmeden ikiz diyemiorum ...çok sewindim yaaa..hayırlı olsun sen şubatta da yaptırmıştın dimi yanlış hatırlamıorum ben
bende sonradan öğrendim ikiz olduğdunu ilk muayanede tek kese vardı belli olmuyo yani hayırlısı
canım tekrar tebrik ederim senifacedeki mesajını alınca böyle oldu gözlerim şaşkınlıktan
ayyyyyy ne kadar büyük bir sürpriz inş darısı başımıza
tekte olsa yeter benim için...
bu arada bi ara faceye bakmesajın var
kuzum sen bide beni görseydin benim kocişko dalga geçiyodu halimle
tam bi sürpriz oldu
tememdir fıstığım bakarım
şükür Rabbime bu gün kalp atışını duyduk fasülyemizin:)) çok güzeldi yaa bıraksalardı ben hep dinlerdim.. En büyük kokuları ve en tatlı duyguları bi kaç dakika içinde yaşadık başta duyulmadı niye bilmiyorum sonra doktor sakin ol falan derken ses geldi:)) Şükür binlerce kez şükür..Rabbim dileyen herkese bu güzel an ı nasip etsin inşallah..
hayırlı olsun canım anlarının danaları olmuş o zaman:))
hehehehehaynen öyle
değerin çok iyi çıkmış gözün aydınarkadaşlar sonuç pozitif 299,7 nasıl ?
canım allah razı olsundestina maşallah kucagınada al inş.. Ebruli15 yılın hasreti inş bitti cnm.bebiş seninle ..darısı kızlara ve bana inş.. zinnur seninde değerin çokii maşallah..
kızlar bugun opum vardı biliyorsunuz..11 tane yumoş çıkmışçok şükür..ama hala agrım var kasıklarımda..sancı yapıyor..bele yapışkan taktılar.progestanı fitilolarak kullaacam ikişer ikşer üç kere.prednol um var birde tetra diye bir ilaç... inş içleri doludur ve eşimden saglıklı sperm çıkmıştır...
geçmiş olsun canım zor kısmı bitmiş allahım işniz rast getirsin inşallah pozitif olur
canım üstte yazdım ama yazim 9. gün 50.77arkadaşlar,
Bugün testim tekrarlandı, değerim 2 kat artmış, 384 olmuş.DESTİNA ikizler geliyormuş, ilk ve ikinci değerin nasıldı? Ayrıca tebrik ederim.
20 temmuzda keseleri görmeye gidicez.Sizce nasıl bir değer bu kızlar? İkiz olabilir mi?
12. gün 138
bir hafta sonrada 1883 çıktı
bence olabilir canım hayırlısı olsun
tebrikler arkadaşım hamişsin ehehehehBu arada merak edilebilir 9. Gün itibariyle hcg 120
arkadaşı Allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah. benimde bugün 9. gün test yaptım negatif çok moralim bozuk sabahtan beri ağlıyorum 9. günde hamile olsaydım eğeer ikinci çizgi silik çıkar bi şekilde diye düşündüm. bildiğimiz tek çizgi çıktı. inşallah pozitif sonuç alırım bana testi pazartesi dediler yarın yaptırsam çıkarmı?
canım bence test gününü bekle idrar testinede güvenme şimdiye kadar bende dahil bi çok örneğini gördük
Hayırlı olsun canım, sağlıcakla kucağına inşallah yavrucuklarını, ilk başta geçen hafta tek görünmüştü değil mi? Tam sürprizzz. Geçen hafta alttan mıydı
evet canım yaa nasıl şaşırdım anlatamam ben kendimi alıştırdıydım tek die geçen kontrolde tek keseydi sonradan atağa geçti
iki kontrolde alttan canım dk bundan sonrakiler karından olcak dedi