haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

canım benim 9.gün 50.77 12.gün 138
1 hafat sonra 1883 küsürlü bişey çıkmıştı umarım fikir vermiştir

canım gözün aydın allahım tamamına erdirsin

umarım bi dahaki tedavin pozitif olur canı gönülden diliyorum canım :26::26::26:

Kızlar benim bugün transferden sonra 8. Günmde kan tahlili yaptırdım ve sonuç ne yazıkki hüsran 0.36 olsaydı 8. Günde az da olsa yukselirdi
çok erken davranmışsın bence test gününde bi daha yaptır

ozelden yazamadım.pazartesiye gerek kalmadı.bugun bır rahatsızlığımdan dolayı konrole gıttım.dr.gelmısken kan testıne bakalım dedı ve sonuç 0.86.ınsallah senın olacak.ama ben cok ama cok uzgunum
canım çok üzüldüm allahım tez amanda yüzünü güldürsün

idrar testi yaptım 9. günüm negatif çıktı
idrar testinin nesine üzlüyon canım ya benimde ikinci idara testi nagatifti kanda pozitif çıktı

destina arkadaşım tebrik ederiz Allah sağlıklıca bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inşalah.:)) ALLAH bizlerede nasip etsin o güzel duyguları. kocamann MAŞALLAHHHHHHH:))
saolasın canım allah razı olsun aminnnnn kocamanından

kızlar tekrar başladık yasinlere okumak isteyenler mesajı beğensinler eklerim

1- nurdanur_______2 okudu
2-mıraclevalerıe__________2 okudu
3-1demetumut_______1 okudu
4-mavera19_________1 okudu
5-sevilimmm_______2 okudu
6-zumrutline________3 okudu
7-gzde87__________1 okudu

Ya birşey soracağım hamile arkadaşlarıma...
Denize girme konusunda doktorunuz birşey dedi mi?Ne bileyim ilişkiye girmenin sakıncalı olup olmadığı konusunda mesela...

Bakarız canım merak etme Allah varsa eksiğimiz tam kabul etsin inşallah:)))

Denize girme konusunda doktorunuz birşey dedi mi?Ne bileyim ilişkiye girmenin sakıncalı olup olmadığı konusunda mesela...

canım bizim buralarda deniz olmadığı için doktorum o konuda bişey deme gereği duymadı heralde ama deniz olsaydı da ben girmezdim ilk 3 ay zaten aman bişey olmasın diye diken üstündeyiz
ilişkiye girme konusunu da sormadım açıkçası, eşime sordum o da bi doğsun hele bebek, ben 9 ay beklerim diyo 3 seneden beri bu haberi beklediğimizden

:) biz de bekliyoruz bakalım. Zararsız diye okudum ama ne bileyim casaret edemem de...En azından 1-2 ay daha beklemek lazım...
Deniz konusunu doktoruma sordum. Cevabını aynen yazıyorum . Yorum sizin...
-Ahmet Beycim birşey daha sormak istiyorum. Acaba denize girebilir miyim?
-Çookk kalmamak üzere, hemen kurulanmak şartıyla amaaa ,ama ilacın etkisini de azaltabilirrr ( sesli düşünüyor)
Güzel kızım ...
Amaann bu sene de duşla serinleyiver canım :))

Son düzenleme:

canım bizim burdada deniz yok ona bişey diyemem

ilişki konusunda 3 ay kanki olcanız dedi

doktorun da pek tatlıymışdoğru söylüyor adamcağız bir sürü ilaç iğne kullanıyoruz etkisini azaltabilir, riske atmamak lazım canım

Kızlar ben crinone jel ve progestan jel kapsul kullanıyorum. Artık bu ilaçları kullanmakta zorlanıyorum.
Nasıl anlatsan bilemedim. Uygulamak zor ve uygulamadan sonra çökelek gibi geri geliyor. Sanki tıkamış gibi .
Bazen ara ara uçuk pembemsi oluyor. Kanama gibi değil de , sanki boya bulanmış gibi.Hepsi olmuyor bir noktası ufacık kısmı.
Rahim aşağı iniyor hamilelerde bildiğim kadarı ile ama bu kadar erken mi!!!
İlaç topaklanıyor kiraz büyüklüğünde ve beni otururken rahatsız ediyor.Ben bazen temizliyorum artık ne yapayım. Bebişe zarar vermekten çok korkuyorum da. Artık ilaçları kullandıktan sonra hafif canım acıyor.
Ne bileyim ... Bunları yaşayan var mı?

ayyy ne güzel olur demi cofuduk cofuduk yüzmesi aaaaaaaah ah

kanki demiyeydi iyiydi yaw pöffffff

İzmir çok sıcak hafta sonları vakit buldukça kaçmak gerek. Ben oturup kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum işte.
Yarın accık gireyim diyorum... Doktorum da aammaaannn giriver bişi olmaz deyivermediii

Destina sen kalp atışlarını duymuş muydun bebişin?

Son düzenleme:

evet canım bugün duyduk çok şükür doktor 7 haftalık dedi diğeride 6+2 günlük dedi hemen hamilelik takvimini düzelttim

jel bendednde geliyo ama çok değil peynir kesiği gibi ufak ufak oda rahatsız etmiyo

Destinacığım teşekkür ederim.Foruma giremiyorum.Sürekli yatıyorum.Biliyosun pazar kanamam başlamıştı.Doktora gitmiştim.Kese etrafında kanama alanı oluşmuş.Kendini düşüğe hazırla dedi.Tabi benim psikoloji altüst oldu.Çarşamba kanama kesildi.Bu gün doktora tekrar gittim kanama alanı iyileşmiş dedi.Kalp atışı da varmış.Çok sevindim hemen size yazmak istedim.Ama ne yazıkki kanama tekrar başladı.Hem de daha kötü.Çok üzgünüm.6 gündür wc ve yemek dışında hiç kalkmıyorum.Suyu bile pipetle yatarak içiyorum.Doktor bu durumda istirahatın çok önemli olduğunu söyledi.Hatta bugün hastaneye gittim diye kanama başlamış.Çok aşırı olmadıkça hastaneye bile gelme hep yat dedi.yatmaktan tüm vücudum ağrıyor.çok üzgünüm.bilmiyorum ne olacak.SİZ DE LÜTFEN DİKKAT EDİN ARKADAŞLAR.

doktor ne dediyse yap annen falan varmı yanında yardımı olurdu
canım duacınım allahım bebeğini sana bağışlasın aman dikkat et rabbim korusun :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…