haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

inşallah canım inşallah rabbim haklarımızda en hayırlısını versin Allah'ıma çok şükür bugüne kadar hayatımda her dilediğim geçte olsa oldu hep en iyisi oldu mükemmel bir ailem mükemmel bi eşim dünya tatlısı kaynanam ve kayınpederim şekermi şeker görümcelerim,ablalarım cennette beni bekleyen bi kızım okadar çok mükemmel şeye sahibim ki ne kadar şükretsem az tek eksiğim şu dünyada bi evlat günü geldiğinde Allah onuda nasip edicektir mutlaka.müminin mümine duası çok makbuldür inşallah pozitif sonuç ve harika bir gebelik geçirip yavrunu kucağına alırsın.Allah 'a emanet ol

Sigarayi yeni biraktim umarım kotu etkilemez

doğru sölüyosun ama benim çok net bi şekilde tek çizgi çıktı 2. çizgi silik falan değildi. inşallah iyi sonuçlar alırız hepimiz. Allah seninde bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

canım benim Allah razı olsun. duaların için amin amin amin diyorum. tez zaman da yavruna kavuşursun inşallah. dualarım seninle...iraden, bakış açın çok güzel. Allah yardımcımız olsun cnm....

Haziran ayında başlayan tüp bebek maceramda sürekli forumu takip ettim. Bugün ilk defa yazmak istedim. Herkesin geçirdiği sıkıntılı süreci ben de geçirdim. Geçirdim diyorum - ki en zoru beklemekti- transfer sonrası 9. Günüm olan bu gün hamile olduğumu öğrendim. Ancak iki gün önce yaptığım idrar testi negatif çıkmıştı. Kullandığım test piyasanın en iyi en güvenilir markası olarak bilinen erken sonuç veren testti. Diyeceğim şudur ki, kimse kan testinden önce idrar testi yapıp boşu boşuna canını sıkmasın. Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin.

canım benim Allah razı olsun. duaların için amin amin amin diyorum. tez zaman da yavruna kavuşursun inşallah. dualarım seninle...iraden, bakış açın çok güzel. Allah yardımcımız olsun cnm....

Allah hepimizin yardımcısı olsun nurdanurcum ben iftara gidiyorum gelince yine yasinimi okucam inşallah ama takibi çok iyi yapamıyorum haberiniz olsun gelince bi toparlamaya çaılışcam ama gözden kaçırdığım olursa sizde bakın emi

gözün aydın canım benim sağlıklı sıhatli kucağına almaya nasip etsin Rabbim..

Esracığım 13.gün değerim 167 , bugün 15.gün 384.

bu ikiz işi hiç belli olmuyo canım ama tek gibi görünüyo..bakalım 3.de değer uçarsa olabilir..benim 12, gün 460 dı ikizdi ama biri yok oldu sonradan..Rabbim hayırlısını versin tek olsun bizim olsun:)
ha bi de bi yakınımın 10. gün değeri 45 ti ikiz kızları var..dediğim gibi kısmet..

arkadaşı Allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah. benimde bugün 9. gün test yaptım negatif çok moralim bozuk sabahtan beri ağlıyorum 9. günde hamile olsaydım eğeer ikinci çizgi silik çıkar bi şekilde diye düşündüm. bildiğimiz tek çizgi çıktı. inşallah pozitif sonuç alırım bana testi pazartesi dediler yarın yaptırsam çıkarmı?

Teşekkür ederim size de nasip etsin inşallah.
Benim 4. gün embriyosu . 9 da belli oldu. 2-3 gün embriyosu ise Pazartesiyi bekle ve gönlünü rahat tut derim. Sakın idrar testine güvenip üzülme.

demi yaaa çok mutluyum çooooook ben başta ikisinide görmedim kız doktor tek dedi hemşireyede sordum değer tek gibi görinüyo dedi tam sürpriz oldu yani

darısı sana canım benim

Hayırlı olsun canım, sağlıcakla kucağına inşallah yavrucuklarını, ilk başta geçen hafta tek görünmüştü değil mi? Tam sürprizzz. Geçen hafta alttan mıydı

Kızzlaaarrr... Merhaba :) Ben en son 476. sayfada kalmışım Üzerinden çookkkk sayfalar geçmiş.... Neler kaçırdım acabaaa !!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…