haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

lenitla tebrik ederimoğluşunu sağ salim kucağında alırsın inş....
darısı başımıza şubat tüpçülerinin çoğu erkek evet......
ayyyy benim olsunda kız oğlan hiç farketmez

canım benim amin Allah razı olsun hayırlısıyla seninde güzel haberlerini alacağız tez vakitte sakın ümütsizliğe kapılma

kızlarhastane aradı 11 taneden 10 u istenilen olguluktaymış ancak 4 ü döllenmişve pazartesi transferim varmı. bu durumda 3. gün mü oluyor..neden sadece dördü döllendi.ya bişe olursa sizce iyimi? niye bizi 5. güne bekletmediler..a yyy kızlar sevinsemmmi üzülsemmi anlamadım

Canım bebeğimin cinsiyeti belli oldu elbet teyzesi oğluşum geliyor şubat tüp bebeklerinin çoğu erkek sağ sağlıklı eli ayağı düzgün olsunda başka bişey istemiyorum canım :)))

ayyyyyy çok sevindim ne güzel allahım hayırlısıyla kucağına aldığın günleride göstersin canım çok sevindim

üzülme canım benimde 10 tane toplandı sadece 3 tane embriyo oluştu ve 5.güne gidemediği için 4.gün transfer oldu....
2.3.gün transferi ile hamile kaln arkadaşlar çok.....
dua et ki pazartesi gününe gelsin 4taneside.
eğer dün toplama olduysa bugün birinci gün sayılır

günaydın meleğim sakın olumsuz düşünme nolur herşey çok güzel olacak gör bak burda ne halaylar çekecez

canım kusura bakma biraz geç geldim sabah bulantıları başladıda

uzun protokolde adetin 21. günü lucrıne başlayıp tekrar adet gördüğünde 3. günü iğne değişiyo gonalf yada puregon veriyolar ....1 hafta 10 gün sonrada opu yapılıyo

seninkini bende çözemedim

inş canım yaaa dediğin gibi olur......
pardon efenimbundan sonra size İKİZLERİN ANASI diyebilirmiyim

canım gözün aydın 11 da 4 daha ne olsun benim 20 de 4 tü bu arada evet 3. gün embriyosu oluyo ama bunda tedirgin olucak bişey yok benimkilerde 3. gün embriyosuydu teyzesi inşallah sendende güzel haberler alıcaz kafana takma

mide bulantılarını bizde görürüz inşallah :))) arkadaşım benim durumumda olan bir tane bile yoldaş bulamadım kendime anneyim çok şükür ama dünyalar iyisi canım kocam baba olmayı en çok hak edenlerden biri Rabbim nasip eder inşallah,,, yumurta sperm problemi yok ne oluyo neler oluyo neler olucak bilmiyorum ve bu muallak öldürcek beni (((

cnm 1 tane daha okuyorum ekleyim:)))

kan testimi verdim ama maalesef kanı verdikten sonra öğrendim tadilatları varmış sonuç pazartsi. zaten merkeze p.tesi gidicem bende eve gelirken israr testi aldım yine negatif çıktı atıkk umudum bitiyo arkadaşlar(( 10. günde idrar testi yapıp negatif sonuç alan ve kanda pozitif çıkan varmı??

canım yani benim üçüncü gün mü olucak transfer niye denemiyorla kalitesiz miki acaba..inş gelirler ya

maşallah darısı başıma inş inş iki tane trasfer eder ve tutunurlar canım.. buarada transfer işlemi nasılzormu acıtıyormu..ben opudan sonra agrı çektim dün bütün gün

( off çok korkuyorum ben gidiyim ozaman yaptırım sonucu yazarım arkadaşlar. yaptırırım Allahtan umut kesilmez

hadi hayırlı haberlerle gel cnm bize duanı dilinden eksik etme giderken gelirken ve beklerken
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
("Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır") ben hep okudum sende oku cnm

sen 3.gün olduğuna takılma kalitesi bugünden itibaren belli olacak bölünme sayısına göre benim 6 hücreliydiçok moralim bozuldu ama baktım ki 2 -4 hücre ile hamile kalanlar dolu.....
aslında benimde pek umudum yok bu 5.denemem 5.denemede de negatif alırsam nasıl dayanırım bilmiyorum dr göre kalitesi kötüydü embriyolog orta kalite demişti her aradığında....pazartesi gününü bekliyorum inş olmuştur....hücre sayısı kalitesi sadece bahane RABBİM ol diyecek ve olacak ....

canım yani benim üçüncü gün mü olucak transfer niye denemiyorla kalitesiz miki acaba..inş gelirler ya

Son düzenleme:

inşallah canım gör bak bulantı nasıl oluyomuş

canım doktorun lucrıni kullan adet olunca gel dediyse uzundur ......yumurta ve sperm sorunu yoksa inşallah güzel sonuç alırsın zaten tüp bebekteki amaç tüplerde olamayan döllenmeyi dışarda yapıp anneye vermek
ben bi gidip bişeyler yiyim yaa çok kötü oldum birazdan gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…