haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

Arkadaşlar dün ilk testimde 167 çıktı değerim biliyorsunuz, yarın bir daha kan vereceğim.Bu değere göre ikiz olma ihtimalleri var mıdır benim bebeklerin? Hamile olan arkadaşlar ilk kan değerlerinizi paylaşır mısınız? Yani bu yüksek bir değer mi, eşim ikiz diye oldukça hevesleniyor da.)Bu arada ikinci 41 yasin için 2 tane daha okudum, ekleyin beni de lütfen.Yarın da 2 tane okuyacağım.
canım benim 9.gün 50.77 12.gün 138
1 hafat sonra 1883 küsürlü bişey çıkmıştı umarım fikir vermiştir

kızlar geç bi günaydın oldu ama eve yeni geldim bugun transferimin 10 gunu bılıyorsunuz ve ben sabırsızlar klubunun bır uyesı olarak gıttım bı kan testı yaptırdım halıyle degerler dusuk cıktı ve ben bıraz uzuldum deımkı doktora gostereyım kadın bana hamılesın dedı sımdı kendıne ıyı bak da katlansın dedı ama benım kafa oldu bı dunya 15 yıldır duymayı ıstedıgım bır kelımeydı bu ve ılk defa duydum doktor dahıl butun hastaneyı ve kayınvalıdemı de aglattım eve geldım annem okumaya gıtmıstı oraya gıttım tum mahalle ordaydı bı de onları aglattım sadece o kelımeyı duymak bana yettı evet degerler dusuk ama normal dedı kı test gunu 17 temmuz du sımdı bı de sıze yazıyorum bı bakın bakalım durum vahımdı degıl mı :2::2::2::KK43::KK43::KK43:
canım gözün aydın allahım tamamına erdirsin :KK49::KK49::KK49::KK49::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

üzülünmez mi serenay üzülüyoruz napalım bizm yapacak bşy yok sabırla beklemekten başka rabbim her şeyin hayırlısını versin rabbim inşallah tedavisiz hamile yapar hepimizi dondurulmuşla şansın biraz daha yüksek olduğunu biliyorum doktorda öyle demişti fakat bizm dondurulmuşumuz bile yok iyi çıkmadılar yani hayırlısıs her şey boş sdece ol emri var inşallah herkese rabbim ol der :21:
umarım bi dahaki tedavin pozitif olur canı gönülden diliyorum canım :26::26::26:

Kızlar benim bugün transferden sonra 8. Günmde kan tahlili yaptırdım ve sonuç ne yazıkki hüsran 0.36 olsaydı 8. Günde az da olsa yukselirdi
çok erken davranmışsın bence test gününde bi daha yaptır :KK34::KK34::KK34:

ozelden yazamadım.pazartesiye gerek kalmadı.bugun bır rahatsızlığımdan dolayı konrole gıttım.dr.gelmısken kan testıne bakalım dedı ve sonuç 0.86.ınsallah senın olacak.ama ben cok ama cok uzgunum
canım çok üzüldüm allahım tez amanda yüzünü güldürsün :KK16::KK16:

idrar testi yaptım 9. günüm negatif çıktı:KK43:
idrar testinin nesine üzlüyon canım ya benimde ikinci idara testi nagatifti kanda pozitif çıktı :KK34::KK34::KK34::KK34:

destina arkadaşım tebrik ederiz Allah sağlıklıca bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inşalah.:)) ALLAH bizlerede nasip etsin o güzel duyguları. kocamann MAŞALLAHHHHHHH:))
saolasın canım allah razı olsun aminnnnn kocamanından :KK16::KK16::KK16:

saol canım ya allah razı olsun sanda inşallah canım senin baya büyümüş maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

büyüdü şükür canım ama bende daha dünden itibaren hamileliğimin tadını çıkarmaya başladım çünkü detay ultrasonumuz vardı çok şükür hiç bir sorun yok dedi dr. teyzesi hamileliğin tadını çıkar dedi :))) bende öyle yapmaya çalışıyorum :KK1:
ooooo maşallah cinsiyeti belli oldumu kızzz :KK19::KK19::KK19:

benim de kan değerim yüksek ama görmeden ikiz diyemiorum ...çok sewindim yaaa..hayırlı olsun sen şubatta da yaptırmıştın dimi yanlış hatırlamıorum ben
yok canım çok uğraştık ama maddi sebeplerden dolayı başlayamamıştık kısmet şimdiyeymiş :KK31::KK31::KK31::KK31:
bende sonradan öğrendim ikiz olduğdunu ilk muayanede tek kese vardı belli olmuyo yani hayırlısı :KK31::KK31::KK31::KK31:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

canım tekrar tebrik ederim seni :KK48::KK48::KK48::KK48:facedeki mesajını alınca böyle oldu gözlerim şaşkınlıktan:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
ayyyyyy ne kadar büyük bir sürpriz inş darısı başımıza :KK49::KK49::KK49:
tekte olsa yeter benim için...
bu arada bi ara faceye bak:KK53::KK53: mesajın var:KK51:

kuzum sen bide beni görseydin benim kocişko dalga geçiyodu halimle :KK9::KK9::KK9:
tam bi sürpriz oldu :KK52::KK52::KK52::KK52:
tememdir fıstığım bakarım

şükür Rabbime bu gün kalp atışını duyduk fasülyemizin:)) çok güzeldi yaa bıraksalardı ben hep dinlerdim.. En büyük kokuları ve en tatlı duyguları bi kaç dakika içinde yaşadık başta duyulmadı niye bilmiyorum sonra doktor sakin ol falan derken ses geldi:)) Şükür binlerce kez şükür..Rabbim dileyen herkese bu güzel an ı nasip etsin inşallah..

hayırlı olsun canım anlarının danaları olmuş o zaman:))

heheheheh :KK9::KK9::KK9::KK9:aynen öyle

arkadaşlar sonuç pozitif 299,7 nasıl ?
değerin çok iyi çıkmış gözün aydın :KK49::KK49::KK49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

destina maşallah kucagınada al inş.. Ebruli :KK64::KK64: :KK64: :KK62: :KK62: :KK62: :KK62::KK62::KK64: :KK62: 15 yılın hasreti inş bitti cnm.bebiş seninle ..darısı kızlara ve bana inş.. zinnur seninde değerin çokii maşallah..

kızlar bugun opum vardı biliyorsunuz..11 tane yumoş çıkmışçok şükür..ama hala agrım var kasıklarımda..sancı yapıyor..bele yapışkan taktılar.progestanı fitilolarak kullaacam ikişer ikşer üç kere.prednol um var birde tetra diye bir ilaç... inş içleri doludur ve eşimden saglıklı sperm çıkmıştır...
canım allah razı olsun :KK16::KK16:
geçmiş olsun canım zor kısmı bitmiş allahım işniz rast getirsin inşallah pozitif olur :KK19::KK19:

arkadaşlar,

Bugün testim tekrarlandı, değerim 2 kat artmış, 384 olmuş.DESTİNA ikizler geliyormuş, ilk ve ikinci değerin nasıldı? Ayrıca tebrik ederim.
20 temmuzda keseleri görmeye gidicez.Sizce nasıl bir değer bu kızlar? İkiz olabilir mi?
canım üstte yazdım ama yazim 9. gün 50.77
12. gün 138
bir hafta sonrada 1883 çıktı

bence olabilir canım hayırlısı olsun :KK31::KK31::KK31:

Bu arada merak edilebilir 9. Gün itibariyle hcg 120
tebrikler arkadaşım hamişsin eheheheh:KK9::KK9:

arkadaşı Allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah. benimde bugün 9. gün test yaptım negatif çok moralim bozuk sabahtan beri ağlıyorum 9. günde hamile olsaydım eğeer ikinci çizgi silik çıkar bi şekilde diye düşündüm. bildiğimiz tek çizgi çıktı. inşallah pozitif sonuç alırım bana testi pazartesi dediler yarın yaptırsam çıkarmı?

canım bence test gününü bekle idrar testinede güvenme şimdiye kadar bende dahil bi çok örneğini gördük :KK16::KK16:

Hayırlı olsun canım, sağlıcakla kucağına inşallah yavrucuklarını, ilk başta geçen hafta tek görünmüştü değil mi? Tam sürprizzz. Geçen hafta alttan mıydı

evet canım yaa nasıl şaşırdım anlatamam ben kendimi alıştırdıydım tek die geçen kontrolde tek keseydi sonradan atağa geçti :KK52::KK52:

iki kontrolde alttan canım dk bundan sonrakiler karından olcak dedi

canım benim 9.gün 50.77 12.gün 138
1 hafat sonra 1883 küsürlü bişey çıkmıştı umarım fikir vermiştir

canım gözün aydın allahım tamamına erdirsin :KK49::KK49::KK49::KK49::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

umarım bi dahaki tedavin pozitif olur canı gönülden diliyorum canım :26::26::26:

çok erken davranmışsın bence test gününde bi daha yaptır :KK34::KK34::KK34:

canım çok üzüldüm allahım tez amanda yüzünü güldürsün :KK16::KK16:

idrar testinin nesine üzlüyon canım ya benimde ikinci idara testi nagatifti kanda pozitif çıktı :KK34::KK34::KK34::KK34:

saolasın canım allah razı olsun aminnnnn kocamanından :KK16::KK16::KK16:

ooooo maşallah cinsiyeti belli oldumu kızzz :KK19::KK19::KK19:

yok canım çok uğraştık ama maddi sebeplerden dolayı başlayamamıştık kısmet şimdiyeymiş :KK31::KK31::KK31::KK31:
bende sonradan öğrendim ikiz olduğdunu ilk muayanede tek kese vardı belli olmuyo yani hayırlısı :KK31::KK31::KK31::KK31:

kuzum sen bide beni görseydin benim kocişko dalga geçiyodu halimle :KK9::KK9::KK9:
tam bi sürpriz oldu :KK52::KK52::KK52::KK52:
tememdir fıstığım bakarım

heheheheh :KK9::KK9::KK9::KK9:aynen öyle

değerin çok iyi çıkmış gözün aydın :KK49::KK49::KK49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

canım allah razı olsun :KK16::KK16:
geçmiş olsun canım zor kısmı bitmiş allahım işniz rast getirsin inşallah pozitif olur :KK19::KK19:

canım üstte yazdım ama yazim 9. gün 50.77
12. gün 138
bir hafta sonrada 1883 çıktı

bence olabilir canım hayırlısı olsun :KK31::KK31::KK31:

tebrikler arkadaşım hamişsin eheheheh:KK9::KK9:

canım bence test gününü bekle idrar testinede güvenme şimdiye kadar bende dahil bi çok örneğini gördük :KK16::KK16:

evet canım yaa nasıl şaşırdım anlatamam ben kendimi alıştırdıydım tek die geçen kontrolde tek keseydi sonradan atağa geçti :KK52::KK52:

iki kontrolde alttan canım dk bundan sonrakiler karından olcak dedi
ikiz anasıııııııı:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:hadi FACEDE BEKLİYOM:KK17::KK17::KK17:

kızlar tekrar başladık yasinlere okumak isteyenler mesajı beğensinler eklerim :KK34::KK34::KK34:

1- nurdanur_______2 okudu
2-mıraclevalerıe__________2 okudu
3-1demetumut_______1 okudu
4-mavera19_________1 okudu
5-sevilimmm_______2 okudu
6-zumrutline________3 okudu
7-gzde87__________1 okudu

Ya birşey soracağım hamile arkadaşlarıma...
Denize girme konusunda doktorunuz birşey dedi mi?Ne bileyim ilişkiye girmenin sakıncalı olup olmadığı konusunda mesela...

Allah hepimizin yardımcısı olsun nurdanurcum ben iftara gidiyorum gelince yine yasinimi okucam inşallah ama takibi çok iyi yapamıyorum haberiniz olsun gelince bi toparlamaya çaılışcam ama gözden kaçırdığım olursa sizde bakın emi
Bakarız canım merak etme Allah varsa eksiğimiz tam kabul etsin inşallah:)))

Ya birşey soracağım hamile arkadaşlarıma...
Denize girme konusunda doktorunuz birşey dedi mi?Ne bileyim ilişkiye girmenin sakıncalı olup olmadığı konusunda mesela...

canım bizim buralarda deniz olmadığı için doktorum o konuda bişey deme gereği duymadı heralde:KK1::KK1::KK1: ama deniz olsaydı da ben girmezdim ilk 3 ay zaten aman bişey olmasın diye diken üstündeyiz:KK53::KK53::KK53:
ilişkiye girme konusunu da sormadım açıkçası, eşime sordum o da bi doğsun hele bebek, ben 9 ay beklerim diyo:KK1::KK1::KK1: 3 seneden beri bu haberi beklediğimizden:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

canım bizim buralarda deniz olmadığı için doktorum o konuda bişey deme gereği duymadı heralde:KK1::KK1::KK1: ama deniz olsaydı da ben girmezdim ilk 3 ay zaten aman bişey olmasın diye diken üstündeyiz:KK53::KK53::KK53:
ilişkiye girme konusunu da sormadım açıkçası, eşime sordum o da bi doğsun hele bebek, ben 9 ay beklerim diyo:KK1::KK1::KK1: 3 seneden beri bu haberi beklediğimizden:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

:) biz de bekliyoruz bakalım. Zararsız diye okudum ama ne bileyim casaret edemem de...En azından 1-2 ay daha beklemek lazım...
Deniz konusunu doktoruma sordum. Cevabını aynen yazıyorum . Yorum sizin...
-Ahmet Beycim birşey daha sormak istiyorum. Acaba denize girebilir miyim?
-Çookk kalmamak üzere, hemen kurulanmak şartıyla amaaa ,ama ilacın etkisini de azaltabilirrr ( sesli düşünüyor)
Güzel kızım ...
Amaann bu sene de duşla serinleyiver canım :))

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Son düzenleme:
:) biz de bekliyoruz bakalım. Zararsız diye okudum ama ne bileyim casaret edemem de...En azından 1-2 ay daha beklemek lazım...
Deniz konusunu doktoruma sordum. Cevabını aynen yazıyorum . Yorum sizin...
-Ahmet Beycim birşey daha sormak istiyorum. Acaba denize girebilir miyim?
-Çookk kalmamak üzere, hemen kurulanmak şartıyla amaaa ,ama ilacın etkisini de azaltabilirrr ( sesli düşünüyor)
Güzel kızım ...
Amaann bu sene de duşla serinleyiver canım :))

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

doktorun da pek tatlıymış:KK1::KK1:doğru söylüyor adamcağız bir sürü ilaç iğne kullanıyoruz etkisini azaltabilir, riske atmamak lazım canım:KK16::KK16:

Kızlar ben crinone jel ve progestan jel kapsul kullanıyorum. Artık bu ilaçları kullanmakta zorlanıyorum.
Nasıl anlatsan bilemedim. Uygulamak zor ve uygulamadan sonra çökelek gibi geri geliyor. Sanki tıkamış gibi .
Bazen ara ara uçuk pembemsi oluyor. Kanama gibi değil de , sanki boya bulanmış gibi.Hepsi olmuyor bir noktası ufacık kısmı.
Rahim aşağı iniyor hamilelerde bildiğim kadarı ile ama bu kadar erken mi!!!
İlaç topaklanıyor kiraz büyüklüğünde ve beni otururken rahatsız ediyor.Ben bazen temizliyorum artık ne yapayım. Bebişe zarar vermekten çok korkuyorum da. Artık ilaçları kullandıktan sonra hafif canım acıyor.
Ne bileyim ... Bunları yaşayan var mı?

ayyy ne güzel olur demi cofuduk cofuduk yüzmesi aaaaaaaah ah :KK31::KK31::KK31::KK31:

kanki demiyeydi iyiydi yaw pöffffff :KK17::KK17::KK17::KK17:

İzmir çok sıcak hafta sonları vakit buldukça kaçmak gerek. Ben oturup kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum işte.
Yarın accık gireyim diyorum... Doktorum da aammaaannn giriver bişi olmaz deyivermediii :KK43:

Destina sen kalp atışlarını duymuş muydun bebişin?

Son düzenleme:
Kızlar ben crinone jel ve progestan jel kapsul kullanıyorum. Artık bu ilaçları kullanmakta zorlanıyorum.
Nasıl anlatsan bilemedim. Uygulamak zor ve uygulamadan sonra çökelek gibi geri geliyor. Sanki tıkamış gibi .
Bazen ara ara uçuk pembemsi oluyor. Kanama gibi değil de , sanki boya bulanmış gibi.Hepsi olmuyor bir noktası ufacık kısmı.
Rahim aşağı iniyor hamilelerde bildiğim kadarı ile ama bu kadar erken mi!!!
İlaç topaklanıyor kiraz büyüklüğünde ve beni otururken rahatsız ediyor.Ben bazen temizliyorum artık ne yapayım. Bebişe zarar vermekten çok korkuyorum da. Artık ilaçları kullandıktan sonra hafif canım acıyor.
Ne bileyim ... Bunları yaşayan var mı?

İzmir çok sıcak hafta sonları vakit buldukça kaçmak gerek. Ben oturup kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum işte.
Yarın accık gireyim diyorum... Doktorum da aammaaannn giriver bişi olmaz deyivermediii :KK43:

Destina sen kalp atışlarını duymuş muydun bebişin?

evet canım bugün duyduk çok şükür doktor 7 haftalık dedi diğeride 6+2 günlük dedi hemen hamilelik takvimini düzelttim:KK31::KK31:

jel bendednde geliyo ama çok değil peynir kesiği gibi ufak ufak oda rahatsız etmiyo

Destinacığım teşekkür ederim.Foruma giremiyorum.Sürekli yatıyorum.Biliyosun pazar kanamam başlamıştı.Doktora gitmiştim.Kese etrafında kanama alanı oluşmuş.Kendini düşüğe hazırla dedi.Tabi benim psikoloji altüst oldu.Çarşamba kanama kesildi.Bu gün doktora tekrar gittim kanama alanı iyileşmiş dedi.Kalp atışı da varmış.Çok sevindim hemen size yazmak istedim.Ama ne yazıkki kanama tekrar başladı.Hem de daha kötü.Çok üzgünüm.6 gündür wc ve yemek dışında hiç kalkmıyorum.Suyu bile pipetle yatarak içiyorum.Doktor bu durumda istirahatın çok önemli olduğunu söyledi.Hatta bugün hastaneye gittim diye kanama başlamış.Çok aşırı olmadıkça hastaneye bile gelme hep yat dedi.yatmaktan tüm vücudum ağrıyor.çok üzgünüm.bilmiyorum ne olacak.SİZ DE LÜTFEN DİKKAT EDİN ARKADAŞLAR.

Destinacığım teşekkür ederim.Foruma giremiyorum.Sürekli yatıyorum.Biliyosun pazar kanamam başlamıştı.Doktora gitmiştim.Kese etrafında kanama alanı oluşmuş.Kendini düşüğe hazırla dedi.Tabi benim psikoloji altüst oldu.Çarşamba kanama kesildi.Bu gün doktora tekrar gittim kanama alanı iyileşmiş dedi.Kalp atışı da varmış.Çok sevindim hemen size yazmak istedim.Ama ne yazıkki kanama tekrar başladı.Hem de daha kötü.Çok üzgünüm.6 gündür wc ve yemek dışında hiç kalkmıyorum.Suyu bile pipetle yatarak içiyorum.Doktor bu durumda istirahatın çok önemli olduğunu söyledi.Hatta bugün hastaneye gittim diye kanama başlamış.Çok aşırı olmadıkça hastaneye bile gelme hep yat dedi.yatmaktan tüm vücudum ağrıyor.çok üzgünüm.bilmiyorum ne olacak.SİZ DE LÜTFEN DİKKAT EDİN ARKADAŞLAR.
doktor ne dediyse yap annen falan varmı yanında yardımı olurdu :KK16::KK16:
canım duacınım allahım bebeğini sana bağışlasın aman dikkat et rabbim korusun :26::26:

X