- 20 Kasım 2012
- 2.794
- 79
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #5.461
arkadaşlar günaydın bugün 10. günüm hiçbir belirtim falan yok ne göğüs uçlarım acıyo ne kasıklarımda ağrı hiçbirşey yok napcağımı bilemiyorum artık korkuyorum kalbim çıkcak gibi pıt pıt atıyor. dua ediyorum sürekli artık moral olarakta dibe doğru gidiyorumsonucu bekleyen arkadaşlarımda herhangi belirti varmı. test yapan varmı. ben dün yaptım tek çizgi hemde çok belirgindi.
kızlar tekrar başladık yasinlere okumak isteyenler mesajı beğensinler eklerim
1- nurdanur_______2 okudu
2-mıraclevalerıe__________2 okudu
3-1demetumut_______1 okudu
4-mavera19_________1 okudu
5-sevilimmm_______2 okudu
6-zumrutline________3 okudu
7-gzde87__________1 okudu
8-kardelen_27_________1 okudu
9-flufem
10-destina38
lütfen hemen bırakma kendini hem bak test gününede çok az kalmış illede duramam diyosan kan tahlili yaptır ama kendine böyle işkence etme bebeğinde olmsuz etkilenir demi
kızlar tekrar başladık yasinlere okumak isteyenler mesajı beğensinler eklerim
1- nurdanur_______2 okudu
2-mıraclevalerıe__________2 okudu
3-1demetumut_______1 okudu
4-mavera19_________1 okudu
5-sevilimmm_______2 okudu
6-zumrutline________3 okudu
7-gzde87__________1 okudu
8-kardelen_27_________1 okudu
9-flufem
10-destina38
ayy canım saolasın çok teşekkür ederim darısı sana olsun ve bekleyen tüm arkadaşlarımacanım hoş geldin gözün aydın ikizlerin göbüşünde nasıl sevindim anlatamam Rabbim hayırla sonuşlandırsın inşallah nisan mayıs evin viyak viyak olsun inşallah analı babalı sağlıklı sıhatli olsunlar inşallah Allahım sen ne büyüksüüüünn
kan testi yapsam çıkarmı bugün?
canım kaçıncı gün embriyosu bide test günü ne zaman dediler :44::44::44:
5. gün emriyosu 15 temmuz dediler.
5. günse çıkar canım benmkiler 3. gün embriyosuydu 9. günde çıktı
ama söz ver olaki çıkmazsa 12. gün tekrar test yaptırcan tamammı
canım kaçıncı gün embriyosu bide test günü ne zaman dediler :44::44::44:
( off çok korkuyorum ben gidiyim ozaman yaptırım sonucu yazarım arkadaşlar. yaptırırım Allahtan umut kesilmez
destinacım kaçıncı gün embriyosu daha iyi oluyo çok merak ediyorum bi de lucrin iğne bittikten sonra başka bişey kullanılıyo mu kuzum onu da merak ediyorum daha bi sürü şey merak ediyorum ayyyyy bana heycan bastı ama daha da var azcık :))))))))
kaçıncı günündeydin canım:26::26:
benimde transfer sonrası 9.günüm :18::18arkadaşlar günaydın bugün 10. günüm hiçbir belirtim falan yok ne göğüs uçlarım acıyo ne kasıklarımda ağrı hiçbirşey yok napcağımı bilemiyorum artık korkuyorum kalbim çıkcak gibi pıt pıt atıyor. dua ediyorum sürekli artık moral olarakta dibe doğru gidiyorumsonucu bekleyen arkadaşlarımda herhangi belirti varmı. test yapan varmı. ben dün yaptım tek çizgi hemde çok belirgindi.
iyiyim canım ssenin test gününde pazartesi günümü....benimde pazartesi çok az kaldı ama ben hiç birşey hissetmiyorum sanki yine kötü çıkacakmış gibi çok korkuyorum..10. Günüm bugün canım sen nasılsın
canım böyle kendi kendini yiyeceğine sonucunu öğrenmek daha iyi allahım müjdeli haberle gelmeni nasip etsin duam seninle
doktorların dediği 5. gün daha iyi çünkü 5. günde embriyoya sadece rahime gömülmek kalıyomuş ama bu işler kısmet işi 2. 3. gün embriyosu olupta tutunanlar çok var
lucrini hiç bilmiyom canım yaaaaa ben onu kullanmadım senin uzun protokolmü??????
lenitla tebrik ederimCanım bebeğimin cinsiyeti belli oldu elbet teyzesi oğluşum geliyorşubat tüp bebeklerinin çoğu erkek sağ sağlıklı eli ayağı düzgün olsunda başka bişey istemiyorum canım :)))