haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

lütfen hemen bırakma kendini hem bak test gününede çok az kalmış illede duramam diyosan kan tahlili yaptır ama kendine böyle işkence etme bebeğinde olmsuz etkilenir demi

canım hoş geldin gözün aydın ikizlerin göbüşünde nasıl sevindim anlatamam Rabbim hayırla sonuşlandırsın inşallah nisan mayıs evin viyak viyak olsun inşallah analı babalı sağlıklı sıhatli olsunlar inşallah Allahım sen ne büyüksüüüünn

2 tanede ben okuyum

ayy canım saolasın çok teşekkür ederim darısı sana olsun ve bekleyen tüm arkadaşlarıma

ben hala şaşkınım ilk kan testini yaptırdık tek dediler, 2.de tek deiler, 3. tek dediler ....kese görmeye gittik tek dediler tam bi sürpriz oldu ama ben doktora gitmeden rüyamda gördüydüm
rüyamda 1 tane büyük ikramiye bana çıkmış 2 tane biletim var 2. dede tek bi sayı eksik kalmış ille diyorum bu biletede çok para vereceksiniz

kızlar tekrar başladık yasinlere okumak isteyenler mesajı beğensinler eklerim

1- nurdanur_______2 okudu
2-mıraclevalerıe__________2 okudu
3-1demetumut_______1 okudu
4-mavera19_________1 okudu
5-sevilimmm_______2 okudu
6-zumrutline________3 okudu
7-gzde87__________1 okudu
8-kardelen_27_________1 okudu
9-flufem
10-destina38
11-erva_nnur________2 okudu

canım kaçıncı gün embriyosu bide test günü ne zaman dediler :44::44::44:

destinacım kaçıncı gün embriyosu daha iyi oluyo çok merak ediyorum bi de lucrin iğne bittikten sonra başka bişey kullanılıyo mu kuzum onu da merak ediyorum daha bi sürü şey merak ediyorum ayyyyy bana heycan bastı ama daha da var azcık :))))))))

( off çok korkuyorum ben gidiyim ozaman yaptırım sonucu yazarım arkadaşlar. yaptırırım Allahtan umut kesilmez

canım böyle kendi kendini yiyeceğine sonucunu öğrenmek daha iyi allahım müjdeli haberle gelmeni nasip etsin duam seninle

doktorların dediği 5. gün daha iyi çünkü 5. günde embriyoya sadece rahime gömülmek kalıyomuş ama bu işler kısmet işi 2. 3. gün embriyosu olupta tutunanlar çok var

lucrini hiç bilmiyom canım yaaaaa ben onu kullanmadım senin uzun protokolmü??????

kızlar tekrar başladık yasinlere okumak isteyenler mesajı beğensinler eklerim

1- nurdanur_______2 okudu
2-mıraclevalerıe__________2 okudu
3-1demetumut_______2 okudu
4-mavera19_________1 okudu
5-sevilimmm_______2 okudu
6-zumrutline________3 okudu
7-gzde87__________1 okudu
8-kardelen_27_________1 okudu
9-flufem
10-destina38
11-erva_nnur________2 okudu

Canım bebeğimin cinsiyeti belli oldu elbet teyzesi oğluşum geliyor şubat tüp bebeklerinin çoğu erkek sağ sağlıklı eli ayağı düzgün olsunda başka bişey istemiyorum canım :)))

benimde transfer sonrası 9.günüm :18::18azartesi test günüm ama hiç belirtim yok sadece çok korkuyorum yine negatif görmekten
10. Günüm bugün canım sen nasılsın
iyiyim canım ssenin test gününde pazartesi günümü....benimde pazartesi çok az kaldı ama ben hiç birşey hissetmiyorum sanki yine kötü çıkacakmış gibi çok korkuyorum..
daha öncekilerde kötü çıkınca aylarca etkisinde kaldım allah korusunda kötü olursa ne yaparım benyaaaaa

hımmmm işte onu da bilmiyorum ki canım durumumu anlatsam belki sen anlarsın; 1.5 ay önce zaten bir tane olan tüpüm alındı şu anda hiç tüpüm yok,, bu hafta 5 gün önce yumurtlama günümde çağırdı doktorum ilk olarak 2 tane birden yumurta oluşmuş dedi tüpün olsa normal yoldan ikiz gebelik bile yaşardın dedi (bu arada benim 2 evladım var normal yoldan bu 2. evliliğim canım kocamın yok) ve o gün lucrın iğneye başladık bugün 5. günüm,, nasipse de 15 gün sonra yumurtalarım toplanıcak,, bu durum kısa mı oluyo uzun mu oluyo bilmiyorum doktoruma gidince ben lal olup hiç bişey sormuyorum sonra da böyle tırmalıyorum :)) durumum ne sence canım benim ???

arkadaşlar p.tesi opum olacak

dr e2 testi istemişti henüz dr a gitmedim sonuç 1751 çıktı bu sonuç iyi mi nasıl

Canım bebeğimin cinsiyeti belli oldu elbet teyzesi oğluşum geliyor şubat tüp bebeklerinin çoğu erkek sağ sağlıklı eli ayağı düzgün olsunda başka bişey istemiyorum canım :)))
lenitla tebrik ederimoğluşunu sağ salim kucağında alırsın inş....
darısı başımıza şubat tüpçülerinin çoğu erkek evet......
ayyyy benim olsunda kız oğlan hiç farketmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…