-
- Konu Sahibi superisi_21
- #5.381
teşekkür ederim canım.5. gün transfer oldu. bugün 6. gün .bende 9 yumurta döllendi 1 tane blast transfer edildi 1 tane blast donduruldu. İnşallah dediğin gibi tutunur bebişim. Ağustosta inşallah muhteşem sonuçlar alırsın cnm.Her şey gönlünce olsunsaçmalama canım ya öyle şey olur mu hiç istediğini sorabilirsin tabi.evet emre bey gerçekten çok şeker bi insan.Tahlili eurofertilde yaptırdım sabah 8 de kan verdim 2:30-3 gibi ararım demişti hemşire 3:30 oldu aramayınca ben aradım sonucu söyledi 0 çıkmış senin kaçıncı gün transfer yaptılar dondurulmuşun var mı?inşallah sıkı sıkı tutunur bebişin tekrar bu sitresi yaşamazsın.benim ağustosta donmuşlardan yerleştircekler inşallah. sende Allah a emanet ol canım sitres yapma kendine
destina maşallah kucagınada al inş.. Ebruli15 yılın hasreti inş bitti cnm.bebiş seninle ..darısı kızlara ve bana inş.. zinnur seninde değerin çokii maşallah..
kızlar bugun opum vardı biliyorsunuz..11 tane yumoş çıkmışçok şükür..ama hala agrım var kasıklarımda..sancı yapıyor..bele yapışkan taktılar.progestanı fitilolarak kullaacam ikişer ikşer üç kere.prednol um var birde tetra diye bir ilaç... inş içleri doludur ve eşimden saglıklı sperm çıkmıştır...
umudum bugun sona erdı arkadaşlar.sonuc negatıf.cok uzgunum
arkadaşlar p.tesi opu var
sizden akıl almak istiyorum
hamile arkadaşlar tebrik ederim sizleri allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
bundan sonra ne yapmam gerek, özel bişeyler yaptınız mı
yediklerime içtiklerime nasıl dikkat etmem gerek
ayrıca forumda okuduğum kadarıyla 1.deneme başarı şansı azmış sizce doğru mu bu
Masallah çok iyi bulantin yoksa. Sen yine deme baskalarina oluyor bazen de. Rahat bir hamilelik gecirirsin inşallah. Bendede istahsizlik var çok zaten bazen midemde bulaninca hiç yiyemiyorum yemekleri tıkıyorum ağzıma resmen. Bu korkularimiz geçmeyecek sanırım. Bir kalplerini duysam rahatlarim diyordum. Ama beklediğim gibi bir rahatlik olmadıHaftaya kendi doktoruma başlayacağım oda duyunca çok sevindi. Şimdide diyorum ki hala devam ediyor mu kalp atislari acaba. Ne zaman geçecek bunlar sizde öyle misiniz. Keyfini çıkarmak istiyorum ama rutine bende donemedim kendim yüzünden
arkadaşlar,
Bugün testim tekrarlandı, değerim 2 kat artmış, 384 olmuş.DESTİNA ikizler geliyormuş, ilk ve ikinci değerin nasıldı? Ayrıca tebrik ederim.
20 temmuzda keseleri görmeye gidicez.Sizce nasıl bir değer bu kızlar? İkiz olabilir mi?
kaçıncı gün değeri ve ilk ne kadardı canım??
idrar testi yaptım 9. günüm negatif çıktı
Esracığım 13.gün değerim 167 , bugün 15.gün 384.
Rabbim hayirlara cikarsin insallah bu mubarek gunde edilen dualar kabul olsun inşallah. Bak ben hamileyim seni hic tanimadigim halde her yazinda sana icim isiniyor ve hep hislerim hamile olduğun yönünde insallah Rabbim hislerimde yaniltmaz.burda surekli aktif degilim tlfndan bakiyorum hep.her yazani okudukca bol bol dua ediyorum hamileleri duasi kabul olur muminin mumime duasi kabul olur insallah diye.yasin okunuyor utanc verici kendi açımdan cunku arapca okumayi bilmiyorum size destek olamiyorum bu konuda diye icim burkuluyor.tek yapabildigim saf ve temiz duygularım ile yüreğim den geldigi sekilde sizlere dua etmek oluyor.insallah Rabbimde kabul buyurur.
destina maşallah kucagınada al inş.. Ebruli15 yılın hasreti inş bitti cnm.bebiş seninle ..darısı kızlara ve bana inş.. zinnur seninde değerin çokii maşallah..
kızlar bugun opum vardı biliyorsunuz..11 tane yumoş çıkmışçok şükür..ama hala agrım var kasıklarımda..sancı yapıyor..bele yapışkan taktılar.progestanı fitilolarak kullaacam ikişer ikşer üç kere.prednol um var birde tetra diye bir ilaç... inş içleri doludur ve eşimden saglıklı sperm çıkmıştır...
Hepinizi cook tebrik ediyorum kızlar. Rabbim kucaklarimizda gormeyi nasip eder hayırlı sağlıklı inşallah. Masallah masallah
Ebruli ben seni tebrik etmistim hamile sanıp gerçekten öyle çıktın masallah
arkadaşlar p.tesi opu var
sizden akıl almak istiyorum
hamile arkadaşlar tebrik ederim sizleri allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
bundan sonra ne yapmam gerek, özel bişeyler yaptınız mı
yediklerime içtiklerime nasıl dikkat etmem gerek
ayrıca forumda okuduğum kadarıyla 1.deneme başarı şansı azmış sizce doğru mu bu
arkadaşlar sonuç pozitif 299,7 nasıl ?