haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

teşekkür ederim canım.5. gün transfer oldu. bugün 6. gün .bende 9 yumurta döllendi 1 tane blast transfer edildi 1 tane blast donduruldu. İnşallah dediğin gibi tutunur bebişim. Ağustosta inşallah muhteşem sonuçlar alırsın cnm.Her şey gönlünce olsun

Son düzenleme:
destina maşallah kucagınada al inş.. Ebruli 15 yılın hasreti inş bitti cnm.bebiş seninle ..darısı kızlara ve bana inş.. zinnur seninde değerin çokii maşallah..

kızlar bugun opum vardı biliyorsunuz..11 tane yumoş çıkmışçok şükür..ama hala agrım var kasıklarımda..sancı yapıyor..bele yapışkan taktılar.progestanı fitilolarak kullaacam ikişer ikşer üç kere.prednol um var birde tetra diye bir ilaç... inş içleri doludur ve eşimden saglıklı sperm çıkmıştır...

canm geçmiş olsun yumrtalarına maşallah diyelim
döllenmelerşyle ilgili inşlh güzel haberler gelir

Hiç endişelenme, benim ilk denemem ve hamileyim

arkadaşlar,

Bugün testim tekrarlandı, değerim 2 kat artmış, 384 olmuş.DESTİNA ikizler geliyormuş, ilk ve ikinci değerin nasıldı? Ayrıca tebrik ederim.
20 temmuzda keseleri görmeye gidicez.Sizce nasıl bir değer bu kızlar? İkiz olabilir mi?

bizim tekrar 15 gün sonra çağırdı..çok geç ya 15 gün ben nasıl dayanırım bilmiyorum..:)) sanırım bu korku hiç bitmiycek canım ya..doğuma kadar böyle sanırım..

kaçıncı gün değeri ve ilk ne kadardı canım??

idrar testi yaptım 9. günüm negatif çıktı

sana cevap yadım mı bılemıyorum ama tekrar yazmak ıstedım 9 gün çok erken bı surec kendını hız uzme sakın moralını yuksek tut doktorlar bıze bosuna vermıyor test gunlerını sende benım gıbı sabırsızlanmıssın bende 8 ve 9 da varla yok arasındaydı 2 cızgı bugun 10 gun ve kan testınde aldım pozitifi ama yıne de sevınemıyorum degerın artması gerekıyor sabır arkadasım ben 15 yıldır sabredıyordum bak sımdı kısmetmıs zamanı var yuce rabbım ol derse oluyor bunun otesı yok kendını uzme daha cok erken ıdrarda cıkmayıpda kanda cıkan çok arkadasımız var burda oda bır umut ınsallah guzel haberlerını alacagız senınde

merhaba duan için çokkkkkk teşekkür ederim:) hamiş için uğraşan bizlere dualarınızı eksik etmeyin
inşallah bende hamiş olur burda yazarım benim için dansöz oynatırsınız

cnm çok teşekkür ederim inşallah şu pıt pıtları bi duyayım artışlarım güzel güzel olsun o zaman diyeceğim bu na da çok şükür ki doktorun ağzından hamilesin kelimesini duydum ya çok şükür yüce rabbim herkese nasip etsin

Hepinizi cook tebrik ediyorum kızlar. Rabbim kucaklarimizda gormeyi nasip eder hayırlı sağlıklı inşallah. Masallah masallah
Ebruli ben seni tebrik etmistim hamile sanıp gerçekten öyle çıktın masallah

aynen cnm ama olsun bak Allah söyletmiş sana da inşallah cnm teşekkür ederim rabbim herkesi güldürsün inşallah

lal78lal kullanıcısından alıntı

umudum bugun sona erdı arkadaşlar.sonuc negatıf.cok uzgunum

cnm üzülme demeyecegım sonucta hep bı umutla beklıyoruz olmasını ama ınankı hersey duada maneviyatını yuksek tut yüce rabbime sığın o herşeyin en iyisini bilir bunda da vardır bi hayır diye düşün sen dahil herkese örnek olayım hiç vazgeçmedim ben şu anda hamileymişim ama buna inanmam çok zor ben bu lafı 15 yıldır ilk defa duydum ve oturup hüngür hüngür ağladım hastaneyi de ağlattım doktoru da nasıl bi sey bilirim sadece kendini yıpratma sağlam dur çünkü önemli olan sensin yüce rabbim seninde yüzünü güldürecek emin ol bundan ona sığın ben 15 yıldır yapmadığımı yaptım sığındım belki 2 gün sonra değerim düşecek belki bebeğim bırakacak beni ben bu kelimeyi duyabildiğim için bile çok şükür dedim çünkü ilk defa hamile kaldım eğer bebeğim giderse yine de umudum var tekrar denerim hepimizin yüzü gülecek kucaklarımız boş kalmayacak rabbimin izniyle

Başka akil verecek valla artik kim ne derse ona inanır hale geldim

aylin06 kullanıcısından alıntı

arkadaşlar p.tesi opu var

sizden akıl almak istiyorum

hamile arkadaşlar tebrik ederim sizleri allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin

bundan sonra ne yapmam gerek, özel bişeyler yaptınız mı

yediklerime içtiklerime nasıl dikkat etmem gerek

ayrıca forumda okuduğum kadarıyla 1.deneme başarı şansı azmış sizce doğru mu bu

cnm sımdıden hayırlısı olsun ınsallah bebısın sıkı sıkı tutunur sana herkes yat der sen cok yatma ara ara yuruyus yap ağır hi bisey yapma tuvalet sıkıntın olmasın dıye sabah çorba iç kabak çekırdegı ye ananas tutunmasını sağlıyormus ben yedım kivi hem protein hemde bağırsaklar için iyi geliyormus organik beslenmeye çalış stres yapma eğer çok sıkılırsan içine atma ben transfer olmadan önce herkese tehbihlemiştim ben bağırırsam cevap vermeyin susun diye stresten kavgaya meyıllı oluyorsun çok kafana takma rahat ol mumkunse aklına getırme kahve çay asitli içecekler baharat acı ekşi bana yasaktı benım 1 denemem 1 tanecik yumurtam çıktı bugün transferimin 10 günü ve 15 yıllık özlem bugun aldığım güzel haberle bitti sigara kullanma opu öncesi çok çokkkk önemli yumoşların gelişimi i,çin çok önemli içimiyorsan sıkıntı yok hayırlı haberlerını alırız ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…