haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

teşekkür ederim canım.5. gün transfer oldu. bugün 6. gün .bende 9 yumurta döllendi 1 tane blast transfer edildi 1 tane blast donduruldu. İnşallah dediğin gibi tutunur bebişim. Ağustosta inşallah muhteşem sonuçlar alırsın cnm.Her şey gönlünce olsun:KK1::KK1::KK1:

inşallah canım inşallah rabbim haklarımızda en hayırlısını versin Allah'ıma çok şükür bugüne kadar hayatımda her dilediğim geçte olsa oldu hep en iyisi oldu mükemmel bir ailem mükemmel bi eşim dünya tatlısı kaynanam ve kayınpederim şekermi şeker görümcelerim,ablalarım cennette beni bekleyen bi kızım okadar çok mükemmel şeye sahibim ki ne kadar şükretsem az tek eksiğim şu dünyada bi evlat günü geldiğinde Allah onuda nasip edicektir mutlaka.müminin mümine duası çok makbuldür inşallah pozitif sonuç ve harika bir gebelik geçirip yavrunu kucağına alırsın.Allah 'a emanet ol

aylin06 kullanıcısından alıntı
arkadaşlar p.tesi opu var

sizden akıl almak istiyorum

hamile arkadaşlar tebrik ederim sizleri allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin

bundan sonra ne yapmam gerek, özel bişeyler yaptınız mı

yediklerime içtiklerime nasıl dikkat etmem gerek

ayrıca forumda okuduğum kadarıyla 1.deneme başarı şansı azmış sizce doğru mu bu

cnm sımdıden hayırlısı olsun ınsallah bebısın sıkı sıkı tutunur sana herkes yat der sen cok yatma ara ara yuruyus yap ağır hi bisey yapma tuvalet sıkıntın olmasın dıye sabah çorba iç kabak çekırdegı ye ananas tutunmasını sağlıyormus ben yedım kivi hem protein hemde bağırsaklar için iyi geliyormus organik beslenmeye çalış stres yapma eğer çok sıkılırsan içine atma ben transfer olmadan önce herkese tehbihlemiştim ben bağırırsam cevap vermeyin susun diye stresten kavgaya meyıllı oluyorsun çok kafana takma rahat ol mumkunse aklına getırme kahve çay asitli içecekler baharat acı ekşi bana yasaktı benım 1 denemem 1 tanecik yumurtam çıktı bugün transferimin 10 günü ve 15 yıllık özlem bugun aldığım güzel haberle bitti sigara kullanma opu öncesi çok çokkkk önemli yumoşların gelişimi i,çin çok önemli içimiyorsan sıkıntı yok hayırlı haberlerını alırız ınsallah :KK16: :KK16: :KK16:

Sigarayi yeni biraktim umarım kotu etkilemez
:KK22:

sana cevap yadım mı bılemıyorum ama tekrar yazmak ıstedım 9 gün çok erken bı surec kendını hız uzme sakın moralını yuksek tut doktorlar bıze bosuna vermıyor test gunlerını sende benım gıbı sabırsızlanmıssın bende 8 ve 9 da varla yok arasındaydı 2 cızgı bugun 10 gun ve kan testınde aldım pozitifi ama yıne de sevınemıyorum degerın artması gerekıyor sabır arkadasım ben 15 yıldır sabredıyordum bak sımdı kısmetmıs zamanı var yuce rabbım ol derse oluyor bunun otesı yok kendını uzme daha cok erken ıdrarda cıkmayıpda kanda cıkan çok arkadasımız var burda oda bır umut ınsallah guzel haberlerını alacagız senınde

doğru sölüyosun ama benim çok net bi şekilde tek çizgi çıktı 2. çizgi silik falan değildi. inşallah iyi sonuçlar alırız hepimiz. Allah seninde bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

ben gecen ay kullandım . 2 gun sonra da baslıcam yıne. neden sordum cnm[/QUOT

canım bugün 4. günüm 17 gün sonra da nasipse yumurtalar toplanıcak salı günü ilk günümdü hatta 2 yumurtam vardı bugün kontrole gittim yine ordalar 22 mm yumurtalar dr tüpün olsa normal yollardan ikiz gebelik bile yaşardın aslında dedi ama işin kötüsü bu iğneleri neden kullanıyoruz sormayı unuttum ve merak ediyorum şimdi ondan sordum kuzum

inşallah canım inşallah rabbim haklarımızda en hayırlısını versin Allah'ıma çok şükür bugüne kadar hayatımda her dilediğim geçte olsa oldu hep en iyisi oldu mükemmel bir ailem mükemmel bi eşim dünya tatlısı kaynanam ve kayınpederim şekermi şeker görümcelerim,ablalarım cennette beni bekleyen bi kızım okadar çok mükemmel şeye sahibim ki ne kadar şükretsem az tek eksiğim şu dünyada bi evlat günü geldiğinde Allah onuda nasip edicektir mutlaka.müminin mümine duası çok makbuldür inşallah pozitif sonuç ve harika bir gebelik geçirip yavrunu kucağına alırsın.Allah 'a emanet ol

canım benim Allah razı olsun. duaların için amin amin amin diyorum. tez zaman da yavruna kavuşursun inşallah. dualarım seninle...iraden, bakış açın çok güzel. Allah yardımcımız olsun cnm....

Haziran ayında başlayan tüp bebek maceramda sürekli forumu takip ettim. Bugün ilk defa yazmak istedim. Herkesin geçirdiği sıkıntılı süreci ben de geçirdim. Geçirdim diyorum - ki en zoru beklemekti- transfer sonrası 9. Günüm olan bu gün hamile olduğumu öğrendim. Ancak iki gün önce yaptığım idrar testi negatif çıkmıştı. Kullandığım test piyasanın en iyi en güvenilir markası olarak bilinen erken sonuç veren testti. Diyeceğim şudur ki, kimse kan testinden önce idrar testi yapıp boşu boşuna canını sıkmasın. Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin.

canım benim Allah razı olsun. duaların için amin amin amin diyorum. tez zaman da yavruna kavuşursun inşallah. dualarım seninle...iraden, bakış açın çok güzel. Allah yardımcımız olsun cnm....

Allah hepimizin yardımcısı olsun nurdanurcum ben iftara gidiyorum gelince yine yasinimi okucam inşallah ama takibi çok iyi yapamıyorum haberiniz olsun gelince bi toparlamaya çaılışcam ama gözden kaçırdığım olursa sizde bakın emi

Haziran ayında başlayan tüp bebek maceramda sürekli forumu takip ettim. Bugün ilk defa yazmak istedim. Herkesin geçirdiği sıkıntılı süreci ben de geçirdim. Geçirdim diyorum - ki en zoru beklemekti- transfer sonrası 9. Günüm olan bu gün hamile olduğumu öğrendim. Ancak iki gün önce yaptığım idrar testi negatif çıkmıştı. Kullandığım test piyasanın en iyi en güvenilir markası olarak bilinen erken sonuç veren testti. Diyeceğim şudur ki, kimse kan testinden önce idrar testi yapıp boşu boşuna canını sıkmasın. Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin.

gözün aydın canım benim sağlıklı sıhatli kucağına almaya nasip etsin Rabbim..

Esracığım 13.gün değerim 167 , bugün 15.gün 384.

bu ikiz işi hiç belli olmuyo canım ama tek gibi görünüyo..bakalım 3.de değer uçarsa olabilir..benim 12, gün 460 dı ikizdi ama biri yok oldu sonradan..Rabbim hayırlısını versin tek olsun bizim olsun:)
ha bi de bi yakınımın 10. gün değeri 45 ti ikiz kızları var..dediğim gibi kısmet..

arkadaşı Allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah. benimde bugün 9. gün test yaptım negatif çok moralim bozuk sabahtan beri ağlıyorum 9. günde hamile olsaydım eğeer ikinci çizgi silik çıkar bi şekilde diye düşündüm. bildiğimiz tek çizgi çıktı. inşallah pozitif sonuç alırım bana testi pazartesi dediler yarın yaptırsam çıkarmı?

arkadaşı Allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah. benimde bugün 9. gün test yaptım negatif çok moralim bozuk sabahtan beri ağlıyorum 9. günde hamile olsaydım eğeer ikinci çizgi silik çıkar bi şekilde diye düşündüm. bildiğimiz tek çizgi çıktı. inşallah pozitif sonuç alırım bana testi pazartesi dediler yarın yaptırsam çıkarmı?
Teşekkür ederim size de nasip etsin inşallah.
Benim 4. gün embriyosu . 9 da belli oldu. 2-3 gün embriyosu ise Pazartesiyi bekle ve gönlünü rahat tut derim. Sakın idrar testine güvenip üzülme.

demi yaaa çok mutluyum çooooook ben başta ikisinide görmedim kız doktor tek dedi hemşireyede sordum değer tek gibi görinüyo dedi tam sürpriz oldu yani

darısı sana canım benim :KK19::KK19::KK19::KK19:

Hayırlı olsun canım, sağlıcakla kucağına inşallah yavrucuklarını, ilk başta geçen hafta tek görünmüştü değil mi? Tam sürprizzz. Geçen hafta alttan mıydı

Kızzlaaarrr... Merhaba :) Ben en son 476. sayfada kalmışım :KK43: Üzerinden çookkkk sayfalar geçmiş.... Neler kaçırdım acabaaa !!!!

X