- 20 Kasım 2012
- 2.794
- 79
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #5.361
ayyyy çokk sevindimmm
sağlıcakla kucağına al inşlh canm
biz de inşlh görürü o pıt pıtları
canım benim çok saol valla hala şaşkınım önceki randevuda tek kese gördük ikinci sonradan atağa geçti
aminnnnn canım inşallah senin ne kadar kaldı pıt pıtlara
rabbim yüreklerimize inşirah versin canm inşlh az kaldı biraz daha sabr
DESTİNAAAA
Çok sevindimmm, Turgut bey ne kadar bereketli geldi ikimizede.benimkide iikizya.ben dah akalp atışlarını duymadım aama iki kese var
Maşallah canım Allah nazardan korusun seni ve bebişlerini çok sevindim Rabbim sağ sağlıklı eli ayakları düzgün bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
şu an böyleyimçok sevindim canım....sağlıkla sıhhatle dünyaya gelsinler inş.... bunlar senin için RABBİM BENİM GİBİ ANNE OLMAYI İSTEYEN TÜM KIZCELERE NASİP ETSİN İNŞ... BU ARADA ÖRÜLECEK YELEKLERR İKİ OLDU...
kızlar biz geldik kan değerimiz tek gibiydi ama ikiside tutunmuş şoktayımmmm
saol canım ya allah razı olsun sanda inşallah canım senin baya büyümüş maşallah
büyüdü şükür canım ama bende daha dünden itibaren hamileliğimin tadını çıkarmaya başladım çünkü detay ultrasonumuz vardı çok şükür hiç bir sorun yok dedi dr. teyzesi hamileliğin tadını çıkar dedi :))) bende öyle yapmaya çalışıyorum
saol canım ya allah razı olsun sanda inşallah canım senin baya büyümüş maşallah
ay sen bide bizi göreydin doktor muayeneye başladı gözüm ekranda hemen gördüm ikinci keseyi karı koca çooook sevindik
canım benim aminnnn inşallah bekleyen isteyen herkese nasip etsin seviçten ağlamamak için kendimi zor tuttum hastanede
bu arada çiçekler için teşekkür ederim canım arkadaşım
haklısın canım ben fazla ilgiye alışık değilim,çok ilgi sıkıyo beni o yüzden belki..bi de insanlar normal davransın istiyorum çok abartmasınlar bi rutine dönelim artık..onlar heyecanlı olunca ben daha çok heyecanlanıyorum.. eşimin ailesiyle hiç aramız yokken birden çok mükemmel aile oldular,ilgi alaka..samimiyetsiz geliyo..neyse canım haklısın ben büyütüyorum galiba..
bi de benim bulantım,baş dönmem hala yok ama çok iştahsızım ,zorla yemek yiyorum..bulantım yok diyince garip geliyo insanlara nazara gelcem galiba sölemiycem artık..çok kötüyüm perişanım diycem..bir yudum soğuk sudan faranjit oldum,korkuyorum nazardan artık..
bi de o karın kasık ağrısı bende de var..yatarken sağa sola dönerken kramp gibi giriyo uyuşup kalıyorum geçiyo sonra..aniden kalkınca da kasıklarıma aynı şey oluyo..sanırım içerde genişşleme çalışmaları var..benim hoşuma gidiyo ağrılar bi çok insanda var..
cnm benim Allah bu durumu kaldırma gücü versin.Çok üzüldüm..Tabi bunda da vardır bir hayır. inşallah birdahaki sefere çok güzel haberler alırsın.umudum bugun sona erdı arkadaşlar.sonuc negatıf.cok uzgunum
ne kadar güzel bir haber bu .Allah tamamına erdirsinkızlar biz geldik kan değerimiz tek gibiydi ama ikiside tutunmuş şoktayımmmm
idrar testi güvenilir değil bence cnm .burda idrar testinde çıkp kanda çıkmayan yada bunun ttam tersi durumla karşılaşan arkadaşlarımız oldu. moralini bozma arkadaşım.kan kesin sonuç verir.boşuna moral bozmak yok:)))idrar testi yaptım 9. günüm negatif çıktı