haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

ayyyy çokk sevindimmm:KK52::KK52:
sağlıcakla kucağına al inşlh canm
biz de inşlh görürü o pıt pıtları

canım benim çok saol valla hala şaşkınım önceki randevuda tek kese gördük ikinci sonradan atağa geçti :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
aminnnnn canım inşallah senin ne kadar kaldı pıt pıtlara :KK19::KK19::KK19::KK19:

rabbim yüreklerimize inşirah versin canm inşlh az kaldı biraz daha sabr

DESTİNAAAA
Çok sevindimmm, Turgut bey ne kadar bereketli geldi ikimizede.benimkide iikizya.ben dah akalp atışlarını duymadım aama iki kese var

demi yaaa çok mutluyum çooooook ben başta ikisinide görmedim kız doktor tek dedi hemşireyede sordum değer tek gibi görinüyo dedi tam sürpriz oldu yani

darısı sana canım benim :KK19::KK19::KK19::KK19:

Maşallah canım Allah nazardan korusun seni ve bebişlerini çok sevindim Rabbim sağ sağlıklı eli ayakları düzgün bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin :KK1:

saol canım ya allah razı olsun sanda inşallah canım senin baya büyümüş maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

şu an böyleyim:KK62: :KK62: :KK62: :KK62: :KK62: :KK62: çok sevindim canım....sağlıkla sıhhatle dünyaya gelsinler inş.... bunlar senin için:KK71::KK71: RABBİM BENİM GİBİ ANNE OLMAYI İSTEYEN TÜM KIZCELERE NASİP ETSİN İNŞ... BU ARADA ÖRÜLECEK YELEKLERR İKİ OLDU...:KK6::KK6:

ay sen bide bizi göreydin doktor muayeneye başladı gözüm ekranda hemen gördüm ikinci keseyi karı koca çooook sevindik :KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30:

canım benim aminnnn inşallah bekleyen isteyen herkese nasip etsin seviçten ağlamamak için kendimi zor tuttum hastanede :KK14::KK14::KK14:
bu arada çiçekler için teşekkür ederim canım arkadaşım :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

saol canım ya allah razı olsun sanda inşallah canım senin baya büyümüş maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

büyüdü şükür canım ama bende daha dünden itibaren hamileliğimin tadını çıkarmaya başladım çünkü detay ultrasonumuz vardı çok şükür hiç bir sorun yok dedi dr. teyzesi hamileliğin tadını çıkar dedi :))) bende öyle yapmaya çalışıyorum :KK1:

destina arkadaşım tebrik ederiz Allah sağlıklıca bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inşalah.:)) ALLAH bizlerede nasip etsin o güzel duyguları. kocamann MAŞALLAHHHHHHH:))

kızlar biz geldik kan değerimiz tek gibiydi ama ikiside tutunmuş şoktayımmmm:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

canım tekrar tebrik ederim seni :KK48::KK48::KK48::KK48:facedeki mesajını alınca böyle oldu gözlerim şaşkınlıktan:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
ayyyyyy ne kadar büyük bir sürpriz inş darısı başımıza :KK49::KK49::KK49:
tekte olsa yeter benim için...
bu arada bi ara faceye bak:KK53::KK53: mesajın var:KK51:

şükür Rabbime bu gün kalp atışını duyduk fasülyemizin:)) çok güzeldi yaa bıraksalardı ben hep dinlerdim.. En büyük kokuları ve en tatlı duyguları bi kaç dakika içinde yaşadık başta duyulmadı niye bilmiyorum sonra doktor sakin ol falan derken ses geldi:)) Şükür binlerce kez şükür..Rabbim dileyen herkese bu güzel an ı nasip etsin inşallah..

ay sen bide bizi göreydin doktor muayeneye başladı gözüm ekranda hemen gördüm ikinci keseyi karı koca çooook sevindik :KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30:

canım benim aminnnn inşallah bekleyen isteyen herkese nasip etsin seviçten ağlamamak için kendimi zor tuttum hastanede :KK14::KK14::KK14:
bu arada çiçekler için teşekkür ederim canım arkadaşım :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

hayırlı olsun canım anlarının danaları olmuş o zaman:))

haklısın canım ben fazla ilgiye alışık değilim,çok ilgi sıkıyo beni o yüzden belki..bi de insanlar normal davransın istiyorum çok abartmasınlar bi rutine dönelim artık..onlar heyecanlı olunca ben daha çok heyecanlanıyorum.. eşimin ailesiyle hiç aramız yokken birden çok mükemmel aile oldular,ilgi alaka..samimiyetsiz geliyo..neyse canım haklısın ben büyütüyorum galiba..

bi de benim bulantım,baş dönmem hala yok ama çok iştahsızım ,zorla yemek yiyorum..bulantım yok diyince garip geliyo insanlara nazara gelcem galiba sölemiycem artık..çok kötüyüm perişanım diycem..bir yudum soğuk sudan faranjit oldum,korkuyorum nazardan artık..
bi de o karın kasık ağrısı bende de var..yatarken sağa sola dönerken kramp gibi giriyo uyuşup kalıyorum geçiyo sonra..aniden kalkınca da kasıklarıma aynı şey oluyo..sanırım içerde genişşleme çalışmaları var..benim hoşuma gidiyo ağrılar bi çok insanda var..

Masallah çok iyi bulantin yoksa. Sen yine deme baskalarina oluyor bazen de. Rahat bir hamilelik gecirirsin inşallah. Bendede istahsizlik var çok zaten bazen midemde bulaninca hiç yiyemiyorum yemekleri tıkıyorum ağzıma resmen. Bu korkularimiz geçmeyecek sanırım. Bir kalplerini duysam rahatlarim diyordum. Ama beklediğim gibi bir rahatlik olmadı :KK31: Haftaya kendi doktoruma başlayacağım oda duyunca çok sevindi. Şimdide diyorum ki hala devam ediyor mu kalp atislari acaba. Ne zaman geçecek bunlar sizde öyle misiniz. Keyfini çıkarmak istiyorum ama rutine bende donemedim kendim yüzünden

esraberat ve destinacım hayırlı olsun yaşadıklarımızın içinde en tatlı duyguyu bgn yaşamışınız. o sesler insanın canına can katıyo gerçekten Allahım heeeeeeep böyle mutlu kılsın inş arkadaşlarım darısı tüm anne oolmak isteyenlerin başına olsuuuun:KK9::KK9::KK9:

ebruli ve meletli cnlarım hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.:nazar::nazar::nazar:
negatif olan arkadaşlarımada Allahtan sabır ve en kısa sürede bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum.

Suanda verebilecegimiz bir teselli sizi düzeltmeye yetmeyecek biliyorum. Aglayacaksiniz uzuleceksiniz belki ama geçecek inşallah güzel günlerimiz olacak. Buradaki herkes aynı durumda emin olun pozitif almak birşey değiştirmiyor biz hep anne olmak için çok çabalamış özel anneler olacağız birgün. Anne olmanın hakkını herzaman verecek ve daha karnimizda bile olmayan bebeklerimizi çok sevmis birer kalp olacağız. Annelerın ne kadar güçlü olduğunu buradaki her yazıda görebiliyorum hepiniz çok özelsiniz. Bebekleriniz için savaşmaya ve dua etmeye devam edin uğrunda savaştığımız nurdan yaratılan melekler bize bunların hepsini unutturacak Rabbim onu bize yolladiginda inşallah

Son düzenleme:
Hepinizi cook tebrik ediyorum kızlar. Rabbim kucaklarimizda gormeyi nasip eder hayırlı sağlıklı inşallah. Masallah masallah :KK49: :KK16:
Ebruli ben seni tebrik etmistim hamile sanıp gerçekten öyle çıktın masallah :KK49:

idrar testi yaptım 9. günüm negatif çıktı:KK43:
idrar testi güvenilir değil bence cnm .burda idrar testinde çıkp kanda çıkmayan yada bunun ttam tersi durumla karşılaşan arkadaşlarımız oldu. moralini bozma arkadaşım.kan kesin sonuç verir.boşuna moral bozmak yok:)))

arkadaşlar p.tesi opu var

sizden akıl almak istiyorum

hamile arkadaşlar tebrik ederim sizleri allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin

bundan sonra ne yapmam gerek, özel bişeyler yaptınız mı

yediklerime içtiklerime nasıl dikkat etmem gerek

ayrıca forumda okuduğum kadarıyla 1.deneme başarı şansı azmış sizce doğru mu bu

X