-
- Konu Sahibi superisi_21
- #5.121
arkadaşlar 39 yasin oldu ........canan456,erva_nnur kızlar sizde birer yasin okuyunca 41 oluyo
allahım şu hayır mübarek günler yüzü suyu hürmetine gökyüzüne açtığız ellerimizi boş çevirmesin yuvalarımızı bebek sesleriyle şenlendirsin aminnnnnnn
safak_d __________1 tane okudu
zinureyn__________2 tane okudu
kardelen_27__________1 tane okudu
melek181__________1 tane okudu
nurdanur_________4 tane okudu
canan456
sea1905_________3 tane okudu
elif_su06__________1 tane okudu
mıraclevalerıe___________2 tane okudu
1demetumut_______2 tane okudu
destina38____________2 tane okudu
mavera19________1 tane okudu
ebruli_3576___________2 tane okudu
lal78lal________2 tane okudu
mavipembe38_________1 tane okudu
hndslm_______1 tane okudu
bambi34_________2 tane okudu
elifnaz2013_________4 okudu
highchemist________1 tane okudu
ahha_________1 tane okudu
erva_nnur
flufem ______2 tane okudu
sevilimmmm_________2 tane okudu
zumrutline__________1 tane okudu
canım herkesin durumu farklı doktorum bende herşeyin normal olduğunu zaten tedaviye gerek kalmadan hamile kalabileceğimi söylemişti .......tedaviye başladığımda herşey ters gitti iğnelere başladım faranjit başladı , nefsime yenik düştüm sigara içtim anlıycan olmayınca olmuyo zaten bu şartlar altında çok şey beklemedim faranjitim çok fenaydı çünkü....
kısmetinde varsa hiç bişey engel olamaz canım tek yumurtayla hamiş kalanlar var
en son alttan muayenede doktorum 15- 20 tane çıkar diyodu
cnm hemşireme gittim acilde bile vurdurmadım.zaten iğneden korkuyorum ve dr um hemşirem nazlıya nazlıya yaptılar saolsunlar.. bakalım benden kaçtane yumoş çıkacak saglam kalacak inş döllenip transfer olacak ve ben bebiş olarak kucagıma alacagım off.mevlam sabır versin..bize... hayırlısıyla atlatıp bugünleri bebişlerimizi kucağımıza alalım inş..
Bilmiyorum ki:44:Ayın 14 ü adet günüm 17 si test günüm:44:canım bu işte bi terslik test günü adetten 3-4 gün önce olur :44::44::44::44:sana uzun protokolmü uygulandı kafamı karıştırdın haaaa
Bilmiyorum ki:44:Ayın 14 ü adet günüm 17 si test günüm:44:
canım nerdesin nasılsın çok merak ediyorum seni umarım herşey yolundadır :26::26::26::26:
Bilmiyorum ki:44:Ayın 14 ü adet günüm 17 si test günüm:44:
arkadaşlar sonuç almama 2 saat kaldı ama ben çoooooooook korkuyorum elimde 4 tane idrar testi var hepsinde ikinci çizgi okadar silikki ikinci çizgileri 12.günde bile böyle silik olupta kan testi iyi gelen var mıı acaba
transfer gününü saymazsak 7.gün ve ben dayanamayıp test yaptım negatiff çok üzgünümm,olsa çıkardı diye düşünüyorumm çok sıkıldım çok yoruldu ne olacaksa olsun artık.olumlu olacağini bir türlü hissedememiştimmm
arkadaşlar 40 yasin oldu ........canan456 sende 1 yasin okuyunca 41 oluyo
allahım şu hayır mübarek günler yüzü suyu hürmetine gökyüzüne açtığız ellerimizi boş çevirmesin yuvalarımızı bebek sesleriyle şenlendirsin aminnnnnnn
canan456
safak_d __________1 tane okudu
zinureyn__________2 tane okudu
kardelen_27__________1 tane okudu
melek181__________1 tane okudu
nurdanur_________4 tane okudu
sea1905_________3 tane okudu
elif_su06__________1 tane okudu
mıraclevalerıe___________2 tane okudu
1demetumut_______2 tane okudu
destina38____________2 tane okudu
mavera19________1 tane okudu
ebruli_3576___________2 tane okudu
lal78lal________2 tane okudu
mavipembe38_________1 tane okudu
hndslm_______1 tane okudu
bambi34_________2 tane okudu
elifnaz2013_________4 okudu
highchemist________1 tane okudu
ahha_________1 tane okudu
erva_nnur__________1 tane okudu
flufem ______2 tane okudu
sevilimmmm_________2 tane okudu
zumrutline__________1 tane okudu
ya bak basımıza neler getırebılıyoruz kı ben bu gece sabaha kadar dogru duzgun uyuyamadım 2 saat aralıklarla uyandım annemde esımde bende ben kalkınca herkes bı sey oldu sanıyor :) kalkma sebebım saatı hep 6 sanmam 6 da ılacım var cunku kı dun gece de erken uyumusum daha dogrusu uyuya kalmısım dun 8 gundu test yaptım sılık 2 cızgıyı gordum bugun sabah ılk ıdrarda yapacagım tekrar dıye de kafama yerleştırmısım sabah kalktım tuvalete gıttım testı yaptım sonra gıttım ılaca aldım koyacagım esım geldı sen ne yapıyorsun dıye ılac saatı dedım bak dedı saatı gosterdı bana saat daha 3 ılacı bıraktıgım gıbı dırek yataga sonra testmi kaldı cam kenarında 1,5 saat sonra kalktım ama aklımda testle bakmayı unuttum dıye uyandım oyle huylarımda var benım gıttım baktım yıne aynı hayal cızgı tekrar yattım sonra 6 da kalktım ılacı koydum ve hala dıyorum kı ben bu testı cok erken yaptım acaba sımdı bı daha mı yapsam ama yapmadım bugun 9 gun ve ben bugun hıc bır tetsı kafama takmıyorum
Evet canım benim doğal süreçte takip ediliyor iğneleri kullansamda kullanmasamda 1-2 kuzucuğum oluyor hatta iğne kullandığım dönemlerde yumurtalarım boş bile çıkıyordu transfer kısmına hiç gecemiyordum benim çocuğum olmayacak uğraşmayalım dediğim dönemde dr arkadaşım beni tayfun hoca ile tanıştırdı iğne kullandırmadı nasılsa gene bir tane cıkıyor diye ve o günden beri bu üçüncü denemem ve transfer oluyor yumurtalarım boş çıkmıyor umudum arttığı için arka arkaya deniyorum bundan sonrası menopaza girmeden yüce rabbimin ol demesi
arkadaşlar sonuç almama 2 saat kaldı ama ben çoooooooook korkuyorum elimde 4 tane idrar testi var hepsinde ikinci çizgi okadar silikki ikinci çizgileri 12.günde bile böyle silik olupta kan testi iyi gelen var mıı acaba
aynı şeyleri düşünmüşüz ddestinacm
geçen gün bizim topikte adını hatırlamıyorum pozitif olan 10. günde yeni görmüştü 2 çizgiyi onuda silik...
cnm bu duayı benım 4 yasındakı yegenıme annem ezberletmıs ben calısırken her sabah hala duanı edeyım derdı o okudukça ben ezberledım ama anlamını bılmıyordum acıkcası sadece hayır duası olarak bılıyordum tekrar tup bebege baslayınca hastanede arkadaşım dedıkı bu duayı oku tmm dedım bılıyorum sonrada sureklı turkçesını o okurken anladım kı aynı dua ben arapça okuyordum sonrasında agzımda kaldı her dakıka her sanıye tekrarlıyorum anlamı cok buyuk annem her ne kadar hacı olsada manevıyatım cok kuvvetlı degıldı benım ama anladım kı herseyın basında dua var gec olmadı cok sukur yaslanmayı beklemeden bırseyler ogrenmeye basladım
inş bu sefer o tek yumoşun bebişin olur canım....
transferin ne zaman peki:26::26:
yumurta toplama işlemlerin narkozlumu oluyo
SUPERİSİ daha çok erken test için bak şubatta tüp bebek topiğni açan arkadaşımız ikizlere gebe kaldığı halde kan testinden önce kaç kez idrar testi yaptı ama her defasında hiç çizgi çıkmadı.....
hiç canını sıkma boşuna inş birinden biri tutmuştur
hiç canını sıkma güzelim ben 10.gün yaptım negatifti ağladım bütün gün boşu boşuna..12. gün değerim kaçtı biliomusun 415 yani kanda baktırmadan kendini yıpratma bence kan testini bekletransfer gününü saymazsak 7.gün ve ben dayanamayıp test yaptım negatiff çok üzgünümm,olsa çıkardı diye düşünüyorumm çok sıkıldım çok yoruldu ne olacaksa olsun artık.olumlu olacağini bir türlü hissedememiştimmm