haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

tamam ben 1 tane okuyacağım bugün sayın yani

canım bende de sorun yoktu, her ay düzenli yumurtam olurdu. hatta ilk aşılamada doktorum en düşük doz başlayalım sen zaten yumurtluyorsun demişti. 37,5 vuruldum, sonra 75e çıktı ama biz 1den fazla yumurta elde edmedik. benim bünyem de dışarıdan müdahalelere direnç gösteriyor galiba :26::26: inşallah dediğin gibi ben de hamile kalırım yumurtam az da olsa...

anladım canım, acaba bana da verir mi diye düşündüm de ondan sordum... artık ben özel polikliniğe falan giderim, akşam iftarda vuruyorum çünkü iğneleri... şükür atlattın bütün o aşamaları sen inşallah sonuna kadar yüzün gülecek tatlım...

bu arada çok da yeni evli sayılırsınız maşallah

arkadaşlar 40 yasin oldu ........canan456 sende 1 yasin okuyunca 41 oluyo

allahım şu hayır mübarek günler yüzü suyu hürmetine gökyüzüne açtığız ellerimizi boş çevirmesin yuvalarımızı bebek sesleriyle şenlendirsin aminnnnnnn

canan456

safak_d __________1 tane okudu

zinureyn__________2 tane okudu

kardelen_27__________1 tane okudu

melek181__________1 tane okudu

nurdanur_________4 tane okudu

sea1905_________3 tane okudu

elif_su06__________1 tane okudu

mıraclevalerıe___________2 tane okudu

1demetumut_______2 tane okudu

destina38____________2 tane okudu

mavera19________1 tane okudu

ebruli_3576___________2 tane okudu

lal78lal________2 tane okudu

mavipembe38_________1 tane okudu

hndslm_______1 tane okudu

bambi34_________2 tane okudu

elifnaz2013_________4 okudu

highchemist________1 tane okudu

ahha_________1 tane okudu

erva_nnur__________1 tane okudu

flufem ______2 tane okudu

sevilimmmm_________2 tane okudu

zumrutline__________1 tane okudu

arkadaşlar sonuç almama 2 saat kaldı ama ben çoooooooook korkuyorum elimde 4 tane idrar testi var hepsinde ikinci çizgi okadar silikki ikinci çizgileri 12.günde bile böyle silik olupta kan testi iyi gelen var mıı acaba

Canım ya daha cok erken sen hala hamilesin bunun tadını çıkar aaaa olmuyor böyle üzme kuzucuğunu

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

beklemek cok zor gerçekten.allahtan benim kardeşimin mezuniyeti oldu 2 gün şeir dışındaydık.ir de o ara evim hiç boş kalmaı hep gelen giden oldu.kendimi dinlemeye vkim olmadıı halde böyleydim.okula da devam ettim seminer dönemiydi zaten .rapor ıp evde yatsam daha stres olurdum:)))))

hayırlı olsun seaa cım.rabbim tamamına erdirsin.

hemen okuyorum canım.kusura bakmayın ayyy en son ben kalmışım.

arkadaşlar sonuç almama 2 saat kaldı ama ben çoooooooook korkuyorum elimde 4 tane idrar testi var hepsinde ikinci çizgi okadar silikki ikinci çizgileri 12.günde bile böyle silik olupta kan testi iyi gelen var mıı acaba

hadi bakalım hayırlı haberle gelirsin inşallah testte ikinci çizgi silikte olsa çıktıysa korkma canım

aynı şeyleri düşünmüşüz ddestinacm

valla meraktayım canım ya bi ses çıkmadı allahım korktuğumuzdan korusun inşallah :26::26::26::26:

geçen gün bizim topikte adını hatırlamıyorum pozitif olan 10. günde yeni görmüştü 2 çizgiyi onuda silik...

evet superisi ben 9.gün 2 ayrı test yaptım hemde birisi erken gebelik testiydi yani adet gecikmesi bile olmadan çıkanlardan ama ikisindede hiiiçbişey çıkmadı 10.gün sabah yaptım çoook silik çıktı 11.gün ve 12. gün de yaptım yani bugün hepsi çooook silik bugün kanverdim sonucumu bekliyorum inşallah iyi çıkarda sanada umut olur moralini bozma şimdiden

maneviyat çok önemli arkadaşım bende daha yeni yeni öğreniyorum yaş 35 :) dualar insanı ayakta tutuyor umutsuzluktan uzak tutuyor bu bizim için en gerekli olan şey her zaman ümitli her zaman olumlu düşünmeliyiz yürekten inanmalıyız Rabbimin yardım edeceğine ve inşallah emeklerimiz sonucunu alıcaz hep birlikte... Ayetel kürsi benim sırıtımı dayadığım duadır bak senden de bi dua öğrendim çok güzel oldu Allah razı olsun birazdan da yasinimi okuycam hepimiz için Allahım emanetlerimizi versin bize isteyen herkese diye... ve bu paylaşımlar ne kadar iyi geliyor bana yanlız değiliz işte bir aradayız bu da çok güzel...

İnş benimle olur canım ya bölünme bu sefer yavaşmış yarın bir bölünme olursa transfer olacak olmazsa tedavi yarım kalıyor birdahaki aya kalacak yumurta toplama da narkoz aldım transferde narkoz yok inş yarın bir aksilik olmazda tranfer ederler tembel kuzucugumu

hiç canını sıkma güzelim ben 10.gün yaptım negatifti ağladım bütün gün boşu boşuna..12. gün değerim kaçtı biliomusun 415 yani kanda baktırmadan kendini yıpratma bence kan testini bekle

arkadaşlar benim bir sıkıntım var utanarak ve üzülerek söylüyorum ama yardımcı olun bana ne yapabilirim,,, sigarayı bırakamadım hala ve benim 18 gün sonra yumurtalarım toplanacak bırakmaya çalışıyorum ama stres yapıyorum bu sefer ve sanki bıraksamdan şu saatten sonra bi faydası olmucak gibi geliyor bana napcam ben napcam kendimi çok kötü hissediyorum (((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…