haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

bi seylere vesile olabilmek çok güzel yaşımız yakınmıs ama sen benden 2 yas kucukmussun ben cumartesı 37 bıtırecegım zaman hızla ılerlıyor aslında ve hergeçen gün bızım zararımıza hayırlısıyla rabbım tez zamanda güldürsün bizi

birde doktorum da bilmiyor bu durumu yani sigara içtiğimi söylemeliyim dimiii ((

yaş olarak hiç öyle düşünme canım benim Rabbim izin verdikten sonra görmedin mi geçen gün haberlerde 54 yaşında bir teyze anne oldu kaldı ki biz bu mübarek ayda güzel haberlermizi alıcaz inşallah...

hanımlar listede ki adasug olan arkadaşta hamileymiş az önce öğrendim bende hemde ikiz sanırım sonucu çok yüksek çıkmış maşallah hamileler her gün artıyor ne kadar güzel ya 41 kere maşallah darısıda bizlerin başına inşallah

Canım herzaman faydası vardır bırakmaya calış unutma tutarssa 9 ay karnında kalacak sigarasız olmaya calış en azından azalt eline aldığında bırak 1 saat sonra iç yada 2 saat sonra iç böyle böyle bırakabilirsin bence

yani bugün itibariyle bıraksam yumurta toplamında faydasını görebilir miyim acaba offfff kendimi o kadar suçlu hissediyorum kiiii (

ah ah o sigaraya nerden basladım bılmem bende yumurta toplanmadan oncekı aksama kadar ıctım hastanede yatıyor olmama ragmen gece bıle 12 den sonra yasak dıye hersey 10 dk once turlu yalanlar soyleyıp asagıya ınıp 1 sıgara ıctım sabah yumurta toplamaya gırerken 1 tane var bakalım ne durumda ama almayabılırızle karsılaşınca bır tokat daha yedım 37 yas 1 yumurta acaba da defalarca deneme sansım yok benım 1 belkı 1 kere daha deneyebılırım ısten de cıkarıldım cunku tedavıdeyım dıye

transfer oldum 9 gun bugün gecenlerde dayanamadım sınır stres gergınlık bekleme derken 1 tane ıctım pışman oldum cunku mudur arkadaslarımdan bırının cocugu dogum yaptıktan 9 ay sonra öldü sebep çocuğun solukborusunun gelişmemiş olmasıydı 9 ay çekti o çocuk tam elime sigarayı alacağımda onu getiriyorum aklıma bız bukadar acılar cekıyoruz yuce rabbım bıze bu sansı tanıdı kı bu yasta tanıdı bu ımkanı ve herseyı yolunda goturdu ha bu arada bunu sıgaranın bozmasına ızın vermeyeceğim çünkü ben bebeğim oldugunda ona zarar veren bı anne olmak ıstemıyorum ve bunca yıldan sonra onu bulup bır anda elımden kaymasını da ıstemıyorum onun ıcın hıcbır sey bebegımden onemlı degıl

dün de sekine okudum kızlar hepimize de ismen dua ettim.

rabbim efendimizin hatırına dualarımızı kabul buyursun.hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.evimizin neşesi olsunlar.
bu güzel günlerin hürmetine,

ya hay ya kayyum ya adl ya hakem ya ferd ya kuddus bildiğimiz ve bilmediimiz bütün güzel isimlerinin hürmetie,ismi rahman ve rahimin hürmetine dualarımızı kabul eyle

ahhh arkadaşım ya ben şu anda bırakıcam diye koydum ya kafama daha fazla içmeye başladım inan kendime sinirimden ağlıyorum bu kadar zayıflık olmaz diye yazık günah dünyanın emeği maddi manevi ( canım benim inşallah 3 gün sonra senden güzel haber alıcaz dediğin gibi hiç bir şey bebeklerimizden önemli olmamalı sigara da neymiş ama bi kurtulsam stresinden de korkuyorum offf Allahım yardım etttt ((((((((

transferyapıldıktan sonra zaten aklında sadece bu oluyor vucudunu dınlıyorsun ben annemle yasıyorum annem bı taraftan esım bı taraftan arkanı kolluyor ıcıyormu dıye olakı bısey cekmeceye koysam annem ne koydun dıye cekmeceye bakıyor esın kokluyor ama zaten ılaçlar yeterıce gergınlık yapıyor bende butun gun yatagın ıcınde bılgısayaın basında ara ara balkonda zaman gecırdım bu gunlere geldım nasıl gectı hala farkında degılım arada fılm seyredıyorum dızı seyredıyorum kı bunlar pek bana gore seyler degıl 19 yıllık calısma hayatından sonra cokk zor evde kalmak ayrıca ben yöneticilik yaptım birazda inatçıyım kural ve yasakları sevmem ılk basta bayagı bı ınatlastım sıgarayla yasak dıye ama sanırım basardım gıbı

Evet haklısın ama onlarda orda bir umut oluyordu şimdi ise tek umut içimde olanlar İnş. Onlar bana sımsıkı tutunmuslardır.. ee melek sen naptın hangi asamada tedavin
benim test günüm 15 temmuz canım pazartesi günü bekliyorum
bana sadece 1 transfer oldu o yüzden sen moralini bozma tek embriyom kalmış sağlıklı pek umudum yok yani
inş güzel bölünürler allah yardım etsin tüp bebeğin en zor aşaması opudan sonra başlıyo zaten

sakin ol canım. kötü örnek olmak istemem ama ben negatif denememde 1 ay önce bırakmıştım sigarayı. tabi sonucu gördüğümde yaptığım ilk şey sigara yakmak oldu. bu sefer stres olmamak için transfere kadar sadece 5 sigara ve 2 fırt çektim. Zaten bebiş seninle olunca kıyamıyosun. bişey olmaz allahın izniyle ama her sigara senin ve bebeğinin düşmanı.

gibi değil başardın bence arkadaşım az önce doktorumla konuştum dedim ben sigara içiyorum "sakııııınn" dedi,, dedim bugün bıraksam fadası olur mu "kesinlikle olur yumurta toplamaya kadar yani 18 günde sigaranın bizim için kötü olan etkileri kaybolur nolursun içme" dedi,,,, bugün son gün inşallah birazdan son bir sigara daha içicem ve kurtulucam bu ecel çağıran pis şeyden,,, bir de arkadaşım neyi farkettim biliyor musun namazımı kıldım yasinimi okudum ağlaya ağlaya duamı ettim hepimiz için ve sanki şu anda daha bir güçlü hissediyorum kendimi...

canımm daha önce ağır bir rahatsızlık geçirdiğim için kokusu bile yasak bana bugün bitiyo Allahın izniyle bebeğim için eşim için kendim için,,,, ahhh o bebişlere kıyılır mı zaten dimi Rabbim korusun kollasın meleklerimizi nasip etsin sağlıklı sıhatli inşallah...

rahman ve rahim olan allah sana güç kuvvet verecektir artık.. durum ne olursa olsun herşeye tamam diyeceksin namazda ve duada öyle bir kuvvet varki ne sigaraya benzer ne müziğe nede tatile ..
rabbim hepimize yolunda gitmek için güç kuvvet versin inşallah...

merhaba kader arkadaşlarım azönce sonucumu aldım malesef kocaman bir negatif.Tedavisi devam eden arkadaşlar sizlere tavsiyem idrar testi yapmayın 4 testtede silik ikinci çizgi çıktı ama malesef sonuç 0 çıktı içten içten çok umutlanmıştım,neyse Allah en iyisini bilir bizim için ağustosta dondurulmuşlarla devam edicez artık haklarımızda hayırlısı.

aynen öyle canım benim Rabbim hep bizimle birlikte bunu hissetmek hiç zor değil yeter ki biz isteyelim... hepimiz için "OL" emrine muhtacız ALLAHım......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…