- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.308
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #5.081
inş bu sefer o tek yumoşun bebişin olur canım....Evet canım benim doğal süreçte takip ediliyor iğneleri kullansamda kullanmasamda 1-2 kuzucuğum oluyor hatta iğne kullandığım dönemlerde yumurtalarım boş bile çıkıyordu transfer kısmına hiç gecemiyordum benim çocuğum olmayacak uğraşmayalım dediğim dönemde dr arkadaşım beni tayfun hoca ile tanıştırdı iğne kullandırmadı nasılsa gene bir tane cıkıyor diye ve o günden beri bu üçüncü denemem ve transfer oluyor yumurtalarım boş çıkmıyor umudum arttığı için arka arkaya deniyorum bundan sonrası menopaza girmeden yüce rabbimin ol demesi
SUPERİSİ daha çok erken test için bak şubatta tüp bebek topiğni açan arkadaşımız ikizlere gebe kaldığı halde kan testinden önce kaç kez idrar testi yaptı ama her defasında hiç çizgi çıkmadı.....transfer gününü saymazsak 7.gün ve ben dayanamayıp test yaptım negatiff çok üzgünümm,olsa çıkardı diye düşünüyorumm çok sıkıldım çok yoruldu ne olacaksa olsun artık.olumlu olacağini bir türlü hissedememiştimmm
transfer gününü saymazsak 7.gün ve ben dayanamayıp test yaptım negatiff çok üzgünümm,olsa çıkardı diye düşünüyorumm çok sıkıldım çok yoruldu ne olacaksa olsun artık.olumlu olacağini bir türlü hissedememiştimmm
transfer gününü saymazsak 7.gün ve ben dayanamayıp test yaptım negatiff çok üzgünümm,olsa çıkardı diye düşünüyorumm çok sıkıldım çok yoruldu ne olacaksa olsun artık.olumlu olacağini bir türlü hissedememiştimmm
yaaa bugün bnmde moralim bozuk hep kendimi olacak gb hazırlıyordum öbür sonucuda aklımda kaç gündür bebekler bnmle diyodum ama bugün bunu söyleyemiyorum .... 1 demet umudumda kalmadı :-(
canım kaçıncı günün bugün güzel haberine ne kadar kaldı arkadaşım merak ettim?
Aynen canım bende senin gibi bir gun umutlu bir gun umutsuz gün yaklastikca tamamen umutsuzluk basliyor yarin bir kan versemmi diyorum ama cesaretim yok off ne zormus ya
ebruli bu nasıl güzel bir dua Allah razı olsun aldım notumu ezberlicem dilimden düşürmicem... Allahım yardım et hepimize...
kızlar konuyla alakası yok ama mesajlara gülen yüzleri halay figürlerin nasıl ekliyorsunuz.ben biraz teknoloji özürlüyüm de...:)))
kızlar konuyla alakası yok ama mesajlara gülen yüzleri halay figürlerin nasıl ekliyorsunuz.ben biraz teknoloji özürlüyüm de...:)))
canım onu kullanıcı kontrol panelinden ayarlıyosun sanırım..benim üye olduğumda vardı zaten kimi üyeler kendi ayarlıyo yada editörlere mesaj yazıp onlar senin için ayarlayabilirkızlar konuyla alakası yok ama mesajlara gülen yüzleri halay figürlerin nasıl ekliyorsunuz.ben biraz teknoloji özürlüyüm de...:)))
aynen bnde cnm moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum bnimde aklımda kan işi ama sanırım cmartesi kan veririm???????
transferin oldumu:26::26:geriye kalanlar mı dondurulsun istiyosun:44::44:Selam arkadaslar moralim cok bozuk 12 tane embriodan bır tane bile donduramamışlarve neden dıye sordugumda bana bır neden gosteremiyorlar kafayı yedırıcekler bana sonunda offf