haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

inş bu sefer o tek yumoşun bebişin olur canım....
transferin ne zaman peki:26::26:
yumurta toplama işlemlerin narkozlumu oluyo
SUPERİSİ daha çok erken test için bak şubatta tüp bebek topiğni açan arkadaşımız ikizlere gebe kaldığı halde kan testinden önce kaç kez idrar testi yaptı ama her defasında hiç çizgi çıkmadı.....
hiç canını sıkma boşuna inş birinden biri tutmuştur

çok çok erken baktırmışsın canım ya, niye 3 gün daha beklemedin
üzme kendini, biraz daha sabret canım..güzel haberlerini bekliyoruz

canlarım biliyorum erken, çıkabilirdi de ama çıkmadı4 tane test almıştım biri gitti hergün bir tane yapcamm artık.mecbur alıştırmam gerekiyordu kendimi çok kaptırmaya başlamıştım çünkü

canmcm ben yaparken kendime şunu demiştim

çıksa da inandırıcı olmaz
çıkmasa da inandırıcı olmaz

bunu aklından çıkarma lütfen biz burada hepimiz inanıyoruz güzel haberler alacağımıza

üzülme cnm ya. daha çook erken. çok merak ediyosan kanda baktır.benim de 7. gün çıkmıştı. beklemek çok zor. ama sabretmekten başka çare yok. bence sen hamilesin(inşallahh) üzme kendini

yaaa bugün bnmde moralim bozuk hep kendimi olacak gb hazırlıyordum öbür sonucuda aklımda kaç gündür bebekler bnmle diyodum ama bugün bunu söyleyemiyorum .... 1 demet umudumda kalmadı :-(

Aynen canım bende senin gibi bir gun umutlu bir gun umutsuz gün yaklastikca tamamen umutsuzluk basliyor yarin bir kan versemmi diyorum ama cesaretim yok off ne zormus ya

kızlar konuyla alakası yok ama mesajlara gülen yüzleri halay figürlerin nasıl ekliyorsunuz.ben biraz teknoloji özürlüyüm de...:)))

Aynen canım bende senin gibi bir gun umutlu bir gun umutsuz gün yaklastikca tamamen umutsuzluk basliyor yarin bir kan versemmi diyorum ama cesaretim yok off ne zormus ya

aynen bnde cnm moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum bnimde aklımda kan işi ama sanırım cmartesi kan veririm???????

ebruli bu nasıl güzel bir dua Allah razı olsun aldım notumu ezberlicem dilimden düşürmicem... Allahım yardım et hepimize...

cnm bu duayı benım 4 yasındakı yegenıme annem ezberletmıs ben calısırken her sabah hala duanı edeyım derdı o okudukça ben ezberledım ama anlamını bılmıyordum acıkcası sadece hayır duası olarak bılıyordum tekrar tup bebege baslayınca hastanede arkadaşım dedıkı bu duayı oku tmm dedım bılıyorum sonrada sureklı turkçesını o okurken anladım kı aynı dua ben arapça okuyordum sonrasında agzımda kaldı her dakıka her sanıye tekrarlıyorum anlamı cok buyuk annem her ne kadar hacı olsada manevıyatım cok kuvvetlı degıldı benım ama anladım kı herseyın basında dua var gec olmadı cok sukur yaslanmayı beklemeden bırseyler ogrenmeye basladım

Canim lutfen bosuna uzme kendini.seninde transfer 3.gun embriyosu ve benimde oyleydi 1 tanesi 8 hucreli 1 tanesi 7 hucreliydi.ve ikizlere hamileyim 10.cu gun idrarda hayali cizgi bileyoktu bariz tek ccizgiydi.ve progestan igne kullandigim icin 1 gun fazladan igne yemiyeyim negatifi kanda tescilleyeyim diye 11.gun kan verdim 148 cikti.sence cok az bir deger mi idrarda cikmamasi icin ama cikmadi iste bu yuzden idrara kesinlikle guvenmiyorum cikmasada kanda cikiyor iste.idrar testi kimileri icin erken gosteriyor kimisi yani bende gostermedi.kesinlikle uzme kendini Rabbim bu mubarek gunlerde seni de sevindirecek ben inaniyorum.sende bebislerini sev olmadi diye onlari üzme.

nasıl umut verilir bilmem sizlere..henüz transfer aşamasına gelemediğim için belki de çok anlamıyorum. ama benim bile içimden yumurtalar hızlı büyümüyor diye yas tutmak geliyorsa sizin endişeleriniz daha fazladır

Yine de sizin önünüzde yaşanmış örnekler var, kan testinde çıkıp idrarda çıkmayan, 8. gün çıkmayıp 10. gün çıkan...yani umutsuz olmak için o kadar erken ki... karnınızı okşayın, ve konuşun bence, iyi gelecektir

kızlar konuyla alakası yok ama mesajlara gülen yüzleri halay figürlerin nasıl ekliyorsunuz.ben biraz teknoloji özürlüyüm de...:)))

cnm bnde de yok simgeler bazıları var sanırım belli bi msj sayısına gelinince eklense gerk

konuya cevap ver dediğinizde başka bir ekrana yönlendiriliyorsunuz. mesaj yazdığınız beyaz kutucuğun altında ikonlar var, onlara tıklayınca ekleniyorlar. Normal bilgisayardan girince bu şekilde, sizde de görünmesi gerekiyor sanırım

canım onu kullanıcı kontrol panelinden ayarlıyosun sanırım..benim üye olduğumda vardı zaten kimi üyeler kendi ayarlıyo yada editörlere mesaj yazıp onlar senin için ayarlayabilir

Selam arkadaslar moralim cok bozuk 12 tane embriodan bır tane bile donduramamışlar ve neden dıye sordugumda bana bır neden gosteremiyorlar kafayı yedırıcekler bana sonunda offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…