haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

rabbim en kısa zamanda evladını gönderir inşallah. allah sabır versin

Ahhh canım benim allah kolaylık versin bence zayıf bir kadın değilsin sigarayı eline alırsan kızlara söz verdim de ve geri bırak hadi hayırlısı rabbim yumişlerini kaliteli kaliteli büyütsün ve onlar seninle buluşsun ve hiçççççççççççç bırakmasın

işte bu süpersin inanmak başarmanın yarısıdır derler rabbim dualarını kabul etsin bırak kurtul arkadaşım zor biliyorum ama inanki bebişlerimizden değerli değil

kızlar nasılsınız? bende cnm arkadaşım hndslmye sormuştum kalp atışını:26: bende dün doktora gittim ve sizleri bilgilendireyim brz daha yol gösterici olur inş. dediğim gibi dün gittik 3. gün embriyosuydu benimki hatırlarsanız dün 32. günümüzdeydik transfer sonrası yani 7+0 daydık. doktora vajinal istemediğimi oda ztn karından bakıcağını söyledi ama dedi sdc keseyi görürüz ancak bende nasip dedim dua ediyorum bir taraftan kalp atışınıda görebilmek için.:18: Rabbim dualarıma karşılık verdi aaaaaa bide ne görelim bizim fasulye gösterdi kendini tam ortasında bşy pır pır ediyo doktor bak kalbi nasılda atıyo dedi. mutluluktan ağlıyorum bi taraftan eşimin elini sıkı sıkı tutuyorum heyecandan minik fasulyemi yakaladı doktorcum ve kalp atışlarınıda dinletti duyduğum en güzel sesti pat pat...
yani kızlar karından ultrasonla transferden sonra 32. günümde duydum fasulyemin kalp atışlarını şükürler olsun. darısı sizlerin ve tüm isteyenlerin başına inş.
Allah'ım bu mübarek zamanlarda pozitif alan arkadaşlarımı tamamına ulaştır, negatif alan arkadaşlarıma hazinenden kendiliğinden bebeklerini ulaştır, tedavi görenlerede bu güzel duyguları kısa süre içinde tattır Rabbim...

çok üzüldüm... hayırlısı buymuş demek bugün için...
dondurulmuşların olması ne büyük bir umut inşallah onlarla hamile kalırsınız...

amiiiinnnn amiiin canım benim hepimize inşallahhhh Allahım duy dualarımızı kabul et güzel Rabbimmmm..........

gözünüz aydın olsun...ne büyük bir mutluluk bu sağlıkla doğsun inşallah

çok üzüldüm... hayırlısı buymuş demek bugün için...
dondurulmuşların olması ne büyük bir umut inşallah onlarla hamile kalırsınız...

inşallah arkadaşım inşallah çok şükür o umudumuz var 3 tane blast bebisimiz uykuda onlar tutunur inşallah annelerine

cnm ne güzel yazmışsın hakkımızda hayırlısı en iyi Rabbim bilir moralini hiç bozma bak dondurulmuşunda var onların olasılığı daha yüksek oluyormuş öyle duymuştum hayırlısı herşeyin

gözünüz aydın olsun...ne büyük bir mutluluk bu sağlıkla doğsun inşallah

amin arkadaşım darısı başına inş. kalinkam Allah sabır versin cnm merak etme rabbim bu yolda kimseyi masum bırakmaz en kısa sürede müjdeli haberlerle gelirsin inş.

cok güzel bir karar .zararın neresinden dönülse kardır arkadaşlar:))))))))))))))))))))))))
siz eşiniz ve doğacak tombalaklarınız(inşallah)adına coook sevindim.

Rabbim tez zamanda pozitifi de duyursun arkadaşım.şükür dondurulmuşlar var....

canm Allah güç versin ve daha iyisi daha güzeliyle mükafatlandırsın inşlh

cnm ne diyeceğimi bilemiyorum inşallah en yakın zamanda gelir ve seni şaşırtır bebiş rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...

hastaneden aradılar... yine dozu arttırdılar, tabi benim inatçı yumoşlar büyümeyince :26::26:
cetrotide devam, gonalf de 262,5 oldu... 150 ile başlamıştım...hadi hayırlısı diyorum büyüyün lenn veletler

arkadaslar gelin bir tecrübeye kulak verin. 3 tane tüp bebek denemesini geride biraktim. ilk denemem 2012 mayis ayindaydi ikincisi de agustos ayinda. her iki denemede de sigara iciyordum hem de nasil 2 paket günde. hele igneleri oldugum dönemde tam gaz devam. neymis cok stresim vardi ve hormonlarim tavan yapmisti.
her iki denemede de benim emriyolar 2.ci ve 3.cü gün transfer edildiler ve kaliteleri de icler acisi. zaten toplanan yumurta sayisi azdi birde kalite problemi olunca durum fiyasko. ikinci deneme sonrasinda cooooooook üzüldüm. günlerce kendime gelemedim agladim durdum. klomen kullandigimiz dönemde hamile kalamamistim ama nedense tüp bebek ile kesin hamile kalirim düsüncesindeydim. yahu herkes sigara icerken hamile kalabiliyor hatta esrarkesler alkolikler bile hamile kalabiliyor ben sigara icmisim nolacak dedim. sonra agladigim bir sirada esim dedi ki "peki sen bu bebek icin neyi feda ettin. su pis zikkimi icmekten bile vazgecmedin. demek ki gercekten gönlün ve kalbin istemiyor herhalde" dedi. zonk diye sanki kafama bir sey düstü. adam hakliydi hem de nasil hakliydi. igne olmaktan biraz hormon dalgalanmasi yasamaktan baska ne yaptim ki melegim icin SIFIR. pof pof sigara arkasindan kahve masallah tam gaz devam.

ekim 2012'de bu is bu kadar dedim ve sigarayi biraktim. kolay mi oldu hayir ama elime sigarayi her aldigimda gözlerimi kapatip bebegimin nasil görünecegini hayal ettim. onu kucagimda nasil tutacagimi hayal ettim. ve o sigarayi icmedim. kendi kendime 4 yil sigaraya mola veriyorum dedim. psikolojik olarak insani rahatlatiyor. ve simdi 10 ay oldu. kendimi hic icmemis gibi hissediyorum.

bu arada tabii subat ayinda bir denememiz daha oldu. hayatimda ilk kez kan testinde pozitif gördüm ve embriyolarim 5.güne gidebildi. maalesef sonrasinda bebeklerimi kaybettim ama bunda sanirim yasimin da faktörü vardi (40 yasindayim) kismet degilmis ama yumurtalarimda kalite artisi cok hizli gözlendi. belki bugün yeniden yaptirsam daha da güzel olacak kaliteleri.

cok yazdim kusura bakmayin ama abla sözü dinleyin kizlar. zor biliyorum ama bizim bebislerimiz de kolay gelmiyor. nazli meleklerimiz icin sanirim bu kadarcik bir fedakarlik cok degil. Allah yar ve yardimcimiz olsun insallah

BU özellikleri kullanabilmeniz için

Seçnekleri düzenle - http://www.kadinlarkulubu.com/profil...do=editoptions (direk bu linke tıklayın)

sayfasına giderek "Çeşitli Seçenekler" başlığı altında "Mesaj Editörü:" seçeneğini "Basit Editör - Sadece text alanı" haricinde diğer iki seçenekten birisi seçerseniz smile ve toolbar ı görebilirsiniz. (Ben sizin için yaptım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…