- 2 Ocak 2012
- 1.387
- 152
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #5.161
merhaba kader arkadaşlarım azönce sonucumu aldım malesef kocaman bir negatif.Tedavisi devam eden arkadaşlar sizlere tavsiyem idrar testi yapmayın 4 testtede silik ikinci çizgi çıktı ama malesef sonuç 0 çıktı içten içten çok umutlanmıştım,neyse Allah en iyisini bilir bizim için ağustosta dondurulmuşlarla devam edicez artık haklarımızda hayırlısı.
gibi değil başardın bence arkadaşım az önce doktorumla konuştum dedim ben sigara içiyorum "sakııııınn" dedi,, dedim bugün bıraksam fadası olur mu "kesinlikle olur yumurta toplamaya kadar yani 18 günde sigaranın bizim için kötü olan etkileri kaybolur nolursun içme" dedi,,,, bugün son gün inşallah birazdan son bir sigara daha içicem ve kurtulucam bu ecel çağıran pis şeyden,,, bir de arkadaşım neyi farkettim biliyor musun namazımı kıldım yasinimi okudum ağlaya ağlaya duamı ettim hepimiz için ve sanki şu anda daha bir güçlü hissediyorum kendimi...
rabbim en kısa zamanda evladını gönderir inşallah. allah sabır versin
gibi değil başardın bence arkadaşım az önce doktorumla konuştum dedim ben sigara içiyorum "sakııııınn" dedi,, dedim bugün bıraksam fadası olur mu "kesinlikle olur yumurta toplamaya kadar yani 18 günde sigaranın bizim için kötü olan etkileri kaybolur nolursun içme" dedi,,,, bugün son gün inşallah birazdan son bir sigara daha içicem ve kurtulucam bu ecel çağıran pis şeyden,,, bir de arkadaşım neyi farkettim biliyor musun namazımı kıldım yasinimi okudum ağlaya ağlaya duamı ettim hepimiz için ve sanki şu anda daha bir güçlü hissediyorum kendimi...
Vajinal bakıldı canım. Neden istemiyorsun o şekilde daha net oluyor herşey aslında çok rahat görüyorsun durumunu. Zaten kalp atışlarını gördükten sonra karından bakacaklar. Tabiki sen yinede söyle doktoruna istersen
merhaba kader arkadaşlarım azönce sonucumu aldım malesef kocaman bir negatif.Tedavisi devam eden arkadaşlar sizlere tavsiyem idrar testi yapmayın 4 testtede silik ikinci çizgi çıktı ama malesef sonuç 0 çıktı içten içten çok umutlanmıştım,neyse Allah en iyisini bilir bizim için ağustosta dondurulmuşlarla devam edicez artık haklarımızda hayırlısı.
Ahhh canım benim allah kolaylık versin bence zayıf bir kadın değilsin sigarayı eline alırsan kızlara söz verdim de ve geri bırak hadi hayırlısı rabbim yumişlerini kaliteli kaliteli büyütsün ve onlar seninle buluşsun ve hiçççççççççççç bırakmasın
kızlar nasılsınız? bende cnm arkadaşım hndslmye sormuştum kalp atışını:26: bende dün doktora gittim ve sizleri bilgilendireyim brz daha yol gösterici olur inş.dediğim gibi dün gittik 3. gün embriyosuydu benimki hatırlarsanız dün 32. günümüzdeydik transfer sonrası yani 7+0 daydık. doktora vajinal istemediğimi oda ztn karından bakıcağını söyledi ama dedi sdc keseyi görürüz ancak bende nasip dedim dua ediyorum bir taraftan kalp atışınıda görebilmek için.:18: Rabbim dualarıma karşılık verdi aaaaaa bide ne görelim bizim fasulye gösterdi kendini tam ortasında bşy pır pır ediyo doktor bak kalbi nasılda atıyo dedi. mutluluktan ağlıyorum bi taraftan eşimin elini sıkı sıkı tutuyorum heyecandan minik fasulyemi yakaladı doktorcum ve kalp atışlarınıda dinletti duyduğum en güzel sesti pat pat...
yani kızlar karından ultrasonla transferden sonra 32. günümde duydum fasulyemin kalp atışlarını şükürler olsun. darısı sizlerin ve tüm isteyenlerin başına inş.
Allah'ım bu mübarek zamanlarda pozitif alan arkadaşlarımı tamamına ulaştır, negatif alan arkadaşlarıma hazinenden kendiliğinden bebeklerini ulaştır, tedavi görenlerede bu güzel duyguları kısa süre içinde tattır Rabbim...
çok üzüldüm... hayırlısı buymuş demek bugün için...
dondurulmuşların olması ne büyük bir umutinşallah onlarla hamile kalırsınız...
gözünüz aydın olsun...ne büyük bir mutluluk busağlıkla doğsun inşallah
canımm daha önce ağır bir rahatsızlık geçirdiğim için kokusu bile yasak bana bugün bitiyo Allahın izniyle bebeğim için eşim için kendim için,,,, ahhh o bebişlere kıyılır mı zaten dimi Rabbim korusun kollasın meleklerimizi nasip etsin sağlıklı sıhatli inşallah...