haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

Evet 2 tane bırı bırıncı kalite bırıde ondan daha düşük kalitede 2 embrio transver edildi .. geryede hiçbirsey kalmadı eger bunlar da tutunmazsa ne yapıcagım konusunda hiç bir fikrim yok :KK14:
canını sıkma bence onlar dondurmayı uygun gördüğünde donduruyolar geriye kalanlar kalitesiz ise dondurmazlar zaten dondurulduğunda da hiç sağlıklı çıkmayabiliyo

canmcm ben yaparken kendime şunu demiştim

çıksa da inandırıcı olmaz
çıkmasa da inandırıcı olmaz

bunu aklından çıkarma lütfen biz burada hepimiz inanıyoruz güzel haberler alacağımıza

aynen cnm zinnureyn katılıyorum bende ben yaptım da ne oldu ınanmıyorum kı varmı yokmu bellı degıl cızgıler bahsederken bıle hayalı cızgı dıyorum yazdıklarımda var hıc moralını bozma bebıslerın bıze ıhtıyacı var yoksa da ne yapalım ölüm mü var bi daha deneriz bak 15 yıl oldu dedim vazgeçmedim o kadar olumsuzluğa rağmen hala devam onun için bozma moralini rabbim uygun biz zamana yazmıştır ondan başkası bilemez ki onun için önce cnm gözlerini kapa derin derin nefes al içinden 10 a kadar say kafanı boşalt herşey güzel olacak

Evet 2 tane bırı bırıncı kalite bırıde ondan daha düşük kalitede 2 embrio transver edildi .. geryede hiçbirsey kalmadı eger bunlar da tutunmazsa ne yapıcagım konusunda hiç bir fikrim yok :KK14:

cnm inşallah bebişlerin tutunur.benim de 9 döllendi 1 transfer 1 tanede donduruldu.ben de aynı şeyi sordunm neden diye.bu durum embriyoların gelişim gösterip göstermemisyle alakalıymış.her şeyde vardır bir hayır.çok şükür 2 transfer edilmiş.ya o da olmasaydı.Bak göreceksin bebişlerin seninle olacak Allah ın izniyle...

ahhhhhhhhhh ahhhhhhhhhh ahhhh
kaç sene bekledik gelirsin diye şu anneni sevindirirsin diye
gözlerim belirtilerde belki üzüntümü duyarsın diye
belki göz yaşlarımı duyarsın diyee

ben razıyım yeter ki sen gelll(bebeğim)
istersen her günn ağlaaa her gün gazla

bebekler gülsün bebekler gelsin
baba kız baba oğlan el ele gezsin

korkuyorum sensiz ölüp gittmekten
kara talihime boyun bükmekten
kalmadı mecalim kalmadı bitti
her gün sana gell gell demekden

bebekler gülsün bebekler gelsin
baba kız baba oğlan el ele gezsin

ben razıyım yeter ki sen gelll(bebeğim)
istersen her günn ağlaaa her gün gazlaa

:-) BEBEKLERİMİZ GELECEKLER İNANIYORUM SİZLERDE İNANIN....

canını sıkma bence onlar dondurmayı uygun gördüğünde donduruyolar geriye kalanlar kalitesiz ise dondurmazlar zaten dondurulduğunda da hiç sağlıklı çıkmayabiliyo
Evet haklısın ama onlarda orda bir umut oluyordu şimdi ise tek umut içimde olanlar :KK31:İnş. Onlar bana sımsıkı tutunmuslardır.. ee melek sen naptın hangi asamada tedavin:KK16:

dondurulmuşun da olsa daha iyi hissedecektin tabi ki ama demek ki çok iyi değilmiş durumları...en iyileri senin göbeğinde böyle düşün :KK34::KK34: inşallah tutacak bunlar ve başkasına gerek kalmayacak

Benimde yarın ignem var hastaneye gitmisken baktirayim diyorum ama korkuyorum. Senin kacinci gun embriyosuydu kac tane transfer edildi[/QU

5.gün embriyosu ama idare eder denilenlerden:-( 2tane transfer edildi hayırlısı cnm bnm olacağı varsa her şekilde olur hepimiz güleriz inşallah

canım benim benden 20 yumurta topladılar en son 4 embriyo kaldı onlarında 2si 2. kalite 2si 3. kalite dediler....2. kalite olanları transfer ettiler diğer ikisi dondurmaya daynmaz dediler başta bende senin gibi endişeliydim ama rabbim nasip etti hamileyim gönlünü ferah tut inşallah seninde hamiş alıcaz :KK19::KK19::KK19::KK19:

canım benim benden 20 yumurta topladılar en son 4 embriyo kaldı onlarında 2si 2. kalite 2si 3. kalite dediler....2. kalite olanları transfer ettiler diğer ikisi dondurmaya daynmaz dediler başta bende senin gibi endişeliydim ama rabbim nasip etti hamileyim gönlünü ferah tut inşallah seninde hamiş alıcaz :KK19::KK19::KK19::KK19:

bazen diyorum ki 20 yumurtadan 4 embriyo kaldıysa, benim 3-4 yumurtamdan birşey çıkar mı... :26::26: ama sonra kısmet diyorum, olan da 1 yumurtadan olmuyor mu...

bu arada opuya girmeden önce ultrasonda bu kadar çok yumurtayı görüyorlar mıydı?

arkadaşlar 39 yasin oldu ........canan456,erva_nnur kızlar sizde birer yasin okuyunca 41 oluyo :KK34::KK34::KK34::KK34:

allahım şu hayır mübarek günler yüzü suyu hürmetine gökyüzüne açtığız ellerimizi boş çevirmesin yuvalarımızı bebek sesleriyle şenlendirsin aminnnnnnn

safak_d __________1 tane okudu

zinureyn__________2 tane okudu

kardelen_27__________1 tane okudu

melek181__________1 tane okudu

nurdanur_________4 tane okudu

canan456

sea1905_________3 tane okudu

elif_su06__________1 tane okudu

mıraclevalerıe___________2 tane okudu

1demetumut_______2 tane okudu

destina38____________2 tane okudu

mavera19________1 tane okudu

ebruli_3576___________2 tane okudu

lal78lal________2 tane okudu

mavipembe38_________1 tane okudu

hndslm_______1 tane okudu

bambi34_________2 tane okudu

elifnaz2013_________4 okudu

highchemist________1 tane okudu

ahha_________1 tane okudu

erva_nnur

flufem ______2 tane okudu

sevilimmmm_________2 tane okudu

zumrutline__________1 tane okudu

cnm inşallah bebişlerin tutunur.benim de 9 döllendi 1 transfer 1 tanede donduruldu.ben de aynı şeyi sordunm neden diye.bu durum embriyoların gelişim gösterip göstermemisyle alakalıymış.her şeyde vardır bir hayır.çok şükür 2 transfer edilmiş.ya o da olmasaydı.Bak göreceksin bebişlerin seninle olacak Allah ın izniyle...
İşallah canım gercekten bu sefer olmassa üzülmicem hayırlısı dicem diyorum ama nedense olmuyor işte bu sebepsiz infertilite beni delirticek bir gün ... embrioların neden öyle oldugu hakkında bile bişey diyemiyorlar .. gözle görünmeyen bir neden bir sürü soru işareti off :KK14:

transfer gününü saymazsak 7.gün ve ben dayanamayıp test yaptım negatiff çok üzgünümm,olsa çıkardı diye düşünüyorumm çok sıkıldım çok yoruldu ne olacaksa olsun artık.olumlu olacağini bir türlü hissedememiştimmm:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

superisi anlıyorum beklemek çok zor ama sende biliyosunki 10. günde bile idrarda görünmeyenler var ve bebişlerin senle cnm elinle sev onları okşa canım

İşallah canım gercekten bu sefer olmassa üzülmicem hayırlısı dicem diyorum ama nedense olmuyor işte bu sebepsiz infertilite beni delirticek bir gün ... embrioların neden öyle oldugu hakkında bile bişey diyemiyorlar .. gözle görünmeyen bir neden bir sürü soru işareti off :KK14:

inşallah profil resmindeki gibi koca yanaklı bebeklerin olur da bütün bu sıkıntıları unutursun tatlım :KK16::KK16:

biz de sebepsiz infertilite ile mücedele ediyoruz...inan bana ben döllenen yumurtam olunca sevineceğim, onun bile olmamasından endişe ediyorum. insan neyle mücadele ettiğini bilmeyince de yoruluyor. Rabbim yüzümüzü güldürsün :KK16:

bazen diyorum ki 20 yumurtadan 4 embriyo kaldıysa, benim 3-4 yumurtamdan birşey çıkar mı... :26::26: ama sonra kısmet diyorum, olan da 1 yumurtadan olmuyor mu...

bu arada opuya girmeden önce ultrasonda bu kadar çok yumurtayı görüyorlar mıydı?

canım herkesin durumu farklı doktorum bende herşeyin normal olduğunu zaten tedaviye gerek kalmadan hamile kalabileceğimi söylemişti .......tedaviye başladığımda herşey ters gitti iğnelere başladım faranjit başladı , nefsime yenik düştüm sigara içtim anlıycan olmayınca olmuyo zaten bu şartlar altında çok şey beklemedim faranjitim çok fenaydı çünkü....

kısmetinde varsa hiç bişey engel olamaz canım tek yumurtayla hamiş kalanlar var :KK19::KK19::KK19::KK19:

en son alttan muayenede doktorum 15- 20 tane çıkar diyodu

Bakalım canım yaa daha bugun 6. Günümüz 3 gün sonra adet günüm olmassam oldu demektir :KK1: ondan 2 gün sonrada test günüm beklemek zor bu sefer progestan iğneside vermediler test günüm gelmeden ögrenicem

ilişkinin yasak olacağını sanmıyorum ama o ilişkinin bebeğe de faydası olmaz, henüz yumurta yeteri kadar gelişmemiş olacağı için. ben kloemn kullandığımda yasaklamıyordu doktor. ama yumurtanın çatlatıldığı ve size ilişki önerdiği günün öncesinden 2-3 günlük perhizde olmuş olmanız daha iyi olabilir :KK34:

ayy hadi inşallah güzel gider herşey ve tutunur sana bebiş ya da bebişler :KK34::KK34: sanırım ikizden korkan birtek ben varım. doktorum iki koyalım mı dese tereddüt ederim, evet diyemem :KK1::KK1: inşallah ben de transfer olacağım günü görürüm

sağol kuzum yaa, iyi ki sizlerle konuşuyorum :KK16::KK16: bakalım doktor akşam ne diyecek... filolog popadan olan iğneyi dışarda mı vurduruyordun, o kendi kendine yapılabiliyor muydu?

cnm hemşireme gittim acilde bile vurdurmadım.zaten iğneden korkuyorum ve dr um hemşirem nazlıya nazlıya yaptılar saolsunlar.. bakalım benden kaçtane yumoş çıkacak saglam kalacak inş döllenip transfer olacak ve ben bebiş olarak kucagıma alacagım off.mevlam sabır versin..bize... hayırlısıyla atlatıp bugünleri bebişlerimizi kucağımıza alalım inş..

Bakalım canım yaa daha bugun 6. Günümüz 3 gün sonra adet günüm olmassam oldu demektir :KK1: ondan 2 gün sonrada test günüm beklemek zor bu sefer progestan iğneside vermediler test günüm gelmeden ögrenicem

canım bu işte bi terslik test günü adetten 3-4 gün önce olur :44::44::44::44:sana uzun protokolmü uygulandı kafamı karıştırdın haaaa:KK30::KK30::KK30::KK30:

Son düzenleme:
X