- 7 Kasım 2012
- 846
- 106
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #5.101
Evet 2 tane bırı bırıncı kalite bırıde ondan daha düşük kalitede 2 embrio transver edildi .. geryede hiçbirsey kalmadı eger bunlar da tutunmazsa ne yapıcagım konusunda hiç bir fikrim yoktransferin oldumu:26::26:geriye kalanlar mı dondurulsun istiyosun:44::44:
canını sıkma bence onlar dondurmayı uygun gördüğünde donduruyolar geriye kalanlar kalitesiz ise dondurmazlar zaten dondurulduğunda da hiç sağlıklı çıkmayabiliyoEvet 2 tane bırı bırıncı kalite bırıde ondan daha düşük kalitede 2 embrio transver edildi .. geryede hiçbirsey kalmadı eger bunlar da tutunmazsa ne yapıcagım konusunda hiç bir fikrim yok
canmcm ben yaparken kendime şunu demiştim
çıksa da inandırıcı olmaz
çıkmasa da inandırıcı olmaz
bunu aklından çıkarma lütfen biz burada hepimiz inanıyoruz güzel haberler alacağımıza
Evet 2 tane bırı bırıncı kalite bırıde ondan daha düşük kalitede 2 embrio transver edildi .. geryede hiçbirsey kalmadı eger bunlar da tutunmazsa ne yapıcagım konusunda hiç bir fikrim yok
Evet haklısın ama onlarda orda bir umut oluyordu şimdi ise tek umut içimde olanlarcanını sıkma bence onlar dondurmayı uygun gördüğünde donduruyolar geriye kalanlar kalitesiz ise dondurmazlar zaten dondurulduğunda da hiç sağlıklı çıkmayabiliyo
Evet 2 tane bırı bırıncı kalite bırıde ondan daha düşük kalitede 2 embrio transver edildi .. geryede hiçbirsey kalmadı eger bunlar da tutunmazsa ne yapıcagım konusunda hiç bir fikrim yok
Benimde yarın ignem var hastaneye gitmisken baktirayim diyorum ama korkuyorum. Senin kacinci gun embriyosuydu kac tane transfer edildi[/QU
5.gün embriyosu ama idare eder denilenlerden:-( 2tane transfer edildi hayırlısı cnm bnm olacağı varsa her şekilde olur hepimiz güleriz inşallah
canım benim benden 20 yumurta topladılar en son 4 embriyo kaldı onlarında 2si 2. kalite 2si 3. kalite dediler....2. kalite olanları transfer ettiler diğer ikisi dondurmaya daynmaz dediler başta bende senin gibi endişeliydim ama rabbim nasip etti hamileyim gönlünü ferah tut inşallah seninde hamiş alıcaz
İşallah canım gercekten bu sefer olmassa üzülmicem hayırlısı dicem diyorum ama nedense olmuyor işte bu sebepsiz infertilite beni delirticek bir gün ... embrioların neden öyle oldugu hakkında bile bişey diyemiyorlar .. gözle görünmeyen bir neden bir sürü soru işareti offcnm inşallah bebişlerin tutunur.benim de 9 döllendi 1 transfer 1 tanede donduruldu.ben de aynı şeyi sordunm neden diye.bu durum embriyoların gelişim gösterip göstermemisyle alakalıymış.her şeyde vardır bir hayır.çok şükür 2 transfer edilmiş.ya o da olmasaydı.Bak göreceksin bebişlerin seninle olacak Allah ın izniyle...
transfer gününü saymazsak 7.gün ve ben dayanamayıp test yaptım negatiff çok üzgünümm,olsa çıkardı diye düşünüyorumm çok sıkıldım çok yoruldu ne olacaksa olsun artık.olumlu olacağini bir türlü hissedememiştimmm
İşallah canım gercekten bu sefer olmassa üzülmicem hayırlısı dicem diyorum ama nedense olmuyor işte bu sebepsiz infertilite beni delirticek bir gün ... embrioların neden öyle oldugu hakkında bile bişey diyemiyorlar .. gözle görünmeyen bir neden bir sürü soru işareti off
bazen diyorum ki 20 yumurtadan 4 embriyo kaldıysa, benim 3-4 yumurtamdan birşey çıkar mı... :26::26: ama sonra kısmet diyorum, olan da 1 yumurtadan olmuyor mu...
bu arada opuya girmeden önce ultrasonda bu kadar çok yumurtayı görüyorlar mıydı?
Bakalım canım yaa daha bugun 6. Günümüz 3 gün sonra adet günüm olmassam oldu demektircanım benim benden 20 yumurta topladılar en son 4 embriyo kaldı onlarında 2si 2. kalite 2si 3. kalite dediler....2. kalite olanları transfer ettiler diğer ikisi dondurmaya daynmaz dediler başta bende senin gibi endişeliydim ama rabbim nasip etti hamileyim gönlünü ferah tut inşallah seninde hamiş alıcaz
ilişkinin yasak olacağını sanmıyorum ama o ilişkinin bebeğe de faydası olmaz, henüz yumurta yeteri kadar gelişmemiş olacağı için. ben kloemn kullandığımda yasaklamıyordu doktor. ama yumurtanın çatlatıldığı ve size ilişki önerdiği günün öncesinden 2-3 günlük perhizde olmuş olmanız daha iyi olabilir
ayy hadi inşallah güzel gider herşey ve tutunur sana bebiş ya da bebişlersanırım ikizden korkan birtek ben varım. doktorum iki koyalım mı dese tereddüt ederim, evet diyemem inşallah ben de transfer olacağım günü görürüm
sağol kuzum yaa, iyi ki sizlerle konuşuyorumbakalım doktor akşam ne diyecek... filolog popadan olan iğneyi dışarda mı vurduruyordun, o kendi kendine yapılabiliyor muydu?
Bakalım canım yaa daha bugun 6. Günümüz 3 gün sonra adet günüm olmassam oldu demektirondan 2 gün sonrada test günüm beklemek zor bu sefer progestan iğneside vermediler test günüm gelmeden ögrenicem