- 1 Aralık 2011
- 4.799
- 30
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #5.061
hayırlısı olsun arkadasım birde tavsiye duam olacak sana hiç düşürme dilinden
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"
canım ben ne yazık ki güzel haberlerle dönemedimen büyük yumoş 2 gün önce 13,5tu ben bugün 16-17 olur diye düşünürken sadece 15 olmuş... 15-13-12-11 diye gidiyorlar yanılmıyorsam. 7 gün iğne vurdum bu kadar oldular... büyümeleri de yavaşladı. e2 verdim yine, bakalım akşam arayıp ne diyecek hemşire. belki ilacı değiştirir belki yine doz arttırır bakalım... yumurtaları böyle yavaş gelişen var mı??
Günaydın herkese hayırlı sabahlar yarın sabah transferim olucak kızlar bana dua edin nolur çok heycanlı ve mutluyum doktorumdan 2 tane koymasını istiycem inşallah kabul eder
hadi hayırlısı cnm.İnşallah güzel haberler allırız...
transfer gününü saymazsak 7.gün ve ben dayanamayıp test yaptım negatiff çok üzgünümm,olsa çıkardı diye düşünüyorumm çok sıkıldım çok yoruldu ne olacaksa olsun artık.olumlu olacağini bir türlü hissedememiştimmm
transfer gününü saymazsak 7.gün ve ben dayanamayıp test yaptım negatiff çok üzgünümm,olsa çıkardı diye düşünüyorumm çok sıkıldım çok yoruldu ne olacaksa olsun artık.olumlu olacağini bir türlü hissedememiştimmm
merhaba bayanlar.doktorum pazartesi günü klomen hapı verdi.5 gün kullan pazartesi kontrole gel dedi.ilk defa bu hapı kullanıyorum.sanırım yumurtlama takibi yapacak bir şey demedi.pazartesiye kadar çocuk yapmak için ilişkiye giremez miyiz?yasak mıdır,bilen var mı?
Günaydın herkese hayırlı sabahlar yarın sabah transferim olucak kızlar bana dua edin nolur çok heycanlı ve mutluyum doktorumdan 2 tane koymasını istiycem inşallah kabul eder
cnm beni hatırlasa tembel yumoşlar büyümedide 3. iğneye başladık ya popodan tatlım.sakin ol büyücek onlar
hayırlısı olsun arkadasım birde tavsiye duam olacak sana hiç düşürme dilinden
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"
ilişkinin yasak olacağını sanmıyorum ama o ilişkinin bebeğe de faydası olmaz, henüz yumurta yeteri kadar gelişmemiş olacağı için. ben kloemn kullandığımda yasaklamıyordu doktor. ama yumurtanın çatlatıldığı ve size ilişki önerdiği günün öncesinden 2-3 günlük perhizde olmuş olmanız daha iyi olabilir
ayy hadi inşallah güzel gider herşey ve tutunur sana bebiş ya da bebişlersanırım ikizden korkan birtek ben varım. doktorum iki koyalım mı dese tereddüt ederim, evet diyemem inşallah ben de transfer olacağım günü görürüm
sağol kuzum yaa, iyi ki sizlerle konuşuyorumbakalım doktor akşam ne diyecek... filolog popadan olan iğneyi dışarda mı vurduruyordun, o kendi kendine yapılabiliyor muydu?
inşallah canım ya inşallah seninde yumurtaların güzel güzel büyür ve döllenirler sakın stres yapıp moralini bozma sende canım stres bu tedavide çok kötü etkiliyo herşeyi sende burdan bize yumurta toplandı diyceksin sonra transfer oldu diyceksin sonrada beraber gün sayıcaz inşallah canım ben ikiz olsun çok istiyorum ya o ayrı bi güzellik bence
canım yaa haklısın, stres olmamam lazım ama ne bileyim işte korktum tedavi ilerlemezse diye.. inşallah dediğin süreçlerden geçeceğim ben de...
ben ailesinde ikiz olmayan biri için, yani doğal olmayınca vücudun taşıyamayacağına inandım nedense... erken doğar, kanama olur vs diye korkuyorum. eşim istiyor aslında... benim sağlıklı 1 tanecik embriyom olsun da şükredeceğim
hepsi olucak Allah ın izniyle canım sen moralini hep yüksek tut sen nasıl istiyosan öyle olur inşallah Allah gönlüne göre versin inşallah