haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

hayırlısı olsun arkadasım birde tavsiye duam olacak sana hiç düşürme dilinden
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"

teşekkür ederim canım çok saol hemen yazıp ezberliycem dua için ayrıca teşekkür ederim canım

canım ben ne yazık ki güzel haberlerle dönemedim :KK14: en büyük yumoş 2 gün önce 13,5tu ben bugün 16-17 olur diye düşünürken sadece 15 olmuş... 15-13-12-11 diye gidiyorlar yanılmıyorsam. 7 gün iğne vurdum bu kadar oldular... büyümeleri de yavaşladı. e2 verdim yine, bakalım akşam arayıp ne diyecek hemşire. belki ilacı değiştirir belki yine doz arttırır bakalım... yumurtaları böyle yavaş gelişen var mı??

cnm beni hatırlasa tembel yumoşlar büyümedide 3. iğneye başladık ya popodan tatlım.sakin ol büyücek onlar

transfer gününü saymazsak 7.gün ve ben dayanamayıp test yaptım negatiff çok üzgünümm,olsa çıkardı diye düşünüyorumm çok sıkıldım çok yoruldu ne olacaksa olsun artık.olumlu olacağini bir türlü hissedememiştimmm:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

transfer gününü saymazsak 7.gün ve ben dayanamayıp test yaptım negatiff çok üzgünümm,olsa çıkardı diye düşünüyorumm çok sıkıldım çok yoruldu ne olacaksa olsun artık.olumlu olacağini bir türlü hissedememiştimmm:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

canım sen niye böyle erkenden test yaptın da moralini bozdun ya Allah aşkına hiç boş yere üzme kendini daha çok erken kaç kişi 10. gün yaptıda çıkmadı sonra kanda öğrendi boş yere kendini de bebeğini de üzme canım

cok ACELE ETMISSIN CANIM.HENUZ ERKEN.NIYE UMUTSUZLUGA DUSUYORSUN.10.GUN TESTTE NEGATIF CIKIP 12.GUN POZITIF CIKAN ARKADASLAR VAR.SAKIN UMUTSUZLUGA KAPILMA.LUTFEN TOPARLA KENDINI.AZ DAHA SABRET BAK HERSEY GUZEL OLACAK

canım benimki 9.gün bile negatifti ama 10.gün hayali çizgi gördük üzülme lütfen.

merhaba bayanlar.doktorum pazartesi günü klomen hapı verdi.5 gün kullan pazartesi kontrole gel dedi.ilk defa bu hapı kullanıyorum.sanırım yumurtlama takibi yapacak bir şey demedi.pazartesiye kadar çocuk yapmak için ilişkiye giremez miyiz?yasak mıdır,bilen var mı?

ilişkinin yasak olacağını sanmıyorum ama o ilişkinin bebeğe de faydası olmaz, henüz yumurta yeteri kadar gelişmemiş olacağı için. ben kloemn kullandığımda yasaklamıyordu doktor. ama yumurtanın çatlatıldığı ve size ilişki önerdiği günün öncesinden 2-3 günlük perhizde olmuş olmanız daha iyi olabilir :KK34:

Günaydın herkese hayırlı sabahlar yarın sabah transferim olucak kızlar bana dua edin nolur çok heycanlı ve mutluyum doktorumdan 2 tane koymasını istiycem inşallah kabul eder:KK16::KK16:

ayy hadi inşallah güzel gider herşey ve tutunur sana bebiş ya da bebişler :KK34::KK34: sanırım ikizden korkan birtek ben varım. doktorum iki koyalım mı dese tereddüt ederim, evet diyemem :KK1::KK1: inşallah ben de transfer olacağım günü görürüm

cnm beni hatırlasa tembel yumoşlar büyümedide 3. iğneye başladık ya popodan tatlım.sakin ol büyücek onlar

sağol kuzum yaa, iyi ki sizlerle konuşuyorum :KK16::KK16: bakalım doktor akşam ne diyecek... filolog popadan olan iğneyi dışarda mı vurduruyordun, o kendi kendine yapılabiliyor muydu?

hayırlısı olsun arkadasım birde tavsiye duam olacak sana hiç düşürme dilinden
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"

ebruli bu nasıl güzel bir dua Allah razı olsun aldım notumu ezberlicem dilimden düşürmicem... Allahım yardım et hepimize...

superisi cnm hemen üzülme 7. gün çok erken.Evet beklemek çok zor 1 gün umudun tavan yapıyor 1 gün umut yerlerde.eminim bu gel gitleri hepimiz yaşıyoruz. en azından 12 . günü bekle derim. erken tahlil yapıp moralini bozma. o testi yapmamış say kendni. göreceksin hamiş sonucunu 12. gün alacaksın.Allah bizlere ol diyecek ve olacak inşallah...:)))

ilişkinin yasak olacağını sanmıyorum ama o ilişkinin bebeğe de faydası olmaz, henüz yumurta yeteri kadar gelişmemiş olacağı için. ben kloemn kullandığımda yasaklamıyordu doktor. ama yumurtanın çatlatıldığı ve size ilişki önerdiği günün öncesinden 2-3 günlük perhizde olmuş olmanız daha iyi olabilir :KK34:

ayy hadi inşallah güzel gider herşey ve tutunur sana bebiş ya da bebişler :KK34::KK34: sanırım ikizden korkan birtek ben varım. doktorum iki koyalım mı dese tereddüt ederim, evet diyemem :KK1::KK1: inşallah ben de transfer olacağım günü görürüm

sağol kuzum yaa, iyi ki sizlerle konuşuyorum :KK16::KK16: bakalım doktor akşam ne diyecek... filolog popadan olan iğneyi dışarda mı vurduruyordun, o kendi kendine yapılabiliyor muydu?

inşallah canım ya inşallah seninde yumurtaların güzel güzel büyür ve döllenirler sakın stres yapıp moralini bozma sende canım stres bu tedavide çok kötü etkiliyo herşeyi sende burdan bize yumurta toplandı diyceksin sonra transfer oldu diyceksin sonrada beraber gün sayıcaz inşallah canım ben ikiz olsun çok istiyorum ya o ayrı bi güzellik bence

arkadaşım sıkma canını çok acele etmişsin bence de bak görürsün bebişler göbüşünde az sabır bol dua...

GÜNAYDIN can arkadşlarım gerçekten can arkadaşlarımsınız sadece bnm durumumu bilen sizlersiniz bana umut verenlerde kalkar kalkmaz hemen açtım pcyi moraller nasıl test günü olanlara hayırlı haberler diliyorummmmmmmmmmm

kızlar haklı, ne kadar erken yapmışsın testi? bir de sanki gerçek sonucu vermiş gibi üzülmüşsün :KK20::KK20:

aynı gün idrarda negatif kanda pozitif görenleri okumadık mı burada eyyy topik sahibesi :KK34::KK34::KK34:

lütfen güzel şeyler düşün, bebek tutunmaya çalışıyor ve sen hiç ona yardımcı olmuyorsun :KK34: azıcık moral versene :21::21:

inşallah canım ya inşallah seninde yumurtaların güzel güzel büyür ve döllenirler sakın stres yapıp moralini bozma sende canım stres bu tedavide çok kötü etkiliyo herşeyi sende burdan bize yumurta toplandı diyceksin sonra transfer oldu diyceksin sonrada beraber gün sayıcaz inşallah canım ben ikiz olsun çok istiyorum ya o ayrı bi güzellik bence

canım yaa haklısın, stres olmamam lazım ama ne bileyim işte korktum tedavi ilerlemezse diye.. inşallah dediğin süreçlerden geçeceğim ben de...

ben ailesinde ikiz olmayan biri için, yani doğal olmayınca vücudun taşıyamayacağına inandım nedense... erken doğar, kanama olur vs diye korkuyorum. eşim istiyor aslında... benim sağlıklı 1 tanecik embriyom olsun da şükredeceğim :KK16::KK16:

canım yaa haklısın, stres olmamam lazım ama ne bileyim işte korktum tedavi ilerlemezse diye.. inşallah dediğin süreçlerden geçeceğim ben de...

ben ailesinde ikiz olmayan biri için, yani doğal olmayınca vücudun taşıyamayacağına inandım nedense... erken doğar, kanama olur vs diye korkuyorum. eşim istiyor aslında... benim sağlıklı 1 tanecik embriyom olsun da şükredeceğim :KK16::KK16:

hepsi olucak Allah ın izniyle canım sen moralini hep yüksek tut sen nasıl istiyosan öyle olur inşallah Allah gönlüne göre versin inşallah

olmazsa yarın bi kan testi ver canım ben de 8. gün vermiştim Allaha şükür hiç umudum yokken pozitif aldım inşallah böyle bi süpriz yaşarsın..Ama idrar özellikle yapmadım geçmiş tecrübelerden biliyorum çok morak bozuyo..Gider kan veririm ama idrar yapmam dedim..Ayrıca kanda öğrendiğim halde ve başta ikiz olduğu halde 10. gün nerdeyse zorla ikinci çizgiyi görmüştüm,yok gibiydi,2dk dan sonra belli belirsiz çıktı..Yani ancak ikizse çıkar tekse çok zor şimdiden bzma moralini..

yaaa bugün bnmde moralim bozuk hep kendimi olacak gb hazırlıyordum öbür sonucuda aklımda kaç gündür bebekler bnmle diyodum ama bugün bunu söyleyemiyorum .... 1 demet umudumda kalmadı :-(

X