- 20 Kasım 2012
- 2.794
- 79
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #5.021
canım ben o 4 taneyi de okurum. yarın öğlene kadar mukabeleye gitcem . ordan gelince okurum 6 sını da ...
destinacığım bn bu gün 1 yasin daha okumuştum hatta yamıştım okudum diye farketmedin sanırım toplamda 2 oldu yane
aaaaa ne güzel bende güzelyalı da oturuyorum ailem de burda belki sizinkilerle komşu :))) ne hoş bi durum bu :)) canım ben soranus de tedavi görüyorum bugün ikinci günüm göbüşten iğne vuruyorum 20 gün sonra yumurta toplanıcak hayırlısıyla ramazanın son haftası da transfer... dua edelim hepimiz için noooluur Rabbim isteyen herkesin emanetlerini en kısa zamanda versin inşallah..
Hadi hayırlısı canım bende ıst acıbademdeyim toplama oldu bakalım transfer cumaya sanırım bu tedavi olmazsa bursada deneyeyim şansımı diyorum dr çok iyi hiç sıkıntı yok belki güzelyalıda hem ailemle olmak hem tatil yapmak iyi gelir daha morallimi olurum falan diye içimden geçiriyorum inş buna gerek kalmaz
canm yazı da kiraz sulandırıyo diyolar ama
ben de coraspin kullanıyorum ama kiraz da çok yiyorum
kiraz çokça yediğim gün coraspin almıyorum
acaba coraspinle kiraz uyuşurmu greyfurtu yazınaca sormak istedim sana
Ark bugun dr a gittim e2 ve lh sonuclarim cok iyi cikmus masallah yumurtalar da gayet iyi dedi
su gobekten vurulan puregon mu nenegon muydu dozunu 230 uniteden 175 unite ye dusurdu bu iyi bir s3y mi bikemedim
Cumartesi ye kadar puregon menegon orgalutron kullanwcqgim
orgalutran ne ise yarıyor bilmiyorum
Bunlaru kullandiktan sonra cumqrtedi tekrar e2 ve lh testi verecegim
ve buyuk gun pazartesi opu olacqk
simdi cinsel perhizi nasil hesapliyirsunuz
biraz acik soracagim yarin aksam iliskite girip p.tesiyekadar 4 gub mu oluyor bir anlasan
canım sen yeniden mi başladın tedaviye:26::26::26:Hadi hayırlısı canım bende ıst acıbademdeyim toplama oldu bakalım transfer cumaya sanırım bu tedavi olmazsa bursada deneyeyim şansımı diyorum dr çok iyi hiç sıkıntı yok belki güzelyalıda hem ailemle olmak hem tatil yapmak iyi gelir daha morallimi olurum falan diye içimden geçiriyorum inş buna gerek kalmaz
arkadaşlar 38 yasin oldu ........canan456,erva_nnur,mavipembe kızlar sizde birer yasin okuyunca 41 oluyo
allahım şu hayır mübarek günler yüzü suyu hürmetine gökyüzüne açtığız ellerimizi boş çevirmesin yuvalarımızı bebek sesleriyle şenlendirsin aminnnnnnn
safak_d __________1 tane okudu
zinureyn__________2 tane okudu
kardelen_27__________1 tane okudu
melek181__________1 tane okudu
nurdanur_________4 tane okudu
canan456
sea1905_________3 tane okudu
elif_su06__________1 tane okudu
mıraclevalerıe___________2 tane okudu
1demetumut_______2 tane okudu
destina38____________2 tane okudu
mavera19________1 tane okudu
ebruli_3576___________2 tane okudu
lal78lal________2 tane okudu
mavipembe38
hndslm_______1 tane okudu
bambi34_________2 tane okudu
elifnaz2013_________4 okudu
highchemist________1 tane okudu
ahha_________1 tane okudu
erva_nnur
flufem ______2 tane okudu
sevilimmmm_________2 tane okudu
zumrutline__________1 tane okudu
kızlarrr
transferden sonraki 12. gün değerim 300 dü 15. gün 745 oldu 21. gün değerim yani bugün 6421 çıktı. doktordan geliyorum muayene etti , çift kese gözüktü, hala inanamıyorum. çok küçükler haftaya kalp atışlarını duyabiliriz dedi. ben bir tane isterken rabbim 2 tane verdi.
aranızda çoğul gebelik yaşayan varmı.
Arkadaşlar,
Müjdeli haberim var, HAMİLEYİM.Değerim 167, cuma günü tekrar kan için çağırdılar.Çok mutluyum, Allah hepinize nasip etsin, hep birlikte kucaklarımıza almayı nasip etsin.Hemşire değerin çok iyi dedi, iyi değil mi bu değer? Bu arada telefon beklerken 2 yasin de ben okudum, listeye ekleyebilirsiniz.
cnm listeye baktım sen test günü mü bekliyordun yoksa listede bn mi göremedim
cnm bende de daha 14ler 13 ler var ben onalrı gözden çıkardım mevlam büyüşlerime can versin göbüşümde inş..şimdi çatlatmamıda vurundum hayırlısı inş..bakalım cuma ola hayır ola..mevlam sabır vere hepimize ve bebişlerimizi saglıcakla kucagımıza almayı nasip ede inş..
cnm sende hayırlı haberlerle dön yarın artıksanada opu tarihi verir inş:) ve hepimiz anneliği saglıklı evlatlarla tadarız canım
canım ben ne yazık ki güzel haberlerle dönemedimen büyük yumoş 2 gün önce 13,5tu ben bugün 16-17 olur diye düşünürken sadece 15 olmuş... 15-13-12-11 diye gidiyorlar yanılmıyorsam. 7 gün iğne vurdum bu kadar oldular... büyümeleri de yavaşladı. e2 verdim yine, bakalım akşam arayıp ne diyecek hemşire. belki ilacı değiştirir belki yine doz arttırır bakalım... yumurtaları böyle yavaş gelişen var mı??
cnm moralini bozma bence yumuşlar iyi bende transfer yapılan bır tane altın yumoşum 11 di sende 15-13-12 var bunlar ıyı degerler moralini yuksek tut
ebrulii canımm testi yaptınn bir nebze olsun rahatladın walla,darısı bize olsunn ama bu yapma cesaretini nasıl bulcam:18::18: bulsam da silik çizgiyi bende görür müyüm aceba?????