haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

arkadaşlar 38 yasin oldu ........canan456,erva_nnur,mavipembe kızlar sizde birer yasin okuyunca 41 oluyo

allahım şu hayır mübarek günler yüzü suyu hürmetine gökyüzüne açtığız ellerimizi boş çevirmesin yuvalarımızı bebek sesleriyle şenlendirsin aminnnnnnn

safak_d __________1 tane okudu

zinureyn__________2 tane okudu

kardelen_27__________1 tane okudu

melek181__________1 tane okudu

nurdanur_________4 tane okudu

canan456

sea1905_________3 tane okudu

elif_su06__________1 tane okudu

mıraclevalerıe___________2 tane okudu

1demetumut_______2 tane okudu

destina38____________2 tane okudu

mavera19________1 tane okudu

ebruli_3576___________2 tane okudu

lal78lal________2 tane okudu

mavipembe38

hndslm_______1 tane okudu

bambi34_________2 tane okudu

elifnaz2013_________4 okudu

highchemist________1 tane okudu

ahha_________1 tane okudu

erva_nnur

flufem ______2 tane okudu

sevilimmmm_________2 tane okudu

zumrutline__________1 tane okudu

Hadi hayırlısı canım bende ıst acıbademdeyim toplama oldu bakalım transfer cumaya sanırım bu tedavi olmazsa bursada deneyeyim şansımı diyorum dr çok iyi hiç sıkıntı yok belki güzelyalıda hem ailemle olmak hem tatil yapmak iyi gelir daha morallimi olurum falan diye içimden geçiriyorum inş buna gerek kalmaz

canım benim çok mübarek günlerde transferin oluyo ben Rabbimin hepimizi sevindireceğine yürekten inanıyorum ve görürsün buraya bebişlerin göbüşünde geliceksin inşallah :))

canm yazı da kiraz sulandırıyo diyolar ama
ben de coraspin kullanıyorum ama kiraz da çok yiyorum
kiraz çokça yediğim gün coraspin almıyorum
acaba coraspinle kiraz uyuşurmu greyfurtu yazınaca sormak istedim sana

evet canım kirazda kanı sulandırıyor ve aspirinle / coraspirin/bebe aspirini /kanı sulandırmak için iğne olanların ikisi bir tüketmemeleri konusunda uyarı yapılıyor..

greyfurttaki bir madde içtiğimiz ilacın vudutta tutulmasını sağlıyormus bir nedenide bu yuzden yani..uzun süre ileç kullananlar greyfurt yemesin diyolar.

3 gün olması gerekir.. 5ten fazla olursa sipercanlar ölür içerde,henüz dışarı çıkamadan

kızlarr hepinize günaydınnnn..rabbim herkesin gönlünün muradını wersin inş şu mübarek günlerde..hiçbirimizin ewini çocuksuz bırakmasınnn amiinnn :)

canım sen yeniden mi başladın tedaviye:26::26::26:

günaydın kızlar,
destinacım ben bugün 1 tane okuyacağım, 2 gündür okuyamadım bi türlü ramazan davaetlerine hızlı giriş yaptım
fazla fazlada okursak bi 41 daha yaparız ne güzel, bebişlerimiz dualarla büyürlerr

destinacm güzel dileklerin için teşekkürler zaten hep yatıyorum
ayrıcq yasinlere vesile olman ne güzel

gelelim günün duasına
-kese ve kalp atımı bekleyenlere güzel haberler diliyorum
-test yapacak olanlara müjdeli haberler olsun inşlh
-tedavisi devam edenlere kaliteli ymurta ve embriyolar inşlh
-negatif sonuç alanlara rabbim en yakın zamanda daha iyilerini versinn
-benim gibi kanama görüp durumu muallakta olanlara da sabır versin

-unuttuklarım varsa lütfen affetsin

hay masallah Yüce Rabbim sorunsuz kucagina almayi nasip eylesin insallah :)

hayirli ugurlu olsun. Yüce Rabbim sorunsuz kucagina almayi nasip eylesin insallah :)
Eki Görüntüle 752782 Eki Görüntüle 752782 Eki Görüntüle 752782

canım ben ne yazık ki güzel haberlerle dönemedim en büyük yumoş 2 gün önce 13,5tu ben bugün 16-17 olur diye düşünürken sadece 15 olmuş... 15-13-12-11 diye gidiyorlar yanılmıyorsam. 7 gün iğne vurdum bu kadar oldular... büyümeleri de yavaşladı. e2 verdim yine, bakalım akşam arayıp ne diyecek hemşire. belki ilacı değiştirir belki yine doz arttırır bakalım... yumurtaları böyle yavaş gelişen var mı??

cnm moralini bozma bence yumuşlar iyi bende transfer yapılan bır tane altın yumoşum 11 di sende 15-13-12 var bunlar ıyı degerler moralini yuksek tut

ebrulii canımm testi yaptınn bir nebze olsun rahatladın walla,darısı bize olsunn ama bu yapma cesaretini nasıl bulcam:18::18: bulsam da silik çizgiyi bende görür müyüm aceba?????

valla cnm pek rahatladığım söylenemez aslında ben daha umutlanmıyorum ılaçlardan deyıp gecıstırıyorum yapsanda zaten ınanma cnm daha erken cunku doktorların vardır bı bıldıgı de benımkı neden o adar gece attı anlamıs degılım 4 temmuzdu transfer 17 temmuz test tarıhı sanırım doktor ugrasmasın dıye ıkısı bır arada yapacak hamılesın kesecıgınde bu dıyecek ugrasmasın dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…