haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

nasıl yani 11mm iken mi topladılar? olmaz ki??

olmayacaktı ki zaten dıyorum ya 1 taneydı ve 11 di almayabılırız dedı toplamaya gırerken ben bı uyandım ılk sorum o oldu aldınızmı ıyımıydı aldık dedı ve o yumurta 3 gun embrıyosu olarak bana transfer edıldı gelısımı guzeldı embrıyologla konustugumda bana soyledıgı herseyın olması gerektıgı gıbı ılerlıyor bolunmesı basladı dedı bu ılk gundu 2 gunde aynı seıldeydı ve cok ıyı ılerlıyor anası gıbı ınatcı ıste cnm :KK34: :KK34: :KK34:

canım ben ne yazık ki güzel haberlerle dönemedim :KK14: en büyük yumoş 2 gün önce 13,5tu ben bugün 16-17 olur diye düşünürken sadece 15 olmuş... 15-13-12-11 diye gidiyorlar yanılmıyorsam. 7 gün iğne vurdum bu kadar oldular... büyümeleri de yavaşladı. e2 verdim yine, bakalım akşam arayıp ne diyecek hemşire. belki ilacı değiştirir belki yine doz arttırır bakalım... yumurtaları böyle yavaş gelişen var mı??

cnm benim hiç moralini bozma . bende de yumurta yavaş büyüdü 13 gün 375 dozda ilaç kullandım. 10 yumurta toplandı 9 u döllendi.1 tane blast transfer edildi 1 tane donduruldu.normalde 14. gün opu oluyor ama benim opu 17. gün oldu.böyle durumlear normal sıkma canını. bol bol dua edelim.Allah bebikleri kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

destinacm güzel dileklerin için teşekkürler zaten hep yatıyorum:KK37:
ayrıcq yasinlere vesile olman ne güzel

gelelim günün duasına:KK9:
-kese ve kalp atımı bekleyenlere güzel haberler diliyorum:KK16:
-test yapacak olanlara müjdeli haberler olsun inşlh:KK49:
-tedavisi devam edenlere kaliteli ymurta ve embriyolar inşlh:emir_bebek:
-negatif sonuç alanlara rabbim en yakın zamanda daha iyilerini versinn:KK16:
-benim gibi kanama görüp durumu muallakta olanlara da sabır versin:KK52:

-unuttuklarım varsa lütfen affetsin

canım kaçıncı günün bugün güzel haberine ne kadar kaldı arkadaşım merak ettim?

bn sana naptıımı anlatayım da gül:)
tranferin 9 uncu günü mü neydi.sabah pembe akıntı geldi be de okula gidiyorum arkadaşın arabasında.böyle böyle oldu dedim.telaşlandım korktum.işimiiz gücümüzü bıraktıkki seminer dönemiydi,geri döndük,bana testi aldk e tabi doğru okula.:KK55:..okulda test yapılır mı yapılmaz mı derken cesarete geldim,içtim suları içtim içtim...şimdiye kadar kaç tane gebelik testi alan ben sen kalk o idrar damlatlacak olan yere değil de test bölümüne idrarı damlat:KK9:.e test bözudu tabiii.boşa gitti...:KK9:dönüşte aldım evde tekrar yaptım.ama negatifti sonuç.eşime bunlar söylemedim bile.o ısrarla test gününü bekliyordu.haklıydı da .ama sabretmek zor tabiii:)

ya bak basımıza neler getırebılıyoruz kı ben bu gece sabaha kadar dogru duzgun uyuyamadım 2 saat aralıklarla uyandım annemde esımde bende ben kalkınca herkes bı sey oldu sanıyor :) kalkma sebebım saatı hep 6 sanmam 6 da ılacım var cunku kı dun gece de erken uyumusum daha dogrusu uyuya kalmısım dun 8 gundu test yaptım sılık 2 cızgıyı gordum bugun sabah ılk ıdrarda yapacagım tekrar dıye de kafama yerleştırmısım sabah kalktım tuvalete gıttım testı yaptım sonra gıttım ılaca aldım koyacagım esım geldı sen ne yapıyorsun dıye ılac saatı dedım bak dedı saatı gosterdı bana saat daha 3 ılacı bıraktıgım gıbı dırek yataga sonra testmi kaldı cam kenarında 1,5 saat sonra kalktım ama aklımda testle bakmayı unuttum dıye uyandım oyle huylarımda var benım gıttım baktım yıne aynı hayal cızgı tekrar yattım sonra 6 da kalktım ılacı koydum ve hala dıyorum kı ben bu testı cok erken yaptım acaba sımdı bı daha mı yapsam ama yapmadım bugun 9 gun ve ben bugun hıc bır tetsı kafama takmıyorum :KK9: :KK9: :KK9:

canım sen yeniden mi başladın tedaviye:26::26::26:

Evet canım benim doğal süreçte takip ediliyor iğneleri kullansamda kullanmasamda 1-2 kuzucuğum oluyor hatta iğne kullandığım dönemlerde yumurtalarım boş bile çıkıyordu transfer kısmına hiç gecemiyordum benim çocuğum olmayacak uğraşmayalım dediğim dönemde dr arkadaşım beni tayfun hoca ile tanıştırdı iğne kullandırmadı nasılsa gene bir tane cıkıyor diye ve o günden beri bu üçüncü denemem ve transfer oluyor yumurtalarım boş çıkmıyor umudum arttığı için arka arkaya deniyorum bundan sonrası menopaza girmeden yüce rabbimin ol demesi

Evet canım benim doğal süreçte takip ediliyor iğneleri kullansamda kullanmasamda 1-2 kuzucuğum oluyor hatta iğne kullandığım dönemlerde yumurtalarım boş bile çıkıyordu transfer kısmına hiç gecemiyordum benim çocuğum olmayacak uğraşmayalım dediğim dönemde dr arkadaşım beni tayfun hoca ile tanıştırdı iğne kullandırmadı nasılsa gene bir tane cıkıyor diye ve o günden beri bu üçüncü denemem ve transfer oluyor yumurtalarım boş çıkmıyor umudum arttığı için arka arkaya deniyorum bundan sonrası menopaza girmeden yüce rabbimin ol demesi

Rabbim ol desin olsun inşallah...hepimize yumurcaklar nasip etsin...

olmayacaktı ki zaten dıyorum ya 1 taneydı ve 11 di almayabılırız dedı toplamaya gırerken ben bı uyandım ılk sorum o oldu aldınızmı ıyımıydı aldık dedı ve o yumurta 3 gun embrıyosu olarak bana transfer edıldı gelısımı guzeldı embrıyologla konustugumda bana soyledıgı herseyın olması gerektıgı gıbı ılerlıyor bolunmesı basladı dedı bu ılk gundu 2 gunde aynı seıldeydı ve cok ıyı ılerlıyor anası gıbı ınatcı ıste cnm :KK34: :KK34: :KK34:

ebruli beni gerçekten şaşırttın ve umutlandırdın tatlım. ben 18mmden küçük olan yumurtaların hep boş olduğunu düşünüyordum, demek sen 11mmlik yumurtayla yumurta toplamaya girdin öyle mi? ve o şimdi bebeiş olamk üzere :KK34::KK34: hadi inşallah :KK16::KK16:

cnm benim hiç moralini bozma . bende de yumurta yavaş büyüdü 13 gün 375 dozda ilaç kullandım. 10 yumurta toplandı 9 u döllendi.1 tane blast transfer edildi 1 tane donduruldu.normalde 14. gün opu oluyor ama benim opu 17. gün oldu.böyle durumlear normal sıkma canını. bol bol dua edelim.Allah bebikleri kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

çok teşekkür ederim paylaşımınız için... ben de beklediğim gibi büyümeyince yumurtalar üzüldüm birazcık..demek ki benimkiler de yavaş yavaş büyüyecekler... pazartesi opu olur diyordum, iş yerindeki izinlerimi falan ayarlarım diye ama biraz daha sarkacak galiba... bakalım doktorum ne diyecek, ben şimdilik gonalf 225 vuruluyorum, tabi bir de cetrotide. belki akşam hemşire arayıp dozumu arttırır

Harika ya süper rabbim ol deyince nasıl oluyor valla sanırım idrarda silik çizginde vardı değil mi yanlış hatırlamıyorsam bence bu bir mucize 15 ten düşüğe pek bakmıyorlar bile rabbim kuzucugunun kokusunu kucağında duymayı nasip etsin hayırlısı ile

Harika ya süper rabbim ol deyince nasıl oluyor valla sanırım idrarda silik çizginde vardı değil mi yanlış hatırlamıyorsam bence bu bir mucize 15 ten düşüğe pek bakmıyorlar bile rabbim kuzucugunun kokusunu kucağında duymayı nasip etsin hayırlısı ile

Yüce Rabbimin ol demesi yeter her zaman söylüyorum doktorlar hastaneler araç rabbim sınıyor bızı bu donemde dua etmekten baska sansımız yok ben dua edıyorum her asamamda agzımdan dua eksık etmedım ben 15 yıldır beklıyorum ama hıcbu kadar manevı gucu hısstmemıstım belkı de hep ondan eksık kaldı bazı seyler rabbım oldurmadı bekledıgı bırseyler vardı benden de bekledıgı bu olabılır ve ben sımdı dua edıyorum sureklı baska hersey bos buna ınanıyorum

ebruli beni gerçekten şaşırttın ve umutlandırdın tatlım. ben 18mmden küçük olan yumurtaların hep boş olduğunu düşünüyordum, demek sen 11mmlik yumurtayla yumurta toplamaya girdin öyle mi? ve o şimdi bebeiş olamk üzere :KK34::KK34: hadi inşallah :KK16::KK16:

çok teşekkür ederim paylaşımınız için... ben de beklediğim gibi büyümeyince yumurtalar üzüldüm birazcık..demek ki benimkiler de yavaş yavaş büyüyecekler... pazartesi opu olur diyordum, iş yerindeki izinlerimi falan ayarlarım diye ama biraz daha sarkacak galiba... bakalım doktorum ne diyecek, ben şimdilik gonalf 225 vuruluyorum, tabi bir de cetrotide. belki akşam hemşire arayıp dozumu arttırır

aynen cnm onun için moralini bozma oda benımle mı bılmıyorum 2 gundur testlerde silik çizgiyi gördüm ama umutlanamıyorum ıste daha bugun 9 gunum nasp artık

merhaba bayanlar.doktorum pazartesi günü klomen hapı verdi.5 gün kullan pazartesi kontrole gel dedi.ilk defa bu hapı kullanıyorum.sanırım yumurtlama takibi yapacak bir şey demedi.pazartesiye kadar çocuk yapmak için ilişkiye giremez miyiz?yasak mıdır,bilen var mı?

merhaba bayanlar.doktorum pazartesi günü klomen hapı verdi.5 gün kullan pazartesi kontrole gel dedi.ilk defa bu hapı kullanıyorum.sanırım yumurtlama takibi yapacak bir şey demedi.pazartesiye kadar çocuk yapmak için ilişkiye giremez miyiz?yasak mıdır,bilen var mı?

cnm merhaba doktorlar kullanacagım ılacları bana lıste hazırlayarak verdı kacta vurulacagım ne kadar doz kullanacagıma kadar o lıstede yasaklarda vardı bende yasaktı ama her tedavı farklı oluyor kımısıne yasak koymuyor kımısıne koyuyor sen doktoruna danıs verdıgı haplar yumurtalarının gelısımın kontrol edılmesı ıcın muhtemelen ama sen sormadan bırsey yapma derım

Günaydın herkese hayırlı sabahlar yarın sabah transferim olucak kızlar bana dua edin nolur çok heycanlı ve mutluyum doktorumdan 2 tane koymasını istiycem inşallah kabul eder:KK16::KK16:

cnm merhaba doktorlar kullanacagım ılacları bana lıste hazırlayarak verdı kacta vurulacagım ne kadar doz kullanacagıma kadar o lıstede yasaklarda vardı bende yasaktı ama her tedavı farklı oluyor kımısıne yasak koymuyor kımısıne koyuyor sen doktoruna danıs verdıgı haplar yumurtalarının gelısımın kontrol edılmesı ıcın muhtemelen ama sen sormadan bırsey yapma derım

evet doktorumu arayıp sormalıyım.teşekkür ederim.

Günaydın herkese hayırlı sabahlar yarın sabah transferim olucak kızlar bana dua edin nolur çok heycanlı ve mutluyum doktorumdan 2 tane koymasını istiycem inşallah kabul eder:KK16::KK16:

hayırlı tarnferler inşallah Rabbim seninle birlikte hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.. tranfer yapılırken doktorundan rica et besmele çekmesini ayetel kürsi ni de bol bol oku arkadaşım dualarımız tüm evlat isteyenlerle...

hayırlı tarnferler inşallah rabbim seninle birlikte hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.. Tranfer yapılırken doktorundan rica et besmele çekmesini ayetel kürsi ni de bol bol oku arkadaşım dualarımız tüm evlat isteyenlerle...

saol canım benim allah razı olsun doğru diyosun doktora hatırlatmak lazım allah hepimize müjdeli haber almayı nasip eder inşallah

saol canım benim allah razı olsun doğru diyosun doktora hatırlatmak lazım allah hepimize müjdeli haber almayı nasip eder inşallah

hayırlısı olsun arkadasım birde tavsiye duam olacak sana hiç düşürme dilinden
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"

X