-
- Konu Sahibi superisi_21
- #5.001
canım hatırladıgım kadarıyla yakı tarihlerde başlamıştık tedaviye ve aynı şeyleri kullanıyorduk neredeyse. ben bugünki kontrolümde 20 19 18 17 17 mm yumileri duydum çok şükür ve dr artık iğneleri kesti gece 23.00 da çatltma verdi göbekten vurulacagım.ve cuma sabah 10.30 da opum var..bakalım ne olacak..sonrası içinde transfer olursa hayırlısıyla kalp atımına kadar kan sulandırıcı göbekten ve popodan bir iğne daha dedi... inş iyi şeyler duyacagız hep beraber
ve bugün hamiş haberleri var gözünüz aydın kızlar miracle seninde gözün aydın tüm hamişler hayırlısıyla bebişlerini alsınlar inş kucaklarına:) darısıda bizlerin başına inş..
canım senin kaçıncı gün oldu?????????
arkadaşlar bi sorum olacak:44:
doktoruma şu an gidemiyorum telefonda da aramak istemiyorum.bilenler cevap versin lütfen:))))
14 hZİRANDA TRANSFERİM YAPILDI 2.GÜN EMBRİOSU,26 haziran da test günümdü.kalp atışları ne zaman duyulur acaba???ona göre doktora gidyim.şu an kaynıvalidemlerdeyim de:)
tecrubeli arkadaşlaaaaar cevap lütfen
Ark bugun dr a gittim e2 ve lh sonuclarim cok iyi cikmus masallah yumurtalar da gayet iyi dedi
su gobekten vurulan puregon mu nenegon muydu dozunu 230 uniteden 175 unite ye dusurdu bu iyi bir s3y mi bikemedim
Cumartesi ye kadar puregon menegon orgalutron kullanacagim
orgalutran ne ise yarıyor bilmiyorum
Bunlari kullandiktan sonra cumartesi tekrar e2 ve lh testi verecegim
ve buyuk gun pazartesi opu olacqk
simdi cinsel perhizi nasil hesapliyirsunuz
biraz acik soracagim yarin aksam iliskite girip p.tesiyekadar 4 gub mu oluyor bir anlasan
arkadaşlar yasinleri okudukça haber verirseniz düzenleme yaparım allahım kabul etsin aminnnnnnnn
safak_d
zinureyn__________2 tane okudu
kardelen_27__________1 tane okudu
melek181__________1 tane okudu
nurdanur_________4 tane okudu
canan456
sea1905_________3 tane okudu
elif_su06__________1 tane okudu
mıraclevalerıe___________2 tane okudu
1demetumut_______1 tane okudu
destina38____________2 tane okudu
mavera19________1 tane okudu
ebruli_3576___________2 tane okudu
lal78lal________2 tane okudu
mavipembe38
hndslm_______1 tane okudu
bambi34_________2 tane okudu
elifnaz2013_________4 okudu
highchemist________1 tane okudu
ahha_________1 tane okudu
erva_nnur
flufem ______2 tane okudu
Arkadaslar bilgisi olan yok muuuu
Arkadaslar bilgisi olan yok muuuu
yarın 8.gün olcak canımm sen kaçıncı gün yapmıştın bir de transfer gününü de sayıyor muydunn???ben sayıyorum yoksa az gözüküyorr gözümee
Tabiki karından da duyuluyor ama vajinal daha net görülüyor herşey sen bilirsin artık
maaşallah tatlım yumoşlarına
senin yumurta boyların başından beri daha yakındı birbirine, benim arkadan gelenler daha ufaktı. sanıyorum biraz da o yüzden iki gündür daha yüksek doz vuruluyorum. benim de yarın sabah kontrolüm var, inşallah ufaklar da büyümüştür de opudan 2den fazla yumurta toplanabilirçok dua ediyorum bunun için...
cuma sabah herşey yolunda gider inşallah ve bütün foliküllerden kaliteli yumurtalar çıkar ve güzelce döllenirler. Rabbim sonuna kadar ulaşmanı, hamileliği ve anneliği tatmanı nasip etsingüzel haberlerini bekliyorum
sağol canım:)canım test tarihinden 10 gün sonra keseyi görebilirsin. Önce kese görmeye gidiceksin bir hafta sonra da kalp atışlarını duymak için . hadi hayırlı olsun devlete millete
arkadaşlar toplam 34 yasin olmuş okumak isteyenlere duyrulur
allahım şu hayır mübarek günler yüzü suyu hürmetine gökyüzüne açtığız ellerimizi boş çevirmesin yuvalarımızı bebek sesleriyle şenlendirsin aminnnnnnn
safak_d __________1 tane okudu
zinureyn__________2 tane okudu
kardelen_27__________1 tane okudu
melek181__________1 tane okudu
nurdanur_________4 tane okudu
canan456
sea1905_________3 tane okudu
elif_su06__________1 tane okudu
mıraclevalerıe___________2 tane okudu
1demetumut_______1 tane okudu
destina38____________2 tane okudu
mavera19________1 tane okudu
ebruli_3576___________2 tane okudu
lal78lal________2 tane okudu
mavipembe38
hndslm_______1 tane okudu
bambi34_________2 tane okudu
elifnaz2013_________4 okudu
highchemist________1 tane okudu
ahha_________1 tane okudu
erva_nnur
flufem ______2 tane okudu
Canım bi tane de ben okudum .Allah kabul etsin cümleminizkini. Amiiinn.
arkadaşım kaç tane okunacak bende okumak isterim... hatta birazdan 1 tane okuyup öyle yatarım..
bende 2 tane okurum. beni de ekleyin canım. ramazan ayının hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahhh
arkadaşlar ikinizide ekledim 4 eksik kaldı
arkadaşlar ikinizide ekledim 4 eksik kaldı