- Konu Sahibi superisi_21
- #5.001
canım hatırladıgım kadarıyla yakı tarihlerde başlamıştık tedaviye ve aynı şeyleri kullanıyorduk neredeyse. ben bugünki kontrolümde 20 19 18 17 17 mm yumileri duydum çok şükür ve dr artık iğneleri kesti gece 23.00 da çatltma verdi göbekten vurulacagım.ve cuma sabah 10.30 da opum var..bakalım ne olacak..sonrası içinde transfer olursa hayırlısıyla kalp atımına kadar kan sulandırıcı göbekten ve popodan bir iğne daha dedi... inş iyi şeyler duyacagız hep beraber
ve bugün hamiş haberleri var gözünüz aydın kızlar miracle seninde gözün aydın tüm hamişler hayırlısıyla bebişlerini alsınlar inş kucaklarına:) darısıda bizlerin başına inş..
maaşallah tatlım yumoşlarına
senin yumurta boyların başından beri daha yakındı birbirine, benim arkadan gelenler daha ufaktı. sanıyorum biraz da o yüzden iki gündür daha yüksek doz vuruluyorum. benim de yarın sabah kontrolüm var, inşallah ufaklar da büyümüştür de opudan 2den fazla yumurta toplanabilir çok dua ediyorum bunun için...
cuma sabah herşey yolunda gider inşallah ve bütün foliküllerden kaliteli yumurtalar çıkar ve güzelce döllenirler. Rabbim sonuna kadar ulaşmanı, hamileliği ve anneliği tatmanı nasip etsin güzel haberlerini bekliyorum