haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

canım hatırladıgım kadarıyla yakı tarihlerde başlamıştık tedaviye ve aynı şeyleri kullanıyorduk neredeyse. ben bugünki kontrolümde 20 19 18 17 17 mm yumileri duydum çok şükür ve dr artık iğneleri kesti gece 23.00 da çatltma verdi göbekten vurulacagım.ve cuma sabah 10.30 da opum var..bakalım ne olacak..sonrası içinde transfer olursa hayırlısıyla kalp atımına kadar kan sulandırıcı göbekten ve popodan bir iğne daha dedi... inş iyi şeyler duyacagız hep beraber

ve bugün hamiş haberleri var gözünüz aydın kızlar miracle seninde gözün aydın tüm hamişler hayırlısıyla bebişlerini alsınlar inş kucaklarına:) darısıda bizlerin başına inş..

:nazar::nazar::nazar: maaşallah tatlım yumoşlarına :KK16::KK16:

senin yumurta boyların başından beri daha yakındı birbirine, benim arkadan gelenler daha ufaktı. sanıyorum biraz da o yüzden iki gündür daha yüksek doz vuruluyorum. benim de yarın sabah kontrolüm var, inşallah ufaklar da büyümüştür de opudan 2den fazla yumurta toplanabilir :KK16::KK16: çok dua ediyorum bunun için...

cuma sabah herşey yolunda gider inşallah ve bütün foliküllerden kaliteli yumurtalar çıkar ve güzelce döllenirler. Rabbim sonuna kadar ulaşmanı, hamileliği ve anneliği tatmanı nasip etsin :KK16::KK16: güzel haberlerini bekliyorum

arkadaşlar bi sorum olacak:44:
doktoruma şu an gidemiyorum telefonda da aramak istemiyorum.bilenler cevap versin lütfen:)))):KK23:
14 hZİRANDA TRANSFERİM YAPILDI 2.GÜN EMBRİOSU,26 haziran da test günümdü.kalp atışları ne zaman duyulur acaba???ona göre doktora gidyim.şu an kaynıvalidemlerdeyim de:)
tecrubeli arkadaşlaaaaar cevap lütfen:KK19:

canım test tarihinden 10 gün sonra keseyi görebilirsin. Önce kese görmeye gidiceksin bir hafta sonra da kalp atışlarını duymak için . hadi hayırlı olsun devlete millete :KK1::KK1::KK1::KK1:

Ark bugun dr a gittim e2 ve lh sonuclarim cok iyi cikmus masallah yumurtalar da gayet iyi dedi

su gobekten vurulan puregon mu nenegon muydu dozunu 230 uniteden 175 unite ye dusurdu bu iyi bir s3y mi bikemedim

Cumartesi ye kadar puregon menegon orgalutron kullanacagim

orgalutran ne ise yarıyor bilmiyorum

Bunlari kullandiktan sonra cumartesi tekrar e2 ve lh testi verecegim

ve buyuk gun pazartesi opu olacqk

simdi cinsel perhizi nasil hesapliyirsunuz

biraz acik soracagim yarin aksam iliskite girip p.tesiyekadar 4 gub mu oluyor bir anlasan

Arkadaslar bilgisi olan yok muuuu

arkadaşlar yasinleri okudukça haber verirseniz düzenleme yaparım allahım kabul etsin aminnnnnnnn

safak_d

zinureyn__________2 tane okudu

kardelen_27__________1 tane okudu

melek181__________1 tane okudu

nurdanur_________4 tane okudu

canan456

sea1905_________3 tane okudu

elif_su06__________1 tane okudu

mıraclevalerıe___________2 tane okudu

1demetumut_______1 tane okudu

destina38____________2 tane okudu

mavera19________1 tane okudu

ebruli_3576___________2 tane okudu

lal78lal________2 tane okudu

mavipembe38

hndslm_______1 tane okudu

bambi34_________2 tane okudu

elifnaz2013_________4 okudu

highchemist________1 tane okudu

ahha_________1 tane okudu

erva_nnur

flufem ______2 tane okudu

Canım bi tane de ben okudum .Allah kabul etsin cümleminizkini. Amiiinn.

vurduğunuz iğne yumurtalar çatlamasın diye...sonra çatlatma iğnesiyle kontrollü çatlatılacak...

eğer yarın ilişki olursa pazartesi gününe 4 günlük perhiz olmuş olur ki o da uygun...

inşallah herşey yolunda gider ve sonunda da pozitifi görürsünüz :KK16:

Canım cinsel perhiz süresi arttıkça spermin sağlığı bozuluyor. Şöyle aklında olsun ilk doktora gittiğimizde hatırlarsan hep şey diyorlardı klomenden sonra günaşırı ilişki. Ya da sperm testlerinde en az 3 gün cinsel perhiz. Yani çok beklemesi de iyi değil.Sayı çok ama yapı bozuk oluyor. Yani yarın ilişki olsa pazartesi için de normal. Görüyorsun bu gelemeyen bebekler bize neler öğretti. :KK49::KK49:

yarın 8.gün olcak canımm sen kaçıncı gün yapmıştın bir de transfer gününü de sayıyor muydunn???ben sayıyorum yoksa az gözüküyorr gözümee:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

canım ben transfer gününü saymamıştım.....8. gün yapmıştım ilk testi gaz veriyo gibi olmasın hehehehhe:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Tabiki karından da duyuluyor ama vajinal daha net görülüyor herşey sen bilirsin artık :KK31:

çok teşekkür ederim canım yaa cuma gitcez doktora kafam karıştı karından duyuluyosa vajinale gerek olmaz o zaman güzel :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

arkadaşlar toplam 34 yasin olmuş okumak isteyenlere duyrulur :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

allahım şu hayır mübarek günler yüzü suyu hürmetine gökyüzüne açtığız ellerimizi boş çevirmesin yuvalarımızı bebek sesleriyle şenlendirsin aminnnnnnn

safak_d __________1 tane okudu

canan456

mavipembe38

erva_nnur

:nazar::nazar::nazar: maaşallah tatlım yumoşlarına :KK16::KK16:

senin yumurta boyların başından beri daha yakındı birbirine, benim arkadan gelenler daha ufaktı. sanıyorum biraz da o yüzden iki gündür daha yüksek doz vuruluyorum. benim de yarın sabah kontrolüm var, inşallah ufaklar da büyümüştür de opudan 2den fazla yumurta toplanabilir :KK16::KK16: çok dua ediyorum bunun için...

cuma sabah herşey yolunda gider inşallah ve bütün foliküllerden kaliteli yumurtalar çıkar ve güzelce döllenirler. Rabbim sonuna kadar ulaşmanı, hamileliği ve anneliği tatmanı nasip etsin :KK16::KK16: güzel haberlerini bekliyorum

cnm bende de daha 14ler 13 ler var ben onalrı gözden çıkardım mevlam büyüşlerime can versin göbüşümde inş..şimdi çatlatmamıda vurundum hayırlısı inş..bakalım cuma ola hayır ola..mevlam sabır vere hepimize ve bebişlerimizi saglıcakla kucagımıza almayı nasip ede inş..

cnm sende hayırlı haberlerle dön yarın artıksanada opu tarihi verir inş:) ve hepimiz anneliği saglıklı evlatlarla tadarız canım

canım test tarihinden 10 gün sonra keseyi görebilirsin. Önce kese görmeye gidiceksin bir hafta sonra da kalp atışlarını duymak için . hadi hayırlı olsun devlete millete :KK1::KK1::KK1::KK1:
sağol canım:)
gecen perşembe kese için çağırmıştı dr.ben gidemedim.o zaman bu prşembe yani yarın hem kesemi görüp hem kalp atışlarımı duyar mıyım acep:KK52:???tam olarak 5 haftayı doldurdum ve 3. gündey,m.yarın 4.gün olacak.duyulur mu ki???
pzt de tam olarak 6.haftayı doldurmuş olacak inşallah:)yoksa o gün mü gitsem????napsam ki cok kaarsızım:44::44::44::44::44::44:

arkadaşlar toplam 34 yasin olmuş okumak isteyenlere duyrulur :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

allahım şu hayır mübarek günler yüzü suyu hürmetine gökyüzüne açtığız ellerimizi boş çevirmesin yuvalarımızı bebek sesleriyle şenlendirsin aminnnnnnn

canan456

mavipembe38

erva_nnur

arkadaşım kaç tane okunacak bende okumak isterim... hatta birazdan 1 tane okuyup öyle yatarım..

arkadaşlar toplam 37 yasin oldu........ 4 tane eksiğimiz var okumak isteyenlere duyrulur :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

canan456

mavipembe38

erva_nnur

sevilimmmm_________2 tane okudu

zumrutline__________1 tane okudu

kızlar bayadır yazamıyordum... yeni hamişlerimizi tebrik ediyorum. darısı bizlere inşallah... rabbim hepimizin yardımcısı olsunnnn

X