haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

hamile olan arkadaşlar biliyosunuzdur ama ben yine de yazıyım.. başta Allah korusun tabi..maydonoz,nane,dereotu,hurma fazla yendiğinde düşük yaparmış..zar zor bulduğumuz bebişlere bi şey olmasın aman..ben hiç yemiyorum bunları..bitki çayları özellikle adaçayı da düşük yapıyormuş..illa içilcekse elma,ıhlamur içilebilirmiş..bildikleriniz varsa siz de yazın paylaşalım önemli bence..

çok sağolun arkadaşlar ben trasferin 12. günüdeyim ama 5. gün embriyosuydu böyle sürekli tahlil istenince insan tedirğin oluyor

bebeklerimiz tutunsun dıye yediğimiz ananasın hamilelikte düşüğe yol açtığını okudum

aaaaa ne güzel bende güzelyalı da oturuyorum ailem de burda belki sizinkilerle komşu :))) ne hoş bi durum bu :)) canım ben soranus de tedavi görüyorum bugün ikinci günüm göbüşten iğne vuruyorum 20 gün sonra yumurta toplanıcak hayırlısıyla ramazanın son haftası da transfer... dua edelim hepimiz için noooluur Rabbim isteyen herkesin emanetlerini en kısa zamanda versin inşallah..

Teşekkür ederim tabiki rahatladım hamile gibi hissettim ilk kez :) 7+0 bugün benim çok net görünüyor ultrasonda fasulye kadar olmuş dedi doktor tabikide duyarsin. Suandada duyabilirsin vajinal ultrason ile sanırım

Daha bir heyecanlandım şimdi :))

arkadaşlar merak ettiğim bişi var embriyonun günü hamile kalma açısından önemlimi. benim 5. gün embriyosuydu iyi bişeymi bu? kimisine 2. gün kimisine 3. gün bana 5. gün neden böyle oldu? aydınlatırsanız sevinirim.

Son düzenleme:
bildiğim kadar cevaplayaym
dr ların tercihi mümkün mertebe embriyoyu 5.güne taşımak çünkü 5.günde artık bölünme aşaması bitip
rahme tutunacak duruma geliyo
ama bu demek değil ki 5.gün embriyosu en iyisi gebelik elde etmek için
biraz da kişinin özel durumuna göre değişiyo
2.gün trandferiyle de 3.gün ve 5.gün transferiyle de pozitif alanlar var yani

çok tşk ederim:) doktor bana gösterdi embriyoyu çok iyi dedi ama sonucu Allah biliyor tabiki istediği kadar iyi olsun Allah nasip etmediyse olmuyo ama inş. ben ve benim giibi bekleyen tüm anne adayları pozitif sonuç alır ve sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin Allah...

Canım ben de duyunca biraz garipsedim. İlk transferimde 5.gün ve çok kaliteliydi ama tutmadı. İkinci transferde 3.gün deyince kafam karıştı doktorum 5.gün olmayınca 3.gün deniyoruz bu kez dedi. Ve hiçbir fark yok dedi. Ve 3.gün transferim şu büyümekte 7 haftalık oldU teyzesi. Sıkıntı etme yani

Kızlar arkadaşlardan biri hurma düşüğe sebep olur yazmış da şaşırdım şimdi. Daha dün hurma bebeğin beyin gelişimine çok faydası var yazısı okumuştum. Ve hurmanın yüksek oranda şekerden başka yan etkisi olmadığını biliyorum. Aksi bir yazı gören var mı? Açıkçası kan şekerimin düştüğü anlarda şeker,çikolata veya suni birşey yiyeceğime hurma yerim diye düşünmüştüm.

canım tesadüfen yazını gördüm de yazmak istedim
hurma rahimde doğuma benzer kasılmalar yapıyormuş.bu nedenle hatta doktorlar doğum sancıları başladığında hızlandırmak amacıyla hurma tavsiye ediyolar.şahsen ben yemiyorum,çok severim aslında.
onun yerine başka meyveleri tercih et şimdilik bence canım
sağlıkla kucaklamak nasip olur inşallah

Aynen canim ben de okuyunca sasirdim. Ben transferden sonra ılık suya koyup o suyuyla yedim hurmayi kabizliga engel olur lifli diye. Su an da yiyorum ara ara tutunmayi kolaylastirdigini duymustum bilakis. Kafam karisti simdi!!!yememek mi lazim?

Evet o yazan benim..Meryem suresinde hz.Meryem'e doğumunun kolay olması için hurma yemesi isteniyor.Bence yememekte fayda var son haftalar yenebilir mantiken..Yine de siz bilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…