- 3 Aralık 2011
- 1.448
- 56
- 39
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #4.941
canım korkma bende 2 gündür çok üzgündüm değerim düşük çıktığı için. ama değer tekrar 2ye katlandı. merak etme... cuma günü kese görücez inşş.
merhaba canım ne yaptın? değerin katlanmış öyle mi çok sevindim..ben bidaha değere falan baktırmadım ya, baktırsamıydım acaba? kaç çıktı değerin? değer kaç olunca kese görünüyormuş biliyor musun?
kızlar bebk kesesini görmeye gideniniz oldumu acaba benim ki 15 temmuzda 6.hafta olacak çok merak ediyorum umarım bir sorun çıkmaz hamilelik yaşıyorum ama belirtisiz iki embriyo transferim oldu inşallah ikiside benimledir.aranızda keseye baktıran varsa beni aydınlatırsa sevinirim :18:
Arkadaşlar,
Müjdeli haberim var, HAMİLEYİM.Değerim 167, cuma günü tekrar kan için çağırdılar.Çok mutluyum, Allah hepinize nasip etsin, hep birlikte kucaklarımıza almayı nasip etsin.Hemşire değerin çok iyi dedi, iyi değil mi bu değer? Bu arada telefon beklerken 2 yasin de ben okudum, listeye ekleyebilirsiniz.
İcanım aldımm cevabımııdeğerin çok güzel bence tebrik ederimm beklediğine değmişş canımm
Arkadaşlar,
Müjdeli haberim var, HAMİLEYİM.Değerim 167, cuma günü tekrar kan için çağırdılar.Çok mutluyum, Allah hepinize nasip etsin, hep birlikte kucaklarımıza almayı nasip etsin.Hemşire değerin çok iyi dedi, iyi değil mi bu değer? Bu arada telefon beklerken 2 yasin de ben okudum, listeye ekleyebilirsiniz.
Cnm hayırlısı olsun boyle guzel haberler aldıgımızda benım gıbı test gunu bekleyenlere bır umut oluyorsunuz mutlu olmamıza vesıle oluyorsunuz rabbım hayırlısı nı nasıp etsın saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
Şu anda annem yanımda, hepinize çok içten dualar ediyor.Bizi sevindiren Rabbim hepinizi sevindirsin arkadaşlar.Güzel haberlerinizi bekliyorum.
doğru söylüyorsun canım, farkı yerler olduğu için olabilir. bir de hemşireyi arayıp sordum. korkulacak bir şey yok dedi...farklı hastaneyse zaten hiiiç aklını karıştırma, test hassasiyetleri farklı oluyor. eğer tekrar baktıracaksan, son baktırdığın yerde baktır madem ki kıyaslama yapabilesin canım
canımmm hayırlı olsunnn, sağlıkla devamı gelsin inşallahArkadaşlar,
canım hiiç canını sıkma bence... evet burda 20 yumurta toplandığı 12 tanesinin döllendiği gibi şeyler de duyuyoruz, herkesin tedavisi farklı ilerliyor sonuçta. benim opuya biraz daha var ama şuan iyi durumda olan 2 tane var, diğerleri yetişir mi bilemiyorum. ben o ikisinin döllendiğini 1 tanesinin 5. güne geldiğini görsem bile havalara uçarımsonuçta gerekli olan 1 tane sağlıklı embriyo....iyi şeyler düşün sen de hep, güzel şeyler olacak inşallah
gözünüz aydın... herşey sorunusz ilerler inşallah