haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

canım korkma bende 2 gündür çok üzgündüm değerim düşük çıktığı için. ama değer tekrar 2ye katlandı. merak etme... cuma günü kese görücez inşş. :nazar::nazar::nazar:

merhaba canım ne yaptın? değerin katlanmış öyle mi çok sevindim..ben bidaha değere falan baktırmadım ya, baktırsamıydım acaba? kaç çıktı değerin? değer kaç olunca kese görünüyormuş biliyor musun?

merhaba canım ne yaptın? değerin katlanmış öyle mi çok sevindim..ben bidaha değere falan baktırmadım ya, baktırsamıydım acaba? kaç çıktı değerin? değer kaç olunca kese görünüyormuş biliyor musun?

canım bu benim 5. testim oldu. dr senden istemediyse hiç yaptırma. boşuna stres. bugün değerim 1486 çıktı çook şükür rabbime. :nazar::nazar::nazar:

öncelikle tebrik etti ve artışın güzel olduğunu söyledi
kanama olabilir dinlenin korkulacak bişi yok dedi
ancak an itibariyle benimkiler gene geldi:KK43:

kızlar bebk kesesini görmeye gideniniz oldumu acaba benim ki 15 temmuzda 6.hafta olacak çok merak ediyorum umarım bir sorun çıkmaz hamilelik yaşıyorum ama belirtisiz iki embriyo transferim oldu inşallah ikiside benimledir.aranızda keseye baktıran varsa beni aydınlatırsa sevinirim :18:

kızlar bebk kesesini görmeye gideniniz oldumu acaba benim ki 15 temmuzda 6.hafta olacak çok merak ediyorum umarım bir sorun çıkmaz hamilelik yaşıyorum ama belirtisiz iki embriyo transferim oldu inşallah ikiside benimledir.aranızda keseye baktıran varsa beni aydınlatırsa sevinirim :18:

Canım hayırlı olsun ptesi transferimin 20. Günüydü biz tek kese gördük biri kacmis malesef ama olsun tek olsun bizim olsun..

Arkadaşlar,

Müjdeli haberim var, HAMİLEYİM.Değerim 167, cuma günü tekrar kan için çağırdılar.Çok mutluyum, Allah hepinize nasip etsin, hep birlikte kucaklarımıza almayı nasip etsin.Hemşire değerin çok iyi dedi, iyi değil mi bu değer? Bu arada telefon beklerken 2 yasin de ben okudum, listeye ekleyebilirsiniz.

Arkadaşlar,

Müjdeli haberim var, HAMİLEYİM.Değerim 167, cuma günü tekrar kan için çağırdılar.Çok mutluyum, Allah hepinize nasip etsin, hep birlikte kucaklarımıza almayı nasip etsin.Hemşire değerin çok iyi dedi, iyi değil mi bu değer? Bu arada telefon beklerken 2 yasin de ben okudum, listeye ekleyebilirsiniz.

canım aldımm cevabımıı:KK9::KK9::KK9:değerin çok güzel bence tebrik ederimm beklediğine değmişş canımm

Arkadaşlar,

Cnm hayırlısı olsun boyle guzel haberler aldıgımızda benım gıbı test gunu bekleyenlere bır umut oluyorsunuz mutlu olmamıza vesıle oluyorsunuz rabbım hayırlısı nı nasıp etsın saglıkla kucagına almayı nasıp etsın

Cnm hayırlısı olsun boyle guzel haberler aldıgımızda benım gıbı test gunu bekleyenlere bır umut oluyorsunuz mutlu olmamıza vesıle oluyorsunuz rabbım hayırlısı nı nasıp etsın saglıkla kucagına almayı nasıp etsın

Şu anda annem yanımda, hepinize çok içten dualar ediyor.Bizi sevindiren Rabbim hepinizi sevindirsin arkadaşlar.Güzel haberlerinizi bekliyorum.

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım rabbim bizlerede kısmet eder inşallah ne kadar bereketli bir topiktir bu rabbim bizlerede yazdırır inşallah hamileyimmmmmmmmmmmmm diye

farklı hastaneyse zaten hiiiç aklını karıştırma, test hassasiyetleri farklı oluyor. eğer tekrar baktıracaksan, son baktırdığın yerde baktır madem ki kıyaslama yapabilesin canım
doğru söylüyorsun canım, farkı yerler olduğu için olabilir. bir de hemşireyi arayıp sordum. korkulacak bir şey yok dedi...

Arkadaşlar,

canımmm hayırlı olsunnn, sağlıkla devamı gelsin inşallah :KK64:

canım hiiç canını sıkma bence... evet burda 20 yumurta toplandığı 12 tanesinin döllendiği gibi şeyler de duyuyoruz, herkesin tedavisi farklı ilerliyor sonuçta. benim opuya biraz daha var ama şuan iyi durumda olan 2 tane var, diğerleri yetişir mi bilemiyorum. ben o ikisinin döllendiğini 1 tanesinin 5. güne geldiğini görsem bile havalara uçarım :KK16::KK16: sonuçta gerekli olan 1 tane sağlıklı embriyo....iyi şeyler düşün sen de hep, güzel şeyler olacak inşallah :KK16::KK16:

:KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar: gözünüz aydın... herşey sorunusz ilerler inşallah :KK16:

canım hatırladıgım kadarıyla yakı tarihlerde başlamıştık tedaviye ve aynı şeyleri kullanıyorduk neredeyse. ben bugünki kontrolümde 20 19 18 17 17 mm yumileri duydum çok şükür ve dr artık iğneleri kesti gece 23.00 da çatltma verdi göbekten vurulacagım.ve cuma sabah 10.30 da opum var..bakalım ne olacak..sonrası içinde transfer olursa hayırlısıyla kalp atımına kadar kan sulandırıcı göbekten ve popodan bir iğne daha dedi... inş iyi şeyler duyacagız hep beraber

ve bugün hamiş haberleri var gözünüz aydın kızlar miracle seninde gözün aydın tüm hamişler hayırlısıyla bebişlerini alsınlar inş kucaklarına:) darısıda bizlerin başına inş..

hamiş arkadaşlarımı tebrik ederim allah tamamına erdirsin:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
tutmayan arkadaşlarımada allah sabır versin, en kısa zamanda toparlanmayı nasip etsin
beni sorarsanız bu cuma günü kontrolüm var. bir ay önce opu olmuştu umarım dondurulmş embriyolarla bu son olur:)

zinnur hadi bak artmış degerin iyisiniz inş sadece biraz daha dikkat istiyo senin nazlı bebişlerin..mevlam senin ve tüm hamişlerin bebişlerini korusun inş

arkadaşlar ben ikinci testide yaptırdım yükselmiş ama bi daha istedi cuma bu ne kadar devam edecek birde ne zamn ultrasonda bakarlar

X