- Konu Sahibi superisi_21
- #4.961
birde bende yasin okuyabilirm kaç adet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ben ikinci testide yaptırdım yükselmiş ama bi daha istedi cuma bu ne kadar devam edecek birde ne zamn ultrasonda bakarlar
hamile olan arkadaşlar biliyosunuzdur ama ben yine de yazıyım.. başta Allah korusun tabi..maydonoz,nane,dereotu,hurma fazla yendiğinde düşük yaparmış..zar zor bulduğumuz bebişlere bi şey olmasın aman..ben hiç yemiyorum bunları..bitki çayları özellikle adaçayı da düşük yapıyormuş..illa içilcekse elma,ıhlamur içilebilirmiş..bildikleriniz varsa siz de yazın paylaşalım önemli bence..
Canım merhaba ben istanbulda yasıyorum ama bursadan yasıyordum evlendim gittim istanbulcuklara ama ilem bursada hatta güzelyalıdalar bende hafta sonu için geldim pazar akşamı dönüyorum sen mudanyada nerdesin tedavini nerde görüyorsun nasıl gidiyor
Teşekkür ederim tabiki rahatladım hamile gibi hissettim ilk kez :) 7+0 bugün benim çok net görünüyor ultrasonda fasulye kadar olmuş dedi doktor tabikide duyarsin. Suandada duyabilirsin vajinal ultrason ile sanırım
canım hatırladıgım kadarıyla yakı tarihlerde başlamıştık tedaviye ve aynı şeyleri kullanıyorduk neredeyse. ben bugünki kontrolümde 20 19 18 17 17 mm yumileri duydum çok şükür ve dr artık iğneleri kesti gece 23.00 da çatltma verdi göbekten vurulacagım.ve cuma sabah 10.30 da opum var..bakalım ne olacak..sonrası içinde transfer olursa hayırlısıyla kalp atımına kadar kan sulandırıcı göbekten ve popodan bir iğne daha dedi... inş iyi şeyler duyacagız hep beraber
canm opun şimdiden hayırlı olsun inşl kolay ve de güzel ve de başarılı geçer
hamiş arkadaşlarımı tebrik ederim allah tamamına erdirsin
tutmayan arkadaşlarımada allah sabır versin, en kısa zamanda toparlanmayı nasip etsin
beni sorarsanız bu cuma günü kontrolüm var. bir ay önce opu olmuştu umarım dondurulmş embriyolarla bu son olur:)
Allah yardımcın olsun inşlh bu kez o güzel habere ulaşırsınz:)
zinnur hadi bak artmış degerin iyisiniz inş sadece biraz daha dikkat istiyo senin nazlı bebişlerin..mevlam senin ve tüm hamişlerin bebişlerini korusun inş
aminnn canm Rabbim korusun
benimkiler dediğin gibi annelerine çekip nazlı olacaklar galiba
şaka bi yana hala tedirginim aslında
bildiğim kadar cevaplayaymarkadaşlar merak ettiğim bişi var embriyonun günü hamile kalma açısından önemlimi. benim 5. gün embriyosuydu iyi bişeymi bu? kimisine 2. gün kimisine 3. gün bana 5. gün neden böyle oldu? aydınlatırsanız sevinirim.
bildiğim kadar cevaplayaym
dr ların tercihi mümkün mertebe embriyoyu 5.güne taşımak çünkü 5.günde artık bölünme aşaması bitip
rahme tutunacak duruma geliyo
ama bu demek değil ki 5.gün embriyosu en iyisi gebelik elde etmek için
biraz da kişinin özel durumuna göre değişiyo
2.gün trandferiyle de 3.gün ve 5.gün transferiyle de pozitif alanlar var yani
arkadaşlar merak ettiğim bişi var embriyonun günü hamile kalma açısından önemlimi. benim 5. gün embriyosuydu iyi bişeymi bu? kimisine 2. gün kimisine 3. gün bana 5. gün neden böyle oldu? aydınlatırsanız sevinirim.
Kızlar arkadaşlardan biri hurma düşüğe sebep olur yazmış da şaşırdım şimdi. Daha dün hurma bebeğin beyin gelişimine çok faydası var yazısı okumuştum. Ve hurmanın yüksek oranda şekerden başka yan etkisi olmadığını biliyorum. Aksi bir yazı gören var mı? Açıkçası kan şekerimin düştüğü anlarda şeker,çikolata veya suni birşey yiyeceğime hurma yerim diye düşünmüştüm.
Kızlar arkadaşlardan biri hurma düşüğe sebep olur yazmış da şaşırdım şimdi. Daha dün hurma bebeğin beyin gelişimine çok faydası var yazısı okumuştum. Ve hurmanın yüksek oranda şekerden başka yan etkisi olmadığını biliyorum. Aksi bir yazı gören var mı? Açıkçası kan şekerimin düştüğü anlarda şeker,çikolata veya suni birşey yiyeceğime hurma yerim diye düşünmüştüm.