haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

hanımlar merhaba;

2 gün önce de yazmıştım, 9. gün beta testim 95 idi, bugün tekrar yaptırdım 144 yani iki kat artmamış :KK43:
herhangi bir yorum yapabilir misiniz? eğer deneyiminiz varsa ...

yok canımm o şekilde cinsiyeti öğrenilmiyorr,bazı aileller genetik hastalıklardan kız veye erkeğin taşıyıcı olma durumlarından dolayı. mesala bazıları kız bazıları erkek istebiliyor.böle durumda döllenen embriyolar pgt denilen genetik teste giriyorlar orda hem hastalıkları hem de cinsiyeti belli oluyor ona göre transfer yapılıyorr
teşekkür ederim cnm

babex ağzından bal damliyor inşallah .olmasada napalım rabbim sabır versin öpüldün[/QUOTE]

Allah hayırlı,sağlıklı,sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah önemli olan o cnm

canm bnm transfer günü arkadaşım güzl şeyler olacak canını sıkma napalım kısmetten öte yol yok rabbim her sonuç için sabır ve şükürle karşılama gücü versin ..bnimde hiç bir belirtim yok öyle aman aman olanrada pskolojik olsa gerek 3üz annesi güçlüdür olacak dualarımdasın ...

sağol canım çok teşekkür ediyorumm:KK16::KK16::KK16:Allahımm hakkımızda hayırlsını nasip etsinn bu topik başka bir topik oldu gerçektenn:nazar::nazar::nazar:çok ani ruhh değişimleri yaşıyorumm artıkk çok zor bu bekleme süreci:18::18::18:senin de çok güzel bir kalbinin olduğunu düşünüyorum en kısa zamanda kavuşacağına yürekten inanıyorumm:KK48::KK48:

inşallahh canımcım:KK16::KK16::KK16: Allahh izniyle tüp isteyenler kavuşurr cücüklerineee:KK55::KK55::KK55:

canım benim de 9 tane toplanmıştı 5 taneden 3 ü döllenmiş 2 si birinci kalite 3. de 2 kaliteydi,inşallahh seninkide çok iyi olur canımcımm:KK16::KK16:

amin canım inşallah seninle durumumuz çok benziyormuş peki senin transferini kaçıncı gün yaptılar canım?

hanımlar merhaba;

2 gün önce de yazmıştım, 9. gün beta testim 95 idi, bugün tekrar yaptırdım 144 yani iki kat artmamış :KK43:
herhangi bir yorum yapabilir misiniz? eğer deneyiminiz varsa ...

canım 9. gün 95 , 10. gün 144 mü çıktı?
2 gün arayla ölçülünce iki katına çıkması lazım . değerin yükselmiş ama sen 2 gün sonra yine tekrarla testi canm..

canm bnm transfer günü arkadaşım güzl şeyler olacak canını sıkma napalım kısmetten öte yol yok rabbim her sonuç için sabır ve şükürle karşılama gücü versin ..bnimde hiç bir belirtim yok öyle aman aman olanrada pskolojik olsa gerek 3üz annesi güçlüdür olacak dualarımdasın ...
yaa sen ne tatlısın bu pozitif enerjiyi nerden alıyorsun böle:KK9::KK9::KK9::KK9:etrafımdakiler dört dönüyorlar belki de onların üzülmesini istemiyorum galiba ben nasılsa üstesinden gelebilirimmm

amin canım inşallah seninle durumumuz çok benziyormuş peki senin transferini kaçıncı gün yaptılar canım?

3.gün transferi oldu canımm iki tanesi 8 hücreli bir tanesi de 4 hücreliydi

kızlarrr

transferden sonraki 12. gün değerim 300 dü 15. gün 745 oldu 21. gün değerim yani bugün 6421 çıktı. doktordan geliyorum muayene etti , çift kese gözüktü, hala inanamıyorum. çok küçükler haftaya kalp atışlarını duyabiliriz dedi. ben bir tane isterken rabbim 2 tane verdi.

aranızda çoğul gebelik yaşayan varmı.

:nazar::nazar::nazar::KK9::KK9::KK9: maaşallah... kucağına alın sağlıkla:KK16::KK16:

yok canım farklı bir hastanede yaptırdım bugün.. 1 embriyo transfer edimişti canım. tüp bebek merkezindeki hemşiremiz ilk değerim 625 çıktığı için tekrar yaptırmana gerek yok demişti, ben de o yüzden başka bir hastanede yaptırdım meraktan :KK70: bu gün tahlil yaptırdığım hastanedeki doktor progesteron düzeyinin iyi olduğunu söyledi ama b-hcg için de cuma ya da cts gel tekrar yapalım testi dedi, umarım herşey yolunda gider canımmm ya hepimiz için...

farklı hastaneyse zaten hiiiç aklını karıştırma, test hassasiyetleri farklı oluyor. eğer tekrar baktıracaksan, son baktırdığın yerde baktır madem ki kıyaslama yapabilesin canım

:KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45: bebeğin cinsiyeti döllenme sırasında belli oluyormuş acaba embriyolog cinsiyetini biliyor mudur??umarım sorularıma yanıt bulabilirim :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

:KK50::KK50: maalesef öyle olmuyor, kromozom analizi yapılmadan bilinmez cinsiyet.

yaa sen ne tatlısın bu pozitif enerjiyi nerden alıyorsun böle:KK9::KK9::KK9::KK9:etrafımdakiler dört dönüyorlar belki de onların üzülmesini istemiyorum galiba ben nasılsa üstesinden gelebilirimmm

maşallah canım ya inşallah sıkı sıkı tutunmuştur meleklerin annelerine :KK16::KK16::KK16::KK16:

kızlar size şöyle söyleyeyim benimde hiç bir belirtim olmadı ne batma ne bel kasık ağrısı hiç bişey. şuandada bişey yok sadece içten içe ateşleniyorum.
herkesin hikayesi belirtileri farklı oluyor, sakın niye bende olmuyor diye ne kendinizi nede bebişlerinizi strese sokmayınn

babam tatlıcıdır güzellik hehehe ee napıyım bnm gülen simgelerim yok .cnm bnm pazartesi test yaptım ya 4. gün çizgide çıkmadıya çıkmaması normal :-)ondan sonra böyle oldummm...ağla ağla nereye kadar.iki sonucada kendimi alıştırrıyorum ağladığımda olacağını bilsem 24 saat ağlarım güleyim daha iyi sende gül

Geç kaldım hesapsızca kendi hayatımdan çaldım
Seni bulacağm ben bu işten memnun kalacağım
Olur mu olmaz mı bizi biraz zorlamaz mı
Düşünmedim ben de senden farksız kaldım
Hadi beni duy (bebeğimmmmmmmmmmmmmmmm)

Bu ne biçim huy
Gel de yerine başkasını koy
yumuk yumuk gözlerine bakılır
sen gelince hep çare bulunur
Her şey güzel olacak senle olunca
senin ağlama sesini duyunca
Yalnız benim ol ömrüm boyunca

haydi eller havayaaaaaaaaaaaa

cnm hayırlısı olsun rabbım sonuna kadar göturmeyı nasıp etsın

canım maşallah değerinde çok güzel gözün aydın Allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah darısıda bizlerin başına

gözünaydın canım ya Allah tamamına erdirsin benimde yarın test günüm çok merak ediyorum.sen idrar testi yapmışmıydın ben dün sabah yapmıştım ikinci silik çıkmıştı bu sabah tekrarladım dünkinden dahada silik çıktı yarına kadar nasıl dayancam bilmiyorum

rozana nurgok sizleri tebrik ediyorum çok güzl bi başlangıç oldunuz bim günüm için rabbim tamamına erdirsin ....nasısınız arkadaşlar nasıl moraller....
evlere şenlik bebeğimiz var
bizimde onda gözümüz var
belki birazda nazınız var alamaya gelecez vallahi şansınız yok billahi.

kızlar moral moral açın bi güzl şarkı dinleyin gerisi zaten takdir. güzl hayalleer kurun

hayırlı olsun süper süper sğper...Allahım bized de nasip etsin:))))

Arkadaşlar, herkese çok çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun, darısı tez zamanda sizlere olsun inşallah.. Bu arada sayfalar çok hızlı ilerlemiş alıntı yapamadığım arkadaşlarım kızmayın lütfen :)) lütfen ümidinizi kaybetmeyin, sabırla ve sakin şekilde yani stres yapmamaya gayret ederek tedavinize devam edin. Artık dualarım sizlerle güzel arkadaşlarım........

kızlar bn 1 2 saat dinlenmeye gidiyorum bebeler doğmadan internet delisi olacaklar ...hep birlikte inne rabbeke hüvel hallakul alim diyelim..

kızlar geldim ben 41 yasine 2 tane de benden ekleyın okudum bıtırdım sımdı bırde hepimize meryem suresi okudum test gunu bekleyen pozıtıfı goren tum arkadaslarıma da dua ettım rabbım guldursun yuzlerımızı ınsallah

40:67 - "Sizi (önce) bir topraktan, sonra bir damla sudan, sonra bir aleka (embriyo)dan yaratan, sonra sizi bir bebek olarak çıkaran, sonra güçlü kuvvetli bir çağa erişmeniz, sonra da ihtiyarlar olmanız için yaşatıp büyüten O'dur. İçinizden kimi de daha önce vefat ettiriliyor. (Bunları Allah) belirli bir süreye ulaşasınız ve aklınızı kullanasınız diye (böyle yapıyor)."

Kızlar B-HCG sonucum çıkmış şimdi hastaneyi aradım. 2 gün önceki B-HCG değerim 625 ti, bu günki B-HCG değerim 918 çıkmış. progesteron 396 çıkmış. nasıl sizce? neden 2 günde 2 katına çıkmadı acabaki??

canım korkma bende 2 gündür çok üzgündüm değerim düşük çıktığı için. ama değer tekrar 2ye katlandı. merak etme... cuma günü kese görücez inşş. :nazar::nazar::nazar:

X