-
- Konu Sahibi superisi_21
- #4.901
yok canım farklı bir hastanede yaptırdım bugün.. 1 embriyo transfer edimişti canım. tüp bebek merkezindeki hemşiremiz ilk değerim 625 çıktığı için tekrar yaptırmana gerek yok demişti, ben de o yüzden başka bir hastanede yaptırdım meraktanbu gün tahlil yaptırdığım hastanedeki doktor progesteron düzeyinin iyi olduğunu söyledi ama b-hcg için de cuma ya da cts gel tekrar yapalım testi dedi, umarım herşey yolunda gider canımmm ya hepimiz için...
canımm bence hamişssiin wallaaa ben idrar testinde pozitif görmek istiyorummm ama hiç cesaretim yok.olmadığını düşünmeye başladımm artıkk
sen transfer gününü sayarak mı 8.gün diyorsun canımm????
cnm bence sen hamişsincanm bnm umutsuz olma bnmde trasferimin 6, günü dün bnmde çok moralim bozuktu belim ağrıyor anlamadım neden kötü mü iyi mi hiç bilemedim sonradanda düşündüm ki stres her şeyin başı bugün biraz daha iyim inşallah bu olanlar güzel şeylere işaret olur iyi düşünelim iyi olsun
Transferin 10. Günü beta hcg değerim 47 idi 12 . Günü 70 ve bugün yaptrdım 14. Günü 101 çokkk korkuyrm(
dr na sormadın mı canm böyle başlayıp devam eden çok örnek var
bfcg değerlerimizi paylaşalım dşye de bi topik orası da sana yardımcı olur
bence artık daha çok umutlanmak için bi sebebin var
inşlh bence pozitif ama yine de temkinli olmak lazım
evet cnm sabah yapıldı erken saattı saydım valla belkı de ısıme oyle gelıyor dayanamadım aslında cumartesı dogum gunumde yapayım dedım ama nasıp bakalım her gune 1 testım var 1 gun arayla yapacagım bakalım yuce rabbım hayırlısını nasıp etsın kucaklarımızı bos cevırmesın amin
opu dan sonra gaz sancısı gibi kasıklarda ağrı olması normall bir durumm sıkıntı yok yanikızlar bişey sormak istiyorum dün benim opum oldu bugün kasıklarımda batma gibi ağrım var özellikle oturup kalkarken çok canımı yakıyor bu durum sizlerde de oldu mu ? normal mi acaba ?
su perisi ben senden çok umutluyum bu güzel bloğu açtın herkese umut oldun!!! herkes senin sayende birbirine destek oldu sakın canını sıkma rabbim seni de mükafatlandırırrrcanımm bence hamişssiin wallaaa ben idrar testinde pozitif görmek istiyorummm ama hiç cesaretim yok.olmadığını düşünmeye başladımm artıkk
sen transfer gününü sayarak mı 8.gün diyorsun canımm????
hay maşalllaahhhhhkızlarrr
transferden sonraki 12. gün değerim 300 dü 15. gün 745 oldu 21. gün değerim yani bugün 6421 çıktı. doktordan geliyorum muayene etti , çift kese gözüktü, hala inanamıyorum. çok küçükler haftaya kalp atışlarını duyabiliriz dedi. ben bir tane isterken rabbim 2 tane verdi.
aranızda çoğul gebelik yaşayan varmı.
opu dan sonra gaz sancısı gibi kasıklarda ağrı olması normall bir durumm sıkıntı yok yani
su perisi ben senden çok umutluyum bu güzel bloğu açtın herkese umut oldun!!! herkes senin sayende birbirine destek oldu sakın canını sıkma rabbim seni de mükafatlandırırrr
hay maşalllaahhhhhrabbim nazarlardan korusun allah seni ve bebişlerini korusunnn
kızlarrr
transferden sonraki 12. gün değerim 300 dü 15. gün 745 oldu 21. gün değerim yani bugün 6421 çıktı. doktordan geliyorum muayene etti , çift kese gözüktü, hala inanamıyorum. çok küçükler haftaya kalp atışlarını duyabiliriz dedi. ben bir tane isterken rabbim 2 tane verdi.
aranızda çoğul gebelik yaşayan varmı.
cnm bence sen hamişsin
bence değerlerin gayet iyi hayırlı olsun cnm sende hamişsin
Canım inş öyledir biraz yavaş seyrediyr dedi hemşire o yüzden moralim bozuk(
aramızda bir gün var o zamann canımm yaa,ne güzel erken çıkmışş tek embiyo olmasına rağmenn
ben sabrımm kalmadııı artıkkçok zorlanıyorum beklemekten artıkk belirti arayıp duruyorumm.sende var mı belirti falann?????
ewet kullanıyorum hem ıgne hem ılac
Evet canım bende clexane hemde coraspirin kullaniyorum bununla bağlantısı ne
sağol canım çok teşekkür ediyorummsu perisi ben senden çok umutluyum bu güzel bloğu açtın herkese umut oldun!!! herkes senin sayende birbirine destek oldu sakın canını sıkma rabbim seni de mükafatlandırırrr
çok teşekkür ederim canım bu arada su perisi bende katılıyorum sen böyle herkese moral veren umut dolu bir topiği açarak umut oldun kendinide listeye hamile diye yazıcaksın Allah ın izniyle inşallah
canm çokk tebrik ediyorum sağlıcakla al kucağına inşlh meleklerini
senin iki embriyo değil miydi zaten
bebeğin cinsiyeti döllenme sırasında belli oluyormuş acaba embriyolog cinsiyetini biliyor mudur??umarım sorularıma yanıt bulabilirim