- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.308
-
- Konu Sahibi superisi_21
öksürüğün daha geçmedi mi transferden sonra öksürmemen gerek ama:26:senle konuştuktan 1 buçuk saat falan uyudum iyiyim canım bide öksürmesem
canım anlamadım netten baktınmı kuzum
hayırlı olsun canım bende acıbadem de yaptırıcam ama ben Kadıköy acıbadem e gidicemben de bu ay başlıyorum tedaviye inşallah arkadaşlar. hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
28 yaşındayım, ilk denemem, sorun sperm sayı ve hız düşüklüğü, maslak acıbadem de yaptıracağız nasipse. musmutlukız sen de orada tedavi oluyorsun okuduğuma göre. hayırlı olsun tedavin hayırla sonuçlansın inşallah. nasıl memnun musun? ben de bülent tıraşa gideceğim nasipse
iğnelerle yumurta sayın artıcak ve tabi büyüyecekselam kızlar, ben de tedavime başladım bugün.... ilk iğnemi oldum. bişey sorucam bu iğnelerle yumurta sayısı da artıyor mu yoksa sadece yumurtaları mı büyütüyorlar. ilk muayenede yumurta varsa o şekilde kalıyor mu?
ben de bu ay başlıyorum tedaviye inşallah arkadaşlar. hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
28 yaşındayım, ilk denemem, sorun sperm sayı ve hız düşüklüğü, maslak acıbadem de yaptıracağız nasipse. musmutlukız sen de orada tedavi oluyorsun okuduğuma göre. hayırlı olsun tedavin hayırla sonuçlansın inşallah. nasıl memnun musun? ben de bülent tıraşa gideceğim nasipse
selam kızlar, ben de tedavime başladım bugün.... ilk iğnemi oldum. bişey sorucam bu iğnelerle yumurta sayısı da artıyor mu yoksa sadece yumurtaları mı büyütüyorlar. ilk muayenede yumurta varsa o şekilde kalıyor mu?
hayırlı olsun canım bende acıbadem de yaptırıcam ama ben Kadıköy acıbadem e gidicem
iğnelerle yumurta sayın artıcak ve tabi büyüyecek
Canim hem sayisini artiriyor hemde buyumelerini hizlandiriyor. 5. Gunde yumurtalarin catlamasini onlemek icin bir igne daha veriyo, 20 mm olduklari zaman da catlatma ignesini vuruyosun :)
o kadar çok heyecanlandım ki yumurta sayısını sormayı unuttum zaten :)
sayısı artmazsa diye korktum :) senin tedavin ne aşamadaydı ?
artar canım eğer senle ilgili önemli bir sorun yoksa
Benim suan gelismekte olan 14 yumurtam var. insallah hepsi gelisir. Pztesi catlatcaz insallahh
sen kaç ünite yapıyorsun gonal f yi bana 300 ünite başlattılar.
var maalesef fsh 20,9iğneler de çok yüksek dozda başlandı zaten. 300 ünite gonal f, menagon da 4 toz
Gonal f 100,merional var bide 75. Ama bugun gonal f 75 indirdiler. Niye yuksek seninki?
canım hoşgeşdinbilgilerini tam olarak yaz istersen listemize ekleyeyim bilgilerinde eksik olan arkadaşlar da bilgilerini verirse listemize eklemiş olurumm
benim yumurta rezervi azlığım var o yüzden. amh ta çok düşük...
Aramiza Hosgeldin :) cok tesekkur ederim insallah hepimizinki olumlu sonuclanicak. Ben acibademden cok memmunum. Cok ilgili ve dakikler. Herseyi sorup bilgi alabiliyosun. Zaten Bulent hoca dunya tatlisi bi insan. Ne zaman basliycaksin?
kızlar iyi akşamlar bugün kan testi yaptırdım ve rubelle ıgg pozitif çıkmış sonuç yüksek bunu anlamını bilen varmı:26::26: