- Konu Sahibi superisi_21
merhaba arkadaşlar benıde yazarmısınız 25 yaşındayım 2 denemem sperm hareketsizliği umut tüp bebek merkezı aranıza yenı katılıyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar benıde yazarmısınız 25 yaşındayım 2 denemem sperm hareketsizliği umut tüp bebek merkezı aranıza yenı katılıyorum.
hoşgeldin canımm aramızatedavin hayırlı olsunmerhaba arkadaşlar benıde yazarmısınız 25 yaşındayım 2 denemem sperm hareketsizliği umut tüp bebek merkezı aranıza yenı katılıyorum.
tamam canım okundu olarak yazarımmAllahım kabul eylesinnslm kızlar nasılsınızsuperisi canım ben 3 yasin okudum kalan 2 taneyide okuycam yarına kadar okudu yazabilirsin
iyi olurdu canım ama tablonun şeklinde bile değişlik yapamıyorum ilk zaman nasıl oluşturduysam öle gidiyorsuperisi_21
bir sütun daha ekleyip kullandığımız/kullanacağımız ilaçlarımızı/iğnelerimizide yazsak nasıl olur?
uğraştırır mı seni?
yol gösterici olur hem bize hem merak edenlere..
2013 HAZİRAN ANNE ADAYLARI İÇİN BAĞIŞLANAN,
.
superisi_21 5 Yasin-i Şerif okundu iskorpit 5 Yasin-i Şerif okundu destina38 5 Yasin-i Şerif okundu melek181 5 Yasini-i Şerif okundu elifnaz2013 5 Yasin-i Şerif okundu musmutlukiz 5 Yasin-i Şerif yekzeban 5 Yasin-i Şerif nil8474 6 Yasin-i Şerif TOPLAM 41Yasin-i Şerif
Arkadaşlar şimdiden kolaylıklar diliyorum geri kalanını almak isteyen arkadaşları bekliyoruz.okuyup bitirenler bitirince haber versin okundu olarak listemize ekleyelimm
benide eklerseniz sevinirim.yaş 30,ilk dondurulmuş deneyimim,sorun sperm hareketsizliği.ya Allah bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyorum an itibariyle estrofemi mi,coraspin ve zitromax la başladım hayırlısıyla inşallah ayın 18 de rahmimin kalınlaşma durumuna göre 1 hafta içinde dondurulmuşlarla transferim olacak.bu arada ilk mikro deneyimimde bir tane kızım var.
Geldim canım, biraz uyudum opu dan sonra. Biraz akıntım var hafif ağrı ama adet sancısı kadar bile değil. 9 yumoş çıktı benden yarın arayacaklar ama büyük ihtimalle pazar transfer olur dedi dr. Sen ne alemdesin, seninkiler nasıl? Bundan sonrası daha heyecanlı,kaç tanesi döllencek, kaçı gelişcek, inşallab tutunurlar fln gibi yaklaştıkça daha çok düşünüyosun
canım hoşgeldintedavin hayırlı olsunmerhaba hanımlar.öncelikle bu yolda mucadele eden tüm anne adaylarının tedavileri Allah'ın izniyle rast gitsin inşallah.Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.
beni de listenize eklerseniz sevinirim.
yaşım 26 dondurulmuş embriyolarımla tedavime başladım bu ay.nasib olursa haziran ortası transferim.izmir irenbe tüp bebek merkezinde yaptırıyorum.ilk tüp bebek denemem.sebep yok bu arada sebepsiz infertilite gurubundayız.
benide eklerseniz sevinirim.yaş 30,ilk dondurulmuş deneyimim,sorun sperm hareketsizliği.ya Allah bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyorum an itibariyle estrofemi mi,coraspin ve zitromax la başladım hayırlısıyla inşallah ayın 18 de rahmimin kalınlaşma durumuna göre 1 hafta içinde dondurulmuşlarla transferim olacak.bu arada ilk mikro deneyimimde bir tane kızım var.
canım gayet güzel sayı inşallahh hepsi olgun olur.canım önemli olan 1.kalite embriyo yakalamak o zaman başarı oranı yükseliyor iyi bir sayı inşallahh 1.kalite embriyoların olur
canım bazı uzun protokolleri kural gereği öle yapıyolar.benimki de uzun protokol olcak bana vermedi.kist için vermiyorlar.aslında sorsaydın niçin kısa değil de uzun protokol uygulayacaksınız diye.benim uzun olmasının sebebi mesela bazı yumurtaların önden büyüyüp diğerlerinin geri kalmasından dolayı.uzun protokolde yumurtaları önce baskılayıp sonra büyütüyorlar.
canım geçmiş olsun atlatmışsın,inşallah bir güzel döllenirler onlar da.aslında yumurta sayın iyiydi doktor bir açıklama yaptı mı???
canım zaten hepsinin dolu çıkması mümkün değil doktor gayet iyi dedi bakalım bizim sıpalar nasıl gelişecek
melekim kızçem geldim başta çok tırstım ama narkozdan sonrası kolaydı sanırım gözümde biraz büyütmüşüm
9.30 da ameliyathaneye aldılar 10.30 da odaya geçtim hakkaten dedikleri gibi sonrasındaki ağrı adet ağrısı gibiymiş dayanılmıycak bişiy değildi. 15-20 tane yumurtadan 8 i dolu çıkmış öyle dedi turgut bey
Canim gecmis olsun. Insallah hayirli haberler aliriz senden :) iyimisin agrin varmi? Bu arada galiba benm de pztesi catlatma ignem vurulcak galiba
naber canım nasıl oldun:26::26:
kızlar iyi akşamlar bugün kan testi yaptırdım ve rubelle ıgg pozitif çıkmış sonuç yüksek bunu anlamını bilen varmı:26::26: