- 2 Mayıs 2013
- 377
- 2
-
- Konu Sahibi superisi_21
canim ben tüp bebek raporuu cıkarıyorum......2 asılamamm 2 rahim filmiim var...bize özellde yaptırısakk 6 milyar...rapor cıkaririsak 2 öilyara mal olacagini söylediler.....bende fırsatii degerlendirmek isitedim
günaydın hanımlar.listeye girmişim fakat benim ilk denemem 2.ci deneme yazılmış sanırım dondurulmuşlarla tedavim olduğunu yazdığım için.opu sonrası dr um transfer yapmıcağını 2 regl dönemi geçirip sonrasında yapıcağını söylediği için yumoşlarım dondurulmuş vaziyette beni bekliyor.yani hiç transfer yapılmadı bana şuan.
iyiym canım sağol...etki etmezmiş canım araştırdım çünkü o hastalığa karşı bağışıklık kazandığım için pozitifmiş rubella IGG geçirmiş olunan kızamıkçık rubella IGM o hastalığı o anda geçiriyosun demekmiş yani IGM olsaydı kötü bir durummuş ama benimkisi IGG pozitif sorun yok sanırımmelek181 nasılsın canım? kızamıkçık hastalığı bir etki eder miymiş tedaviye??
canım senin böcüğe kardeş yapacan heralde ha
hakkında hayırlısı olsun güzelim
Allah yardımcın olsun
canım hoşgeldintedavin hayırlı olsun
canım sen de hoşgeldinAnneliği tatmışsın şanslı gruptansın canım mikro denemem derken tüp bebek mi farklı mı oluyor o???
bize hiç öyle bir şey demedi doktor.özel kuruluş diye mi acaba?bir de ilk denememiz.aşılama falan da olmadı öncesinde ondan mı acaba?.bu rapor için ne yapmak lazım?
Ankaradayım ben testlerimi de anatolia da yaptrdım gün aşırı e2 baktılar, ben memnunum anatolia dan. Uzun protokoldü benim adetin 21. Günü başladım. İlaçlarla toplam 6000 i buluyor.
Senin içinde hayırlı olsun, drmuzunda söylediği gibi bence de sebepsiz infertiitede tüp bebek de şans daha fazla. Allahım inşallah hayırlısıyla nasip eder bize de bebecikleri
Senden istedigi kan tahlillerini anatolia mi yapti.sperm testi filan .hakan hoca mi ilgileniyo her seferinde.bana gurgan klinikte kan tahlilini filan disaarda yaptiriyosun dediler.ilacla beraber 4500 istendi
merhaba kızlar. Fazla giremediğim için takip edemiyorum. Bende adetimi bekliyorum başlamak için. Hepinize kolay gelsin. İnşallah hepinizin kucağı seneye dolsun. Hayırlı cumalar
Ankaradayım ben testlerimi de anatolia da yaptrdım gün aşırı e2 baktılar, ben memnunum anatolia dan. Uzun protokoldü benim adetin 21. Günü başladım. İlaçlarla toplam 6000 i buluyor.
Senin içinde hayırlı olsun, drmuzunda söylediği gibi bence de sebepsiz infertiitede tüp bebek de şans daha fazla. Allahım inşallah hayırlısıyla nasip eder bize de bebecikleri
Evet herşey anatoliada yapıldı, hakan hoca ilgileniyor
iyiym canım sağol...etki etmezmiş canım araştırdım çünkü o hastalığa karşı bağışıklık kazandığım için pozitifmiş rubella IGG geçirmiş olunan kızamıkçık rubella IGM o hastalığı o anda geçiriyosun demekmiş yani IGM olsaydı kötü bir durummuş ama benimkisi IGG pozitif sorun yok sanırım
kızlarrrr neden kimse yokkkkkk.:44: :18:
selam napıyon?sen ne aşamadasın
iyi bakalım haynşallah herşey yolundadır.seninde hayırlıolsun.benimde dün opum vardı.bugün haber bekliyorum