- 19 Ekim 2009
- 477
- 66
-
- Konu Sahibi superisi_21
son 6 tane kaldı arkadaşlarr2013 HAZİRAN ANNE ADAYLARI İÇİN BAĞIŞLANAN,
.
superisi_21 5 Yasin-i Şerif iskorpit 5 Yasin-i Şerif destina38 5 Yasin-i Şerif melek181 5 Yasini-i Şerif elifnaz2013 5 Yasin-i Şerif musmutlukiz 5 Yasin-i Şerif yekzeban 5 Yasin-i Şerif TOPLAM 35 Yasin-i Şerif
Arkadaşlar şimdiden kolaylıklar diliyorum geri kalanını almak isteyen arkadaşları bekliyoruz.okuyup bitirenler bitirince haber versin okundu olarak listemize ekleyelimm
canım hoşgeldin aramızabenim de okul zamanımın sonuna denk geliyor seminer döneminde rapor alcam çok düşündüm temmuza sarkıtsam mı diye ama aşırı sabırsız bir insan olduğum için inşallah adetim okulun kapanacağı tarihe denk gelir dedimm.ayın 13-14 ü gibi kırmızıları bekliyorum inşallahh zamanında gelirler de çok bekletmezler
Sanırım mayıs ayı topiği gibi haziran ayı topiğindede öğretmen çook olacak...bende öğretmenim ve haziran başlamak için iyi bir zaman aslında olurda eğer tutarda bebeklerimize kavuşursak dinlenmemiz gereken düşük riskinin fazla olduğu dönem evlerimizde olacağız inşallah..superisi kısa protokol mü uygulanacak canım sana..
Amin canım, hoşbuldum anatolia da başladımhoşgeldin canım aramızabilgilerini ekledim tedavin hayırlı olsun ankarada hangi merkezde tedavi oluyorsunuz????
Amin canım inşallah :) hoşbuldumHosgeldin canimm! Allahim insallah hepimize saglikli huzurlu bebisler nasip ederr :)
Canım demek sende burdasın..benim tedavimde uzun protokol uygulandığı için bende burdayım..ben bugün lucrinin 22. iğnesini gonal f in 6. iğnesini vurdum canım..darısı senin başına inşallah..göbüşüm delik deşik oldu...inşallah sonunda yavrularımız göbüşümüz içine konuverir inşallah...
son 6 tane kaldı arkadaşlarr
Canim ben de 2 gun sonra okuyabilirim.Suan adetliyim biter bitmez baslarim kismetse..
2013 HAZİRAN ANNE ADAYLARI İÇİN BAĞIŞLANAN,
.
superisi_21 5 Yasin-i Şerif iskorpit 5 Yasin-i Şerif destina38 5 Yasin-i Şerif melek181 5 Yasini-i Şerif elifnaz2013 5 Yasin-i Şerif musmutlukiz 5 Yasin-İ Şerif yekzeban 5 Yasin-i Şerif nil8474 6 Yasin-i Şerif TOPLAM 41 Yasin-i Şerif
Arkadaşlar şimdiden kolaylıklar diliyorum geri kalanını almak isteyen arkadaşları bekliyoruz.okuyup bitirenler bitirince haber versin okundu olarak listemize ekleyelimm
Kizlar ya aklima takildi size sorayim dedim. Doktorunuz tutma ihtimali yuzde kac dedi?
Kizlar ya aklima takildi size sorayim dedim. Doktorunuz tutma ihtimali yuzde kac dedi?
elifnaz canım bıgün kontrol var diyodun ne dedi doktor :26::26::26:
günaydin.......bian önce başlamakk istiyorum tedavimee........amaa dahaa adete 1 haftaa varr
Kizlar merhabaa napiyosunuuzz? :) ne durumdasiniiz??
Beklemek zor oluyo bilirim. Biz asilamadan sonra 1 ay bekledik dinlendik snrada 1 hafta gecikmeli geldi regl :) dun basladik biz insallah hayrli haberler veririz hepimizzmerhaba canım bende adet olmayı bekliyorum ama daha ay sonuna doğru maalesef(