- 19 Ekim 2009
- 477
- 66
-
- Konu Sahibi superisi_21
Sagol canim. 100 gonal f, 75 de menarin diye bi ilac. Gunde 1 kere karindan vurucam. Senin basladimi tedavin?
kızlar naber nasılsınız ?????
menarini hiç duymamıştım:26::26:güzel canım düşük dozla başlamışsın inşallahh yumurtalarında güzel yanıt verir.ben daha adet olmayı bekliyorum canımm arkanızdan gelcem bende inşallahh
iyiz canımm sen nasılsın nasıl gidiyoropu zamanında yaklaşıyor tedaviyi yarıladın sayılırr
Bu arada bende yasin okurum ama malum suan adetliyim. Kacar tane okuyosunuz? Beni de yazin
bende iyiyim canım biraz önce iğnemi yaptım size bakıyorum
evet az kaldı yarın kontrol var yumrta toplama için gün söylüycek perşembe diyodu ama bakalım
yarın artık yumilerin yeterli olgunluğa ulaşmışsa çatlatma iğnene geçersin onda da 2 gün bekliyosun sonra anazteziyle topluyorlar.anaztezili olması güzel oluyor hiçbişey hissetmiyor insan
hıhı bugün iğnelerin sonuncusunu yapıyorum
dediğin gibi yarın akşamda çatlatma iğnesini yaparım sonrasında biraz korkuyom yaaaaaa hiç anestezi almadım bilmiyom nası olcak
canım hayırlı olsun tedavin
hangi merkezde hangi doktorla başladınız
Bende varımmm, sebepsiz infertiite. 1 aşılama denememz var. Şimdi de tüp bebek deneyeceğiz, ankarada. Adetimin 9. Günündeyim. Perşembe/cuma opu m var
Bende varımmm, sebepsiz infertiite. 1 aşılama denememz var. Şimdi de tüp bebek deneyeceğiz, ankarada. Adetimin 9. Günündeyim. Perşembe/cuma opu m var
Mayis topiginde basladim ama Hazirana kaldim.Once doktorum tatile cikti Nisandan mayisa erteledik sonra Uzun protokol tedavi uygun gordu Hazirana kadar geldik boylece...Bikacgune ignelere basliyorum Allah hepimizin yardimcisi olsun...
ben muayenemi oldum .testlerim de tamam adetin 2.günü gel dediler .yine mi yapçaklar bunları???ayyy alın ymoşları veri bebişleri ay bekletmen gari doktoooolaaaaaa heeeeyHayır ilk gün kontrol ediyor ve neyi nasıl kullanacagını ne yapman gerektiği ve ne zaman tekrar geleceğini söylüyor tekrar gittiğin zaman kan degerleri ve muayene oluyor hadi hayırlısı canım
iğneyi kendimiz mi yapıyozbende iyiyim canım biraz önce iğnemi yaptım size bakıyorum
evet az kaldı yarın kontrol var yumrta toplama için gün söylüycek perşembe diyodu ama bakalım
Bende bu topiğe yeni yazıyorum.bilgilerimi eklerseniz sevinirim...26 yaşındayım... sıkıntımız sperm değerleri hareket ve morfoloji problemi...bursada doktorumun özel muayenehanesine gidiyorum doktorum doç dr murat arslan..muayenehanesinin adı jineplus...1.tüp bebe denememiz...tedavimiz başladı..yarın kontrolüm var bu hafta sonuna doğru opum olacak inşallah...daha önce eşim ameliyat oldu faydasını görmedik..proxedd ilaç kullandı işe yaramadı..hsg çektirdik olmadı..aşılama denedik negatif..histeroskopi oldum nisan ayında..mayıs ayında uzun protokolle başladık...haziran ayında allah kısmet ederse transferim olacak inşallah...benimde hikayem budur..yarışmacı embriyolara başarılar dilerim...rabbim tez vakitte bize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
saol canım
sen bilirsin bu iğneleri yaparken yorgunluk falan oluyomuydu sende beni bıraksalar bütün gün uyuyacam ama geceleri uyuyamıyorum
Bende bu topiğe yeni yazıyorum.bilgilerimi eklerseniz sevinirim...26 yaşındayım... sıkıntımız sperm değerleri hareket ve morfoloji problemi...bursada doktorumun özel muayenehanesine gidiyorum doktorum doç dr murat arslan..muayenehanesinin adı jineplus...1.tüp bebe denememiz...tedavimiz başladı..yarın kontrolüm var bu hafta sonuna doğru opum olacak inşallah...daha önce eşim ameliyat oldu faydasını görmedik..proxedd ilaç kullandı işe yaramadı..hsg çektirdik olmadı..aşılama denedik negatif..histeroskopi oldum nisan ayında..mayıs ayında uzun protokolle başladık...haziran ayında allah kısmet ederse transferim olacak inşallah...benimde hikayem budur..yarışmacı embriyolara başarılar dilerim...rabbim tez vakitte bize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
kızlar bende 28 yaşındayım eşimde 28 :) ve bizde evleneli her ay denedik.4 kez klomen ve çatlatma ignesi oldumeşimin sperm saysı düşük ( 8milyon) morfolojisi 1 çıkınca direk tüp bebege yönlendirildik..ve bugün adet günümdü ama okul çok yogun ve bu ay tedavilere başlayamayıp dr gidemem diye bir dahaki adete bıraktık inş hayırlısı hakkımızda.inş kucaklarımız dolacak en kısa zamanda