- 2 Ocak 2013
- 8.484
- 27.548
-
- Konu Sahibi superisi_21
Ay kizlar misafirim vardi az once gittiler.yasini bende okumaya calisirim.5 tane diyeyim.kizlar bence biran once okuyalim.ayrica muhtemelen benim opuda bu hafta.yasini bitirince yazarim.kizlar surekli giremiyom ama yazdiklarinizi takip ediyom kalbim sizinle.yarin opu tarihim belli olbilir.kontrolum var hadi hayirlisi
Canim merhaba. Bugun benimde 3.gunumdu, ultrasonla alttan muayene etti kist varmi folikuller ne durumda diye 10 dk surdu. Daha sonra izleyecegimiz yol hakkinda ve ilaclar hakkinda bilgi verdi. Cok uzun surmuyo yetisirsin merak etmekızlar günaydın.
yarın adet 2. günü başlıyoruz hayırlısıyla.
bir şey öğrenmeliyim.yarınki doktordaki iş uzun sürüyor mu?:44:ben sabahtan çalışıp 3.30 gibi doktorda olsam yeter mi?daha önce test tahlil falan yapıldı.tecrubeli arkadaşlar?yardımmm
inşallah problemsiz olur herşey canım yayaa:)))))))))))))))))))kizlarr doktordan ciktik simdi kistim kaybolmus tedaviye baslasdkk :) cok mutluyum allahima sukur! ıgneler bugun basliyo :)
merhaba 23 yasindayim bnde hazirnda yaltiracagim insallh esimin sperm sorunu var bni listeye ekleye bilirmisiniz acaba:) bugun ruyamda hamile oldugumu gordum ruyasi bile guzl insallh sizde en kisa zamnda kalirsiniz hamile
canim merhaba. Bugun benimde 3.gunumdu, ultrasonla alttan muayene etti kist varmi folikuller ne durumda diye 10 dk surdu. Daha sonra izleyecegimiz yol hakkinda ve ilaclar hakkinda bilgi verdi. Cok uzun surmuyo yetisirsin merak etme
hayırlısı inşallah.opuda yumoşlar mı toplanıyordu elif?:44:
ben bu hafta adetliyim sanırım,gelecek yine galiba o yüzden bitince alayım yasini kızlar...
Kizlarr doktordan ciktik simdi kistim kaybolmus tedaviye baslasdkk :) cok mutluyum Allahima sukur! Igneler bugun basliyo :)
kızlar günaydın.
yarın adet 2. günü başlıyoruz hayırlısıyla.
bir şey öğrenmeliyim.yarınki doktordaki iş uzun sürüyor mu?:44:ben sabahtan çalışıp 3.30 gibi doktorda olsam yeter mi?daha önce test tahlil falan yapıldı.tecrubeli arkadaşlar?yardımmm
Ay kizlar misafirim vardi az once gittiler.yasini bende okumaya calisirim.5 tane diyeyim.kizlar bence biran once okuyalim.ayrica muhtemelen benim opuda bu hafta.yasini bitirince yazarim.kizlar surekli giremiyom ama yazdiklarinizi takip ediyom kalbim sizinle.yarin opu tarihim belli olbilir.kontrolum var hadi hayirlisi
Merhaba 23 yasindayim bnde hazirnda yaltiracagim insallh esimin sperm sorunu var bni listeye ekleye bilirmisiniz acaba:) bugun ruyamda hamile oldugumu gordum ruyasi bile guzl insallh sizde en kisa zamnda kalirsiniz hamile
Kizlarr doktordan ciktik simdi kistim kaybolmus tedaviye baslasdkk :) cok mutluyum Allahima sukur! Igneler bugun basliyo :)
elifnaz2013 canım senide ekledim opu n için şimdiden kolaylıklar dliyorum.2013 HAZİRAN ANNE ADAYLARI İÇİN BAĞIŞLANAN,
.
superisi_21 5 Yasin-i Şerif iskorpit 5 Yasin-i Şerif destina38 5 Yasin-i Şerif melek181 5 Yasini-i Şerif elifnaz2013 5 Yasin-i Şerif musmutlukiz 5 Yasin-i Şerif TOPLAM 30 Yasin-i Şerif
Arkadaşlar şimdiden kolaylıklar diliyorum geri kalanını almak isteyen arkadaşları bekliyoruz.okuyup bitirenler bitirince haber versin okundu olarak listemize ekleyelimm
canım hayırlı olsun tedavin başlamışCanim merhaba. Bugun benimde 3.gunumdu, ultrasonla alttan muayene etti kist varmi folikuller ne durumda diye 10 dk surdu. Daha sonra izleyecegimiz yol hakkinda ve ilaclar hakkinda bilgi verdi. Cok uzun surmuyo yetisirsin merak etme
canım hayırlı olsun tedavin başlamışhangi iğneleri verdi kaç doz kullanacakmışın:26::26:
Sagol canim. 100 gonal f, 75 de menarin diye bi ilac. Gunde 1 kere karindan vurucam. Senin basladimi tedavin?