- 28 Ağustos 2009
- 1.079
- 11
- 45
- Konu Sahibi superisi_21
- #2.141
çok sevindim canım ya tebrik ederim ne güzel ben hamile olduğunu tahmin etmiştim Rabbim meleğini korusun hemen şu avatarındaki yas havasını değiştir hamiş göbüş çiçek böcük bişiler koy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hemşireyle görüştüm iğne olarak devam et dedi. aldım akşama başlıycam inşallah.
onerin icin cok tesekkur ederim canim. sen nerde yaptirdin kacinci deneme?
kizkar ben ayagi kalkinca sanki dusucekmis gibi geliyortransferimin ikinci gunu bu arada
kızlaaaar çok tşekkür ederim. Anlatamam size arkadaşım baktı ilk sonuca bana dönüp bakınca anladım elim ayğım boşaldı birden hiç bu kadar heyecanlanacağımı düşünmüyordum. Hastanedekiler de istemiyorum da o yüzden ağlıyorum sanmışlar :)))
Kızlar sonucu açıklıyorum 91,99 pozitifffffffff
safak d tebrık ederımmmm rabbım saglıkla kavustursun bebecını sana.ıgnelerını ıhmal etme...
Progesteron ıgnesı ne kadar fıyatını ogrenebılırmıyım bende bu denememde kullanıcam cunkuu
9.gün 56
11.gün 155
Kaç gündür bakamadım, biraz okuyayım. Dileyip isteyen herkese rabbim tez zamanda nasip etsin, yüzlerini güldürsün hayırlısıyla inşallah. Hamişler de (bizde) hayırlısıyla kucağımıza alalımm
kızlar kızlar hamile gibiyim sanki ya bizim olduğumuz ilçede kan haftada bir kan verilebildiği için başka bir birime gittik kan verdim sonuç yarın ya da pazartesi dediler ama kadın doğum doktoru ultrasonla bir bakayım dedi ve gölge gibi bir kese görüntüsü görünüyor ama tam net değil kan sonucunu bekle dedi bende dayanamayıp evde gelip test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı belli belirsiz sevineyim mi ya bu kadar kısa zamanda kese görünürmü ki yani 3+4 günlük iken. bende gördüm ya çok tatlı arama motorunda da baaktım sanki kese gibi
zorda olsa görünebilir canım bende 4 haftalıkken doktora gitmiştim kese net bir şekilde görünmüştü ikinci çizgi silikte olsa varsa gebesin gözün aydın
kızlar kızlar hamile gibiyim sanki ya bizim olduğumuz ilçede kan haftada bir kan verilebildiği için başka bir birime gittik kan verdim sonuç yarın ya da pazartesi dediler ama kadın doğum doktoru ultrasonla bir bakayım dedi ve gölge gibi bir kese görüntüsü görünüyor ama tam net değil kan sonucunu bekle dedi bende dayanamayıp evde gelip test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı belli belirsiz sevineyim mi ya bu kadar kısa zamanda kese görünürmü ki yani 3+4 günlük iken. bende gördüm ya çok tatlı arama motorunda da baaktım sanki kese gibi
Canim hayirli olsuuunn Transferin kacinci gunu? Kacinci gun embryosuydu ??
canım çok sevindim kusura bakma dün pek gelemedim misafir vardı ama aklımda sende kaldı
transfer nasıl geçti şimdi nasılsın ne ilaçlar verdi turgut bey kaç embriyo transfer edildi ayyyy ne çok sordum demi yaaa
rapor almakla en iyisini yapmışsın canım artık dinlenmene bak iş güç yapma canım kendine dikkat et çok öptüm
arkadaşlar merhaba
devlet hastaneside 4500 gibi rakamlar yazılmış ama ankarada haacettepe hastanesi 400 tl gibi bir rakama yapıyor,genart da özel merkez raporu ola hastalara 800 tl ye tüp bebek yapıyor
istanbul da da pek çok merkez var uygun fiyata yapan en populer umut tüp bebek bence en pahalı olarak raporluya 2000 tl ye yapıyordu,ümraniye hospitalıum raporsuz 2000 tl imiş
biraz araştırın derim,ben rapor hakkımı kullandım,bazı hastaneler çok kolay çıkarıyorlar haberiniz olsun,merkezler haliyle kendilerini düşündükleri için rapora çok sıcak bakmıyorlar,iş bize düşüyor
pro dr semra karaman internetden buldum sizce nasil bi doktor?:18::18:
Kızlar sonucu açıklıyorum 91,99 pozitifffffffff
hayırlı olsun canımmmm ... Allah tamamına erdirsinnn9.gün 56
11.gün 155
Kaç gündür bakamadım, biraz okuyayım. Dileyip isteyen herkese rabbim tez zamanda nasip etsin, yüzlerini güldürsün hayırlısıyla inşallah. Hamişler de (bizde) hayırlısıyla kucağımıza alalımm
neeee ???? para yok die devlette yaptıracam böyle ise napcaaam ben yaaaa
evet canım o halam gelecek iştee gıcık sinirr varyaa iiçimde hiç bişey yapmak gelmiyor.. ne yemek hazırlamak nede pasta börek vs.. bide demezmi kontol gününse gelmeyelim diye..bende biz o defteri kapattık hala dedim.. meraklı benim doktora gidip gitmediğimi öğrenecek güyaaa...canım sen kimseye demedinmi en iyisini yapmışsın haa hatırladım şu bahsettiğin halan bebeğin tutunamadığına değilde paraya acıyan aman söyleme
kız devlette daha ucuz olur sanıyodum bizde hastaneye 4250 tl verdik şaşırdım valla
canımmmm hayırlıı olsunnn cok sevındımmm Allah tamamına erdirsin ınsallah hadi kendini yidin bitirdin bizide yidin bitirdin burdaKızlar sonucu açıklıyorum 91,99 pozitifffffffff