- 2 Mart 2013
- 280
- 1
- Konu Sahibi superisi_21
- #2.121
pro dr semra karaman internetden buldum sizce nasil bi doktor?:18::18:
Ben gitmedim ama hep Turkiyede ki en ıyi tüp bebek doktorlarindan biri diye duydum. Tercih ederdim senin yerinde olsam..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pro dr semra karaman internetden buldum sizce nasil bi doktor?:18::18:
Destina hadi sende gebelik takvimi yapta bebeğinin gelişimini beraber takip edelim.
Selam,
Arginmax ı ne şekilde ne zamana kadar kullandığın konusunda yardımcı olurmusun lütfen ? Tşk,
canım aslında bende çok istiyorum hatta içim gidiyo ama hamileliğimin sağlıklı bi şekilde gittiğinden emin olmak için bi süre daha bekliycem
canım aslında bende çok istiyorum hatta içim gidiyo ama hamileliğimin sağlıklı bi şekilde gittiğinden emin olmak için bi süre daha bekliycem
Ben gitmedim ama hep Turkiyede ki en ıyi tüp bebek doktorlarindan biri diye duydum. Tercih ederdim senin yerinde olsam..
Geliboluyu bilmiyorum ama Ankara da devlette çok seçeneğin olur diye düşünüyorum.Birde bazı özel merkezlerin sgk ile anlaşması var.Onuda araştırabilirsin canım.
Merhaba canım.Arginmax a tedaviden önceki adetimle başladım.Günde 2 tane kullandım.Yumurta toplama gününe kadar.Ayrıca Folidoce de kullandım.Günde 1 tane.
Kızlar sonucu açıklıyorum 91,99 pozitifffffffff
kızlar arginmax nedir ben biosteron kullanıyorum tüp bebek öncesi bunun gibi bişi mi ??? benimkinde DHEA eksikliği için yazıo,, zübeyde hanımdaki doktor biz tüp bebek öncesi hastalarımıza tavsiye ediyoruz demişti de
canım geliboluda doğru dürüst doktor yokki tüp bebekcisi olsun artık özeller anlaşma yapmıyo benim ilk yaptırdığım yerde bile artık rapor kabul etmiyolar gecen sene yaptırdık özelde dedik rapor çıkarttırsak uğraştığınıza değmez dediler ama bu sene yapcak bişi yok elimden geleni yapcam rapor için sizlerden de 4000 tlye yakın fiyatlar duyunca canım sıkılıyooo