Geçmiş olsun koğuş ağası olmamıştır inşallah içerideEşim yok bugun maalum kv mapustan çıkıyo onu almaya gitti banada burger dan menu almış onu yedim . Bende vatanım sesnsine bakıyorum bugun kedilerim eşliğinde
Pek ilgilendiğim bir konu deeeel biliyosun . Hiç sormadım . Olmamış gibi davranmaya devam . Kız bugunnn ne soğuktuuu anamm annaamm anammm bi yerlerim donduGeçmiş olsun koğuş ağası olmamıştır inşallah içeride
Geldi konuyu açtım ama fotoğraf yuklenmiyor deli etti beni .Gerçekten geldi teşekkür ederim :))
Keyif sende gızım afiyet olsun :81:Eki Görüntüle 2096872 Gelin çay içekkk , kedi manzarası eşliğindee
Valla keyfim çok yerinde ama biraz rahatsıızm sanıırm hastalancamKeyif sende gızım afiyet olsun :83:
Geldi konuyu açtım ama fotoğraf yuklenmiyor deli etti beni .
Resimleri whatsapp veya faceye ekleyip tekrar kopyalayın...O zaman resim boyut değiştirip ekleniyor...Yada tarayıcıyı değiştirip ekleyinGeldi konuyu açtım ama fotoğraf yuklenmiyor deli etti beni .
Abla snapseedde yada başka foto düzenleyici programlarda bir efekt bile verse boyut küçülüyor yükleniyorResimleri whatsapp veya faceye ekleyip tekrar kopyalayın...O zaman resim boyut değiştirip ekleniyor...Yada tarayıcıyı değiştirip ekleyin
Evet kolaj yapınca falanda değişiyor.Ama değişim olmadan direk eklese daha iyi olur dedimAbla snapseedde yada başka foto düzenleyici programlarda bir efekt bile verse boyut küçülüyor yükleniyor
Benim gibi tlf iyi foto çekmeyen bir modelse düzenlemesi işine yarar diye düşündümEvet kolaj yapınca falanda değişiyor.Ama değişim olmadan direk eklese daha iyi olur dedim
Haklısın canımBenim gibi tlf iyi foto çekmeyen bir modelse düzenlemesi işine yarar diye düşündüm
he çok şık yerlere gidiyorum ben zaten ama kazıklanmıyorum :)))))) salataya 39 verdiğim bu ikidirneyse özel salata diyelim zayıflatan parası çıkınca hafifledim baya he kız ondan zenginler zayıf sende zenginsin çöp çöp ben fakir bak balık etliyim
he çok şık yerlere gidiyorum ben zaten ama kazıklanmıyorum :)))))) salataya 39 verdiğim bu ikidirneyse özel salata diyelim zayıflatan parası çıkınca hafifledim baya he kız ondan zenginler zayıf sende zenginsin çöp çöp ben fakir bak balık etliyim
Salatanın hepsini yedin mi bari, o kadar para vermişsin Jelesec'im dibini de sıyırıp bıraksaydın
yedim ya bırakırmıyım sıyırdım dibini buradan tanışıp arkadaş dost olduklarımızın %80 zengin bacım ben bir orta direk onlarla buluşmalar gezmeler bana pahalıya patlıyor
Mune kola şirketi hani araştırma yapmış ya eski çeteden bazıları bir tırsmış aktif değiller ama dışarıdan okuyorlar bende söyledim diyorlar bunlar bilgilerimizi ele geçirmesinler valla adamlar iyi araştırma yapmış ya vay k.k ne büyüksün herkes bizi konuşuyor sosyalleşme doğru bak buradaki artı sosyalleşme batırdı beni