Börekler Hazır Yufka ile pratik börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Börek Tarifi''hangisi?

• Ankete Katılan
    720
  • Anket Kapalı .
Eşim yok bugun maalum kv mapustan çıkıyo onu almaya gitti banada burger dan menu almış onu yedim . Bende vatanım sesnsine bakıyorum bugun kedilerim eşliğinde
Geçmiş olsun koğuş ağası olmamıştır inşallah içeride

Resimleri whatsapp veya faceye ekleyip tekrar kopyalayın...O zaman resim boyut değiştirip ekleniyor...Yada tarayıcıyı değiştirip ekleyin
Abla snapseedde yada başka foto düzenleyici programlarda bir efekt bile verse boyut küçülüyor yükleniyor

Salatanın hepsini yedin mi bari, o kadar para vermişsin Jelesec'im dibini de sıyırıp bıraksaydın

Salatanın hepsini yedin mi bari, o kadar para vermişsin Jelesec'im dibini de sıyırıp bıraksaydın
yedim ya bırakırmıyım sıyırdım dibini buradan tanışıp arkadaş dost olduklarımızın %80 zengin bacım ben bir orta direk onlarla buluşmalar gezmeler bana pahalıya patlıyor

Mune kola şirketi hani araştırma yapmış ya eski çeteden bazıları bir tırsmış aktif değiller ama dışarıdan okuyorlar bende söyledim diyorlar bunlar bilgilerimizi ele geçirmesinler valla adamlar iyi araştırma yapmış ya vay k.k ne büyüksün herkes bizi konuşuyor sosyalleşme doğru bak buradaki artı sosyalleşme batırdı beni

Ortadirek Jelesec zengin arkadaşlar mağduru diye haber olma sonra söyle çeteye tırsmasınlar, niye gelmiyorlar ki gelsinler, sizin çete coşturuyordu bölümü.
O tırsanlardan biri süslü mü yoksa kadın koluna takıyor kızları geziyor buraya fırsat bulamıyor artık.

Ay sen de evde yap salatanı, koyarsın sefer tasına, gittiğin asortik yerlerde zengin arkadaşların sipariş verirken sen sefer tasını çıkartırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…