Sinirlenecek ne var ,fazlasının buzluğa koyarsın.Millet hazır olsun diye fazla fazla haşlayıp buzluğa koyuyor.Trip yapma zaten fasulyeyi çok haşlamışım sinirim bozuk
Gün burdaaa çoktannn aydıııGünaydın börekçi kızlar
Ben de tünaydın derim o zamanGün burdaaa çoktannn aydııı
Günaydınn dınn dııı nnn
ahh ahhhBen de tünaydın derim o zaman
Sabah eşi ,oğlu gönderince kapalı ,karanlık havanın cazibesine dayanamayınca geri yattım ,bana yeni gün aydı
Miktar olarak değil süre olarak çok haşlamışım.Sinirlenecek ne var ,fazlasının buzluğa koyarsın.Millet hazır olsun diye fazla fazla haşlayıp buzluğa koyuyor.
Uyuma diye gözlerinin içine mi bakıyorlar böyleahh ahhhNasıl ısterdım sabah kedılerıme mama verdıkten sonra uyumayı
Günaydın canım :)Günaydın börekçi kızlar
Ya ben senıı yerımmm şapşşaaaallllUyuma diye gözlerinin içine mi bakıyorlar böyle
Off ne sinirlenir insan ,benim de başıma geldi birkaç kezMiktar olarak değil süre olarak çok haşlamışım.
Gazı çıksın diye haşladıktan sonra pişireyim dedim düdüklüyü açtım bir kısmı ikiye bölünmüş bile bu daha yemek olurkende pişecek.
Soğanla unda kavurayımda çabuk özdesin bari inşallah iyice erimez.
Isırınca acımıyor mu?Ya ben senıı yerımmm şapşşaaaallll
Sabah ısıra ısıra uyandırıyolar sonra zaten işe gidiyorum
Zaten fasulyede tuhaftı geeçekten kimisi taş gibiydi kimisi yumşamıştı.Off ne sinirlenir insan ,benim de başıma geldi birkaç kez
İnşallah erimez iyice ,erirse benim gibi fasulyenin cinsindenmiş diye fasulyeye atarsın suçu
Yok yok acıtmadan ısırıyolar uyandırmak ıcın .Isırınca acımıyor mu?
Ben kedileri seviyorum da tırsıyorum biraz ,dokunamıyorum tırmalar diye
Yok yok acıtmadan ısırıyolar uyandırmak ıcın .
Saçımı çekıyolar. Yalıyorlar . Üzerimde zıplıyorlar
Bazen oyun oynarken acıtıyorlar amaAma olsu onlara canım fedaaaa
Sen bana gel benı senı alıştırım hatta evıne kedı bıle alırsın