Börekler Hazır Yufka ile pratik börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Börek Tarifi''hangisi?

• Ankete Katılan
    720
  • Anket Kapalı .
:KK70::KK70:
Ortadirek Jelesec zengin arkadaşlar mağduru diye haber olma sonra :KK70:söyle çeteye tırsmasınlar, niye gelmiyorlar ki gelsinler, sizin çete coşturuyordu bölümü.
O tırsanlardan biri süslü mü yoksa:KK70: kadın koluna takıyor kızları geziyor buraya fırsat bulamıyor artık.

Ay sen de evde yap salatanı, koyarsın sefer tasına, gittiğin asortik yerlerde zengin arkadaşların sipariş verirken sen sefer tasını çıkartırsın:KK70:

Valla ya 3 sayfa haberlerine çıkacağım bu zengin üyeler yüzünden hele diğer grup var onlar birde bana varyemez diyorlar çantan şukadar yahu o çanta kaç senedir takıyorum 13 taksitle aldım:KK70: hep bu estetikler yüzünden zengin sanıyorlar beni de :KK70:
valla hep diyorum buradaki geyikler bambaşka ya bizlerin hatası reele geçmek oldu çekildik buralardan:KK23: gerçi benle bura arsındaki bağ farklı 2 ay yok olsam da geliyorum kan çekiyor:-) borsacı olan üye var birde kuyumcu kocası olan onlar tırsık dedim kart bilgilerini vermedik lo k.k ya ne korkuyorsunuz :KK70: doğru bak eski çeteler olmayınca ban yok coşturma yok :cool: toplaşırız yine :KK24:

ahahhahah sefer tası kız oralarda olamaz işte sefer tası :KK70:

Valla ya 3 sayfa haberlerine çıkacağım bu zengin üyeler yüzünden hele diğer grup var onlar birde bana varyemez diyorlar çantan şukadar yahu o çanta kaç senedir takıyorum 13 taksitle aldım:KK70: hep bu estetikler yüzünden zengin sanıyorlar beni de :KK70:
valla hep diyorum buradaki geyikler bambaşka ya bizlerin hatası reele geçmek oldu çekildik buralardan:KK23: gerçi benle bura arsındaki bağ farklı 2 ay yok olsam da geliyorum kan çekiyor:-) borsacı olan üye var birde kuyumcu kocası olan onlar tırsık dedim kart bilgilerini vermedik lo k.k ya ne korkuyorsunuz :KK70: doğru bak eski çeteler olmayınca ban yok coşturma yok :cool: toplaşırız yine :KK24:

limoncu da aranızda mı?Kuyumcu deyince aklıma geldi:KK53:

Ay Allah onların iyiliğini versin, tc kimlik numaramız yok, kart bilgilerimiz yok burada, en fazla estetik olmuş kadınlar diye geçer isimleri:KK70:

Valla keşke gelseler, parmaklarım özledi hepsini :KK70:

Ah bacımmm kızın yok, kızın olsaydı 13 taksitle kaç çanta almak zorunda kalırdın:KK70:yetmez senin çantaları da eskitirdi, o zaman sefer tası vazgeçilmez aksesuarın olurdu :KK70:

Ay Allah onların iyiliğini versin, tc kimlik numaramız yok, kart bilgilerimiz yok burada, en fazla estetik olmuş kadınlar diye geçer isimleri:KK70:

Valla keşke gelseler, parmaklarım özledi hepsini :KK70:

Ah bacımmm kızın yok, kızın olsaydı 13 taksitle kaç çanta almak zorunda kalırdın:KK70:yetmez senin çantaları da eskitirdi, o zaman sefer tası vazgeçilmez aksesuarın olurdu :KK70:

ahhahah saftirikler ya sanki alışveriş sitesi kart bilgileri girdik :KK70: he benim pro üyelik hadiye aldıklarım vardı hani kumar parası sevap olsun yardım kampanyasına ama bilemem bişey olmadı ondan soyulmadım yani:KK70:

estetik olmayan yok yahu benim yardımcı kadınım bile burun olacak :-) az estetikli diye geçirsinler adımızı :KK70:
valla senin işin daha zor kız çocukları olanları biliyorum:)))) hahhahah bu sefer tası olayını feci tutum :KK70:

zamanında çok ban verdiniz küstüler :KK70: yok valla hep konuşuyoruz seviyorlar burayı canımmm :KK68:

5 günde bi 5 tarif daha gelir mi :rolleyes:
Herkes çıtayı çok mu yükseltti yoksa konu börek olduğu için bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama bu kez oy vermek gerçekten zor olacak :-)
Bence geçen her yarışma da oylamak zor oluyor tarifler hep birbirinden iddialı. Ben herkesi tutuyorum :KK31:

5 günde bi 5 tarif daha gelir mi :rolleyes:
Herkes çıtayı çok mu yükseltti yoksa konu börek olduğu için bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama bu kez oy vermek gerçekten zor olacak :-)
Hazır yufka böreği canım herkesin kolaylıkla yapabileceği bşy her zmn evde yapmak için kolaylık çatkapı misafir gelirse filan canım ilk kez bu kadar çok katılım gördüm ben sanki daha olur 5 günde katılım sonuçları çok merak ediyorum asıl bu kadar tarifin arasından birinci çıkarmı bilmem bide piştiler de var

X