- 3 Kasım 2011
- 15.933
- 9.382
Ortadirek Jelesec zengin arkadaşlar mağduru diye haber olma sonra söyle çeteye tırsmasınlar, niye gelmiyorlar ki gelsinler, sizin çete coşturuyordu bölümü.
O tırsanlardan biri süslü mü yoksa kadın koluna takıyor kızları geziyor buraya fırsat bulamıyor artık.
Ay sen de evde yap salatanı, koyarsın sefer tasına, gittiğin asortik yerlerde zengin arkadaşların sipariş verirken sen sefer tasını çıkartırsın
Valla ya 3 sayfa haberlerine çıkacağım bu zengin üyeler yüzünden hele diğer grup var onlar birde bana varyemez diyorlar çantan şukadar yahu o çanta kaç senedir takıyorum 13 taksitle aldım hep bu estetikler yüzünden zengin sanıyorlar beni de
valla hep diyorum buradaki geyikler bambaşka ya bizlerin hatası reele geçmek oldu çekildik buralardan gerçi benle bura arsındaki bağ farklı 2 ay yok olsam da geliyorum kan çekiyor borsacı olan üye var birde kuyumcu kocası olan onlar tırsık dedim kart bilgilerini vermedik lo k.k ya ne korkuyorsunuz doğru bak eski çeteler olmayınca ban yok coşturma yok toplaşırız yine
ahahhahah sefer tası kız oralarda olamaz işte sefer tası