Börekler Hazır Yufka ile pratik börek tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Börek Tarifi''hangisi?

• Ankete Katılan
    720
  • Anket Kapalı .

Valla ya 3 sayfa haberlerine çıkacağım bu zengin üyeler yüzünden hele diğer grup var onlar birde bana varyemez diyorlar çantan şukadar yahu o çanta kaç senedir takıyorum 13 taksitle aldım hep bu estetikler yüzünden zengin sanıyorlar beni de
valla hep diyorum buradaki geyikler bambaşka ya bizlerin hatası reele geçmek oldu çekildik buralardan gerçi benle bura arsındaki bağ farklı 2 ay yok olsam da geliyorum kan çekiyor borsacı olan üye var birde kuyumcu kocası olan onlar tırsık dedim kart bilgilerini vermedik lo k.k ya ne korkuyorsunuz doğru bak eski çeteler olmayınca ban yok coşturma yok toplaşırız yine

ahahhahah sefer tası kız oralarda olamaz işte sefer tası

limoncu da aranızda mı?Kuyumcu deyince aklıma geldi

Ay Allah onların iyiliğini versin, tc kimlik numaramız yok, kart bilgilerimiz yok burada, en fazla estetik olmuş kadınlar diye geçer isimleri

Valla keşke gelseler, parmaklarım özledi hepsini

Ah bacımmm kızın yok, kızın olsaydı 13 taksitle kaç çanta almak zorunda kalırdınyetmez senin çantaları da eskitirdi, o zaman sefer tası vazgeçilmez aksesuarın olurdu

ahhahah saftirikler ya sanki alışveriş sitesi kart bilgileri girdik he benim pro üyelik hadiye aldıklarım vardı hani kumar parası sevap olsun yardım kampanyasına ama bilemem bişey olmadı ondan soyulmadım yani

estetik olmayan yok yahu benim yardımcı kadınım bile burun olacak az estetikli diye geçirsinler adımızı
valla senin işin daha zor kız çocukları olanları biliyorum:)))) hahhahah bu sefer tası olayını feci tutum

zamanında çok ban verdiniz küstüler yok valla hep konuşuyoruz seviyorlar burayı canımmm

5 günde bi 5 tarif daha gelir mi
Herkes çıtayı çok mu yükseltti yoksa konu börek olduğu için bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama bu kez oy vermek gerçekten zor olacak
Bence geçen her yarışma da oylamak zor oluyor tarifler hep birbirinden iddialı. Ben herkesi tutuyorum

5 günde bi 5 tarif daha gelir mi
Herkes çıtayı çok mu yükseltti yoksa konu börek olduğu için bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama bu kez oy vermek gerçekten zor olacak
Hazır yufka böreği canım herkesin kolaylıkla yapabileceği bşy her zmn evde yapmak için kolaylık çatkapı misafir gelirse filan canım ilk kez bu kadar çok katılım gördüm ben sanki daha olur 5 günde katılım sonuçları çok merak ediyorum asıl bu kadar tarifin arasından birinci çıkarmı bilmem bide piştiler de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…