Ortadirek Jelesec zengin arkadaşlar mağduru diye haber olma sonrasöyle çeteye tırsmasınlar, niye gelmiyorlar ki gelsinler, sizin çete coşturuyordu bölümü.
O tırsanlardan biri süslü mü yoksakadın koluna takıyor kızları geziyor buraya fırsat bulamıyor artık.
Ay sen de evde yap salatanı, koyarsın sefer tasına, gittiğin asortik yerlerde zengin arkadaşların sipariş verirken sen sefer tasını çıkartırsın
limoncu da aranızda mı?Kuyumcu deyince aklıma geldiValla ya 3 sayfa haberlerine çıkacağım bu zengin üyeler yüzünden hele diğer grup var onlar birde bana varyemez diyorlar çantan şukadar yahu o çanta kaç senedir takıyorum 13 taksitle aldımhep bu estetikler yüzünden zengin sanıyorlar beni de
valla hep diyorum buradaki geyikler bambaşka ya bizlerin hatası reele geçmek oldu çekildik buralardangerçi benle bura arsındaki bağ farklı 2 ay yok olsam da geliyorum kan çekiyor borsacı olan üye var birde kuyumcu kocası olan onlar tırsık dedim kart bilgilerini vermedik lo k.k ya ne korkuyorsunuz doğru bak eski çeteler olmayınca ban yok coşturma yok toplaşırız yine
ahahhahah sefer tası kız oralarda olamaz işte sefer tası
limoncu da aranızda mı?Kuyumcu deyince aklıma geldi
Valla ya 3 sayfa haberlerine çıkacağım bu zengin üyeler yüzünden hele diğer grup var onlar birde bana varyemez diyorlar çantan şukadar yahu o çanta kaç senedir takıyorum 13 taksitle aldımhep bu estetikler yüzünden zengin sanıyorlar beni de
valla hep diyorum buradaki geyikler bambaşka ya bizlerin hatası reele geçmek oldu çekildik buralardangerçi benle bura arsındaki bağ farklı 2 ay yok olsam da geliyorum kan çekiyor borsacı olan üye var birde kuyumcu kocası olan onlar tırsık dedim kart bilgilerini vermedik lo k.k ya ne korkuyorsunuz doğru bak eski çeteler olmayınca ban yok coşturma yok toplaşırız yine
ahahhahah sefer tası kız oralarda olamaz işte sefer tası
Ay Allah onların iyiliğini versin, tc kimlik numaramız yok, kart bilgilerimiz yok burada, en fazla estetik olmuş kadınlar diye geçer isimleri
Valla keşke gelseler, parmaklarım özledi hepsini
Ah bacımmm kızın yok, kızın olsaydı 13 taksitle kaç çanta almak zorunda kalırdınyetmez senin çantaları da eskitirdi, o zaman sefer tası vazgeçilmez aksesuarın olurdu
5 günde bi 5 tarif daha gelir miİyi hafta sonları canlar katılım için son 5 gün
Bence geçen her yarışma da oylamak zor oluyor tarifler hep birbirinden iddialı. Ben herkesi tutuyorum5 günde bi 5 tarif daha gelir mi
Herkes çıtayı çok mu yükseltti yoksa konu börek olduğu için bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama bu kez oy vermek gerçekten zor olacak
Demek öyleBence geçen her yarışma da oylamak zor oluyor tarifler hep birbirinden iddialı. Ben herkesi tutuyorum
Kazen bey de sanırım herkesi tutuyorDemek öyle
Neyse sen yine açık oynuyorsun en azından , kazen gibi hepimize bir heyecan yaptırıp sonra hayal kırıklığına uğratmadın
HıhıKazen bey de sanırım herkesi tutuyor
Hazır yufka böreği canım herkesin kolaylıkla yapabileceği bşy her zmn evde yapmak için kolaylık çatkapı misafir gelirse filan canım ilk kez bu kadar çok katılım gördüm ben sanki daha olur 5 günde katılım sonuçları çok merak ediyorum asıl bu kadar tarifin arasından birinci çıkarmı bilmem bide piştiler de var5 günde bi 5 tarif daha gelir mi
Herkes çıtayı çok mu yükseltti yoksa konu börek olduğu için bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama bu kez oy vermek gerçekten zor olacak
4 günde 4 tarifde gelir 30a düzleriz26.tarif geldi
Sen nick mi değiştirdin?Ben de bu kim diyorum4 günde 4 tarifde gelir 30a düzleriz
Son hakkımdı bilemediğini bildim ama çaktırmadımSen nick mi değiştirdin?Ben de bu kim diyorum
Yeni farkettimSon hakkımdı bilemediğini bildim ama çaktırmadım
Profil resmi bulamadım Nevrestem ya ama bugün parkta çocuklar bana teyze dedi bende teyze oldumYeni farkettim
Çok ciddi bir profil olmuş...